Val. Meziříčí – Opava 7:5 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 5:4 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno B 7:2 (kon.) | Děčín – Mostečtí Lvi 1:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 6:4 (kon.)
Kobra – Klatovy 2:4 (kon.) | Tábor – Písek 11:3 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Řisuty – Cheb 3:8 (kon.)
konec
HC Děčín
1:8 (0:2, 0:4, 1:2)
Mostečtí Lvi
Středa 03.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dvanáct vteřin před koncem utkání se prosadil kličkou do bekhendu PAVEL ZAJAN, zaznamenal tak čestný úspěch Medvědů a zároveň sebral Hosnedlovi čisté konto – 1:8. Asistence: Tomáš Faigl a Daniel Volráb.
     
    57:53
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    No a znovu mohou na led létat kšiltovky po vzoru zámořské NHL. Máme tu druhý hattrick večera, který završil pro změnu JAKUB PROCHÁZKA, jenž u tyče prostřelil Lukáše Lavingera – 0:8. Asistence: Pavel Písařík a Jaroslav Šimeček.
     
    54:53
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Čepice na led! Hostující PAVEL PÍSAŘÍK totiž právě završil svůj hattrick, když po přihrávce od dvorního nahrávače Jaroslava Šimečka nedal Lavingerovi šanci – 0:7. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    33:29
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Po špatné domluvě obrany Medvědů nakonec získal puk Jaroslav Šimeček a hned ho naservíroval PAVLU PÍSAŘÍKOVI, jenž ho poslal mezi betony Lavingera za jeho záda – 0:6. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    25:35
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A hned po vhazování udeřili hosté znovu. Ti tak vedou už o pět branek. Znovu Šimeček přihrával a jeho pas zužitkoval PAVEL PÍSAŘÍK – 0:5. Lukáš Lavinger tak už popáté musí lovit touš ze své sítě. Asistence: Jaroslav Šimeček a Aleš Havlůj.
     
    25:00
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Naopak hosté šli dva na jednoho, nejprve posunul kotouč Vladimír Kýhos na Jaroslava Šimečka, který pak na opačné straně našel přihrávkou JAKUBA PROCHÁZKU, jenž překonal už ležícího Lukáše Lavingera – 0:4. Asistence: Jaroslav Šimeček a Vladimír Kýhos.
     
    22:51
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do tříbrankového trháku a podíl na tom měl syn děčínského trenéra. Vladimír Kýhos mladší totiž svou přihrávkou našel před Lavingerem neobsazeného MILANA BÖHMA, jenž střelou mezi betony děčínského brankáře překonal – 0:3. Asistence: Vladimír Kýhos a Josef Stříbrný.
     
    18:46
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Před děčínskou brankou vybojoval puk JAKUB PROCHÁZKA, který ho poté zavěsil do Lavinberovy sítě – 0:2. Bez asistence.
     
    08:21
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Jen co se hosté ubránili v oslabení, po chvilce udeřili a otevírají stav zápasu. Martin Mical našel před děčínskou brankou úplně volného DAVIDA DRAŠARA, který nedal svému bývalému spoluhráči Lavingerovi žádnou šanci – 0:1. Asistence: Martin Mical.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 60. Zajan (Faigl, Volráb) – 9. Drašar (Mical), 19. Procházka, 23. Böhm (Kýhos, Stříbrný), 25. Procházka (Šimeček, Kýhos), 26. Písařík (Šimeček, Havlůj), 34. Písařík (Šimeček), 55. Písařík (Šimeček), 58. Procházka (Písařík, Šimeček)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – J. Černohorský, Loukota, Arnold, F. Černohorský, Kučera, Gottfried, Kaltenböck – Faigl (A), Berka, Zika – Fojt, Oliverius (C), Volráb – Smola, Zajan (A), Sýkora – J. Tůma, Janoušek
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kubík) – Havlůj (C), Nedrda (A), Urbánek, Fučík, D. Havlík, Hoffmann – Písařík, Řehoř, Mical – Kýhos (A), Böhm, Šimeček – Smolka, Stříbrný, Procházka – Drašar

    Rozhodčí: Domský – Toman, Janíček

    Diváci: 262
    bahis siteleri