Kometa Brno – Havířov 4:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Třinec 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 2:4 (kon.)
Slavia – Salzburg 3:0 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 29.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    59:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady ještě jednu branku, která ale s největší pravděpodobností hráče z Třince nespasí. Do statistik se tímto gólem zapisuje JÁN MARCINKO, který využil značené výhody a poslal kotouč do zcela prázdné brány. Asistence: Oskar Haas a Pavel Matěj.
     
    31:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dneska se ocelářům fauly opravdu setsakramentsky nevyplácí, vždyť z nich dostali už dvě ze tří branek. Pod tu poslední se podepsal TADEÁŠ TALAFA. Asistence: Dominik Luža a Jakub Čechmánek.
     
    29:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Toto brankou zavánělo už opravdu hodně dlouho. Beranům se podařilo se usadit v útoku a bylo jenom otázkou času, kdy se rozvlní síť za zády Švančary. O to se postaral ADAM LACIGA. Asistence: Dominik Luža a Michal Tomeček.
     
    25:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady vyrovnání dámy a pánové. Postaral se o něj OSKAR HAAS, který se dostal díky špatné přihrávce soupeře ke kotouči v útočném pásmu.
     
    11:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto může být moment, který by mohl být zásadní pro celý vývoj utkání! Po výkonech ševců, které se nedají nazvat jinak než trápení se podařilo JAKUBOVI MASAŘOVI využít první přesilovku utkání a krapet překvapivě tak dostává do vedení právě domácí. Asistence: Lukáš Chludil a Šimon Frömel.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 12. Masař (Chludil, Frömel), 30. Laciga (Luža, Tomeček), 32. Talafa (Luža, Čechmánek) – 26. Haas, 60. Marcinko (Haas, Matěj)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Hykl, Andrle, Chovaniak (A), Buják, Hrůzek, Marcinko – Moškor, Šutý, Wardas (C), Haas, Pětník, Giedl, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek

    Rozhodčí: Goňa – Bubela, Blažek

    Diváci: 76
    bahis siteleri