Val. Meziříčí – Opava 7:5 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 5:4 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno B 7:2 (kon.) | Děčín – Mostečtí Lvi 1:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 6:4 (kon.)
Kobra – Klatovy 2:4 (kon.) | Tábor – Písek 11:3 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Řisuty – Cheb 3:8 (kon.)
konec
HC Děčín
1:8 (0:2, 0:4, 1:2)
Mostečtí Lvi
Středa 03.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu třinácté kolo druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a MOSTEČTÍ LVI.
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi se stále nemohou vyhrabat z velké herní krize. Po jedenácti odehraných duelech na své konto zapsali jen šest bodů, když dvakrát vyhráli a devětkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Nyní mají za sebou čtyři prohry v řadě, ve kterých nezískali ani bod. Postupně prohráli s Novou Pakou, se Dvorem Králové a Letňany. V sobotu pak zajížděli do Jablonce nad Nisou, kde se utkali s tamními Vlky a doufali, že černou sérii zastaví. Ovšem opak byl pravdou. Vlci potvrdili roli favorita a Medvědy porazili vysoko 11:3. Děčínští tak nemají sezónu vůbec dobře rozjetou a pokud nezaberou, soupeři v elitní čtyřce jim zase odskočí na vyšší bodový rozdíl. Na čtvrtou pozici mají ztrátu patnácti bodů, na první pak dvaadvacet bodů.

    Nejproduktivnější hráči

    Daniel Volráb 4+9
    Tomáš Faigl 3+7
    Pavel Zajan 6+2
     
    MOSTEČTÍ LVI

    Hosté z Mostu nyní sice také neprožívají úspěšnou sérii, ovšem nadále jim patří čtvrté místo a jsou tak v kontaktu o úzkou špičku tabulky. Na své konto zapsali jednadvacet bodů za sedm výher a pětkrát pak prohráli. Po dvou debaklech, které inkasovali od Letňan – 1:9 a od Jablonce – 4:9, zabrali a doma porazili Bílinu 8:4. Naposledy ale znovu prohráli, a sice na ledě Nové Paky. Po dvou třetinách to ale vypadalo, že body půjdou do Mostu, protože Lvi vedli po druhém dějství 3:1. Novopačtí ale zaveleli k obratu a třemi góly ve třetí části hry pak nakonec zařídili těsnou výhru 4:3. Dnes se tak na děčínském ledě budou snažit o to, aby zase uspěli a vrátili se zpět na vítěznou vlnu.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Písařík 7+13
    Jakub Procházka 8+11
    Martin Mical 7+12
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v probíhající sezóně jednou utkaly. Na ledě Mostu zvítězili Lvi nad Děčínem 9:4. Medvědi tak svému soupeři mají co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – J. Černohorský, Loukota, Arnold, F. Černohorský, Kučera, Gottfried, Kaltenböck – Faigl (A), Berka, Zika – Fojt, Oliverius (C), Volráb – Smola, Zajan (A), Sýkora – J. Tůma, Janoušek

    MOSTEČTÍ LVI: Hosnedl (Kubík) – Havlůj (C), Nedrda (A), Urbánek, Fučík, D. Havlík, Hoffmann – Písařík, Řehoř, Mical – Kýhos (A), Böhm, Šimeček – Smolka, Stříbrný, Procházka – Drašar

    Rozhodčí: Domský – Toman, Janíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál hostující Písařík a poslal puk spoluhráčům, ti míří do první akce zápasu.
     
    00:15
    Daniel Volráb se snažil získat puk, ale nevyšlo to, hosté tedy pokračují v akci a pokouší se ohrozit branku Lukáše Lavingera.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Marek Berka – 2 min., krosček).
     
    00:34
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Štěpán Urbánek – 2 min., hrubost).
     
    00:47
    Řehoř se snažil založit první nebezpečný útok mosteckých Lvů, ale Dominik Kučera ho obral o kotouč a už se svými spoluhráči míří do útočné akce.
     
    01:30
    Střela Filipa Černohorského skončila jen v lapačce Lukáše Hosnedla.
     
    03:12
    Ondřej Sýkora skrytou střelou z prostoru mezi kruhy Lukáše Hosnedla nepřekvapil. Jeho pokus totiž mířil přímo doprostřed branky, kde stál právě mostecký brankář.
     
    04:00
    Po špatné souhře Pavla Zajana skončil puk u Jiřího Hoffmanna, jenž čeká na to, až mu prostřídají spoluhráči a bude s nimi moci vyrazit na opačnou stranu.
     
    04:50
    Nejprve nepřekvapil svou střelou Lukáše Lavingera Josef Stříbrný, následně pak Berka nahodil touš od modré za branku hostů, kde už ho získává Daniel Volráb.
     
    06:07
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Roman Fučík – 2 min., podrážení).
     
    06:30
    Přesilovková kombinace Děčína nebyla úspěšná, toho využili hosté a po zisku kotouče ho vyhodili až před branku Lukáše Lavingera.
     
    06:48
    Mostečtí málem jeli do úniku ve vlastním oslabení před Lukáše Lavingera. Ovšem Jakub Černohorský dobrým obranným zákrokem soupeři vše pokazil.
     
    07:50
    Mostečtí se velmi dobře brání a opět se dostali k výhozu puku až před domácí branku. Vypadá to, že své první oslabení zvládnou bez úhony.
     
    08:07
    Most je v plném počtu.
     
    08:21
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Jen co se hosté ubránili v oslabení, po chvilce udeřili a otevírají stav zápasu. Martin Mical našel před děčínskou brankou úplně volného DAVIDA DRAŠARA, který nedal svému bývalému spoluhráči Lavingerovi žádnou šanci – 0:1. Asistence: Martin Mical.
     
    09:54
    Daniel Volráb napřáhl ke střele, která ale končí mimo branku Lukáše Hosnedla. Na druhé straně pak Drašarovu střelu vyrazil Lukáš Lavinger.
     
    11:30
    Kaltenböck poslal přihrávku na Michala Oliveriuse do útočného pásma, toho ale Hoffmann nenechal projít před branku mosteckého brankáře.
     
    11:57
    Most mohl navýšit své vedení! Šimečkovu střelu Lavinger vyraziil před sebe, kde byl nepokrytý Josef Stříbrný, ale nakonec ho domácí gólman vychytal.
     
    12:12
    Střela Josefa Stříbrného skončila jen v hledišti mezi diváky.
     
    13:30
    Marek Berka jel z úhlu na Hosnedla, jeho střela ale skončila jen těsně mimo branku. Poté to ještě zkusil Berka znovu, ale opět neuspěl.
     
    15:30
    Jakub Loukota se snažil založit děčínský útok, ale obrana Mostu byla proti a svého soupeře do ohrožení branky Lukáše Hosnedla nepustila.
     
    17:03
    Dominik Kučera se dostal do zakončení, ale jeho pokus končí jen mimo tři tyče Hosnedlovy brány. Poté to zkusil také Pavel Zajan, ale puk končí jen těsně mimo.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Zika – 2 min., hákování).
     
    18:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Gottfried – 2 min., podrážení).
     
    18:46
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Před děčínskou brankou vybojoval puk JAKUB PROCHÁZKA, který ho poté zavěsil do Lavinberovy sítě – 0:2. Bez asistence.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:37
    Medvědi se dvakrát po sobě dokázali ubránit a vyhodili puk až před Hosnedla. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    20:59
    Písaříkovu střelu před vlastní brankou schoval Lavinger mezi své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    21:30
    Janoušek otálel se střelou a na další už bylo pozdě. Puk je za brankou Mostu, kde o něj oba celky svádějí souboj.
     
    21:37
    Nakonec ho dostal na hokejku Adam Janoušek a Děčín znovu kombinuje před Lukášem Hosnedlem.
     
    22:20
    Nová akvizice v dresu Děčína, Dominik Kučera, pálila na Hosnedla, ale kotouč končí v jeho připravené lapačce. Hostující gólman tak opět svůj tým podržel.
     
    22:51
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do tříbrankového trháku a podíl na tom měl syn děčínského trenéra. Vladimír Kýhos mladší totiž svou přihrávkou našel před Lavingerem neobsazeného MILANA BÖHMA, jenž střelou mezi betony děčínského brankáře překonal – 0:3. Asistence: Vladimír Kýhos a Josef Stříbrný.
     
    24:52
    Hostující Hoffmann namazal Adamu Janouškovi, kterému ale před hostující brankou kotouč utekl a rodící se velká šance Děčína tak nakonec byla bez gólového efektu.
     
    25:00
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Naopak hosté šli dva na jednoho, nejprve posunul kotouč Vladimír Kýhos na Jaroslava Šimečka, který pak na opačné straně našel přihrávkou JAKUBA PROCHÁZKU, jenž překonal už ležícího Lukáše Lavingera – 0:4. Asistence: Jaroslav Šimeček a Vladimír Kýhos.
     
    25:35
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A hned po vhazování udeřili hosté znovu. Ti tak vedou už o pět branek. Znovu Šimeček přihrával a jeho pas zužitkoval PAVEL PÍSAŘÍK – 0:5. Lukáš Lavinger tak už popáté musí lovit touš ze své sítě. Asistence: Jaroslav Šimeček a Aleš Havlůj.
     
    27:24
    Dominik Kučera se dostal do prostoru mezi kruhy, jeho rána však skončila jen mimo tři mostecké tyče.
     
    27:55
    Záhy pak šel skoro sám na Hosnedla Ondřej Sýkora, ale jeho pokus končí jen na plexiskle za hostující bránou.
     
    28:27
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Aleš Havlůj – 2 min., hákování).
     
    29:50
    Děčínu se přesilovka nedaří, naopak hosté ji nehrají špatně a vyhazují puky do bezpečí. V oslabení ještě zahrozil Písařík, jeho pokus ale končí v lapačce Lavingera.
     
    30:27
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    31:03
    Nyní se ke střele odhodlal Lukáš Zika, ta však byla sražena do rohu obranného pásma Mostu. Následně pak na druhé straně zahrozil David Drašar, proti jeho pokusu ale zakročil Dominik Kučera.
     
    31:54
    A už to bylo 6:0 pro mostecké Lvy. Hosté rozvlnili síť za Lavingerem pošesté, ovšem sudí ji neuznali pro předchozí hru vysokou holí jednoho z hostů!
     
    33:29
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Po špatné domluvě obrany Medvědů nakonec získal puk Jaroslav Šimeček a hned ho naservíroval PAVLU PÍSAŘÍKOVI, jenž ho poslal mezi betony Lavingera za jeho záda – 0:6. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    36:19
    Střela Jana Smoly z prostoru mezi kruhy neohrozila Lukáše Hosnedla, ten ji pohodlně ukryl do své lapačky.
     
    37:04
    Pavel Písařík opět střílel na domácí branku, hattrick ale nezaznamenal. Po souboji kotouč získali Medvědi a dostali ho do bezpečí.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., sekání).
     
    38:25
    Procházkova střela od modré čáry končí těsně nad děčínskou brankou, poté je hra přerušena.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:26
    Pavel Gottfried nedokázal vyhodit puk z pásma a u něho jsou hosté. Nakonec se ale před Lavingerem neprosadili.
     
    39:53
    Děčín je v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Marek Berka vystřelil před Hosnedlem, ale puk skončil na brusli Jaroslava Šimečka.
     
    40:53
    Na druhé straně pak střílel David Drašar, ale jeho pokus končí jen v hledišti mezi diváky.
     
    41:47
    Vladimír Kýhos vyslal na Lavingera pohotovou střelu, ta ale končí jen vedle jeho svatyně. Na opačné straně se dostal Radek Fojt přes tři hráče soupeře, ale puk do útočného pásma jen nahodil.
     
    43:28
    Dvakrát po sobě se Medvědi vystavili ofsajdové pasti a znovu se tak nemohli dostat do útočné akce, ze které by mohli skórovat.
     
    43:57
    Dominik Havlík se jal ke střele před brankou Lukáše Lavingera, kterého pochopitelně velmi dobře zná, ale ta skončila pouze nad jeho brankou.
     
    44:57
    O chvilku později pak střílel také Josef Stříbrný, ale útočník, který oblékal i dres extraligového Litvínova, pálil také vysoko nad.
     
    45:54
    Štěpán Urbánek se dostal do samostatné akce, v ní ale Lukáše Lavingera nepřekonal. Vzhledem k tomu, jaký na ukazateli svítí stav, ho to asi mrzet nemusí.
     
    47:00
    Další nepřesný pokus Josefa Stříbrného, který šel mimo Lavingerovy tři tyče.
     
    48:26
    Nejprve se Děčín vystavil ofsajdu, následně pak se ke střele před Hosnedlem dostal Jan Smola, ale jeho pokus končí v jeho lapačce. Poté se před hostující brankou zjevil sám Sýkora, ale pálil mimo.
     
    49:25
    David Drašar dvakrát střílel na děčínskou klec, nejprve jeho ránu zkrotil Lavinger, následně pak zablokoval Jan Smola.
     
    50:27
    Zakázané uvolnění Děčína stěhuje hru znovu před branku Lavingera, kde se bude vhazovat.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Jiří Hoffmann – 2 min., hákování).
     
    51:40
    Po střele Jakuba Černohorského, který pálil od modré čáry, ale nepřesně, získal touš Most a vyhodil ho až před Lavingera.
     
    52:33
    Ondřej Sýkora i Jan Kaltenböck stříleli na Hosnedla, ten pokaždé uspěl a zapsal další zákroky, po kterých udržel nulu na svém kontě.
     
    52:34
    Most je v plném počtu.
     
    53:23
    Nedrda vyslal střelu od modré čáry, tu zablokoval Tomáš Faigl. Následně pak mimo střílel Milan Böhm.
     
    53:52
    Pavel Zajan se ocitl sám před Lukášem Hosnedlem, ale před ním poté v koncovce selhal!
     
    54:53
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Čepice na led! Hostující PAVEL PÍSAŘÍK totiž právě završil svůj hattrick, když po přihrávce od dvorního nahrávače Jaroslava Šimečka nedal Lavingerovi šanci – 0:7. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    56:23
    Medvědi se chvíli usadili v pásmu Mostu, ale nedokázali vůbec vytvořit akci, po které by Hosnedla ohrozili.
     
    57:53
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    No a znovu mohou na led létat kšiltovky po vzoru zámořské NHL. Máme tu druhý hattrick večera, který završil pro změnu JAKUB PROCHÁZKA, jenž u tyče prostřelil Lukáše Lavingera – 0:8. Asistence: Pavel Písařík a Jaroslav Šimeček.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:00
    Zajan ještě bojoval o puk v rohu útočného pásma, soupeř ho ale nepustil do ohrožení Hosnedlovy branky a také nuly na jeho kontě.
     
    59:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dvanáct vteřin před koncem utkání se prosadil kličkou do bekhendu PAVEL ZAJAN, zaznamenal tak čestný úspěch Medvědů a zároveň sebral Hosnedlovi čisté konto – 1:8. Asistence: Tomáš Faigl a Daniel Volráb.
     
    Konec zápasu. (20:10:07)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 60. Zajan (Faigl, Volráb) – 9. Drašar (Mical), 19. Procházka, 23. Böhm (Kýhos, Stříbrný), 25. Procházka (Šimeček, Kýhos), 26. Písařík (Šimeček, Havlůj), 34. Písařík (Šimeček), 55. Písařík (Šimeček), 58. Procházka (Písařík, Šimeček)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – J. Černohorský, Loukota, Arnold, F. Černohorský, Kučera, Gottfried, Kaltenböck – Faigl (A), Berka, Zika – Fojt, Oliverius (C), Volráb – Smola, Zajan (A), Sýkora – J. Tůma, Janoušek
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kubík) – Havlůj (C), Nedrda (A), Urbánek, Fučík, D. Havlík, Hoffmann – Písařík, Řehoř, Mical – Kýhos (A), Böhm, Šimeček – Smolka, Stříbrný, Procházka – Drašar

    Rozhodčí: Domský – Toman, Janíček

    Diváci: 262
    bahis siteleri