Olomouc – Pardubice 4:3 (kon.) | Salzburg – Sparta 0:8 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:0 (odl.)
Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Havířov – Jihlava 4:2 (kon.) | Třinec – Slavia 6:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 2:5 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
0:8 (0:3, 0:2, 0:3)
HC Sparta Praha
Pátek 05.11.2021, 14:30DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    57:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Salzburští hráči inkasují v závěrečných minutách třetího dějství osmou branku a Pražané pohodlně kráčí za tříbodovým vítězstvím! Premiérovou trefu v sezoně zaznamenal obránce FILIP ŠINDELEK, jenž využil přihrávky Michala Vitoucha a Jana Krupičky. Asistence: Michal Vitouch, Jan Krupička.
     
    49:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané stále nemají dost a brankář domácího týmu kapituluje posedmé! Krupička v roli nahrávače připravil střeleckou pozici pro PETRA HAUSERA, který svým druhým gólem v utkání zvyšuje náskok svého týmu. Asistence: Jan Krupička.
     
    45:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, Pražané skórují při vlastním oslabení a přidávají šestou branku v tomto utkání! Po přihrávce Theimera se prosadil ALBERT BAREŠ. Asistence: Oto Theimer.
     
    37:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané na konci druhé třetiny skórují popáté v tomto utkání a vedou již 5:0! Pátou branku Sparty vsítil DAVID SENČÁK, který zaznamenal svou třetí trefu v sezoně. Asistence: Jakub Zembol, Michal Vágner.
     
    20:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané ihned zkraje druhé třetiny přidávají čtvrtý zásah a vedou o čtyři branky! Úspěšným střelcem Sparty se stal JOSEF SLAVÍČEK, který využil přihrávky od Davida a pokořil domácího brankáře již počtvrté. Asistence: František David, Nino Tomov.
     
    17:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané svou druhou početní výhodu v utkání využívají a jdou do tříbrankového trháku. Po Ducháčově přihrávce skóroval necelé tři minuty před koncem první třetiny útočník PETR HAUSER. Asistence: Filip Ducháč, Michal Vitouch.
     
    11:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uběhlo necelých dvanáct minut z úvodního dějství a sparťané vedou o dvě branky! Druhým úspěšným střelcem Pražanů se stal JOSEF SLAVÍČEK, jenž zapsal už devátou trefu v sezoně. Asistence: Oto Theimer.
     
    06:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se v sedmé minutě utkání poprvé dostávají do vedení! Po Tůmově přihrávce se prosazuje JAKUB ZEMBOL, který zaznamenal svou osmou trefu v sezoně. Asistence: Jakub Tůma, Filip Ducháč.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 7. Zembol (Tůma, Ducháč), 12. Slavíček (Theimer), 18. Hauser (Ducháč, M. Vitouch), 21. Slavíček (David, Tomov), 38. Senčák (Zembol, Vágner), 46. Bareš (Theimer), 50. Hauser (Krupička), 58. Šindelek (M. Vitouch, Krupička)


    EC Red Bull Salzburg: Clara (Wolf) – Kauhanen (A), Rafalski, Sinn (C), Weber (A), Krotsch, Hübner, Winkelmann – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Bürgelt, Mackner, Ziesche.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček (A), Bareš, Pražák, Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol.

    Rozhodčí: Huber, Nothegger – Tamas Vaczi, Vierthaler
    bahis siteleri