Montreal – NY Islanders 2:6 (kon.) | Ottawa – Vegas 1:5 (kon.) | Florida – Washington 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Tampa 2:1 (po pr.) | Boston – Detroit 5:1 (kon.)
Calgary – Dallas 3:4 (po pr.) | Seattle – Buffalo 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Detroit Red Wings
Pátek 05.11.2021, 00:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:52 Patrice BERGERON - 5:1
     
    55:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nezastavitelný PATRICE BERGERON střílí svůj čtvrtý gól v utkání! A hádejte, ke komu míří první asistence? Samozřejmě, že k Bradu Marchandovi. Ten našel spoluhráče napříč pásmem v pravém kruhu, následná forhendová střela propadla brankáři mezi betony. Asistence: Brad Marchand a Mike Reilly.
     
    52:14
    Po zákroku Swaymana se před brankou Bruins strhla roztržka mezi čtyřmi hráči. Rozhodčí potrestali ty nejaktivnější, jimiž byli Matt Grzelcyk a Filip Hronek.
     
    50:34
    Boston si zahraje přesilovou hru. Joseph Veleno vyhodil puk z obranného pásma mimo hru, a protože se puk nedotkl tvrzeného skla, tak musely následovat dvě minuty za zdržování hry.
    48:10 Mike REILLY - 4:1
     
    48:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí dlouho z inkasovaného gólu smutnit nemuseli! Nosek nastartoval do úniku Lazara, jehož forhendový blafák zastavil Greiss levým betonem, nicméně puk zůstal volný před bránou, do sítě jej napálil akci výborně doplňující MIKE REILLY. Asistence: Curtis Lazar a Tomáš Nosek.
    47:46 Lucas RAYMOND - 3:1
     
    47:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jeremy Swayman čisté konto neudrží! Seider nahrál Hronkovi, který zvedl hlavu a nahrál před prázdnou bránu LUCASI RAYMONDOVI, mladý Švéd v jasné pozici snad ani nemohl minout. Asistence: Filip Hronek a Moritz Seider.
     
    46:59
    Poměrně dlouho drželi hosté útočné pásmo, avšak k žádné střele nedošlo. Jedním z důvodů byl i faul Patrice Bergerona, jenž podrazil Hronka. Hosté mají k dispozici více jak minutovou přesilovku pět na tři!
     
    46:08
    David Pastrňák se nastavil na střet s Fabbrim tak, že zvedl vysoko svou hokejku. Tak vysoko, že soka zasáhl do obličeje, za což obdržel dvouminutový trest.
     
    40:24
    Třetí třetina odstartovala faulem domácího obránce Connora Cliftona, který u vlastní střídačky podrazil rozjetého Naměstnikova.
    38:45 Patrice BERGERON - 3:0
     
    38:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! PATRICE BERGERON spolu s Marchandem a McAvoyem sehráli ukázkovou kombinaci v trojúhelníku, první jmenovaný akci vyšperkoval střelou z mezikruží pod pravý Greissův beton. Asistence: Brad Marchand a Charlie McAvoy.
     
    37:48
    Pokud Boston nevyužije početní převahu, tak Moritz Seider stráví na trestné lavici většinu času zbývajícího z druhé třetiny. Vyfasoval totiž menší trest za držení Kuhlmana.
    30:52 Patrice BERGERON - 2:0
     
    30:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Druhý přesilovkový gól Medvědů a znovu sehrál hlavní roli PATRICE BERGERON! Opět dostal do pravého kruhu přihrávku od Marchanda a zase na Greisse vyzrál křižnou střelou na vyrážečku. Asistence: Brad Marchand.
     
    29:39
    Tyler Bertuzzi vytrvale napadal McAvoye, jehož nakonec přiměl k chybě a sám před gólmanem rázem byl Lucas Raymond, který neuspěl. To je každopádně vedlejší, protože rozhodčí viděl v počínaní Bertuzziho nedovolené bránění a vyloučil ho na dvě minuty.
     
    28:21
    David Pastrňák zahodil obrovskou tutovku! Od Marchanda dostal do levého kruhu puk před prázdnou bránu, jenže střela z první nevyšla podle představ, puk pomalu proletěl vedle pravé tyče.
     
    16:14
    Výsledkem pokračujícího tlaku Medvědů byl nedovolený zákrok Nicka Leddyho, jenž smolně dal hokejku po tělo Coylea, ten na ní uklouzl. Dvě minuty za podrážení.
    11:03 Patrice BERGERON - 1:0
     
    11:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    To byla rychlovka! Po vyhraném buly McAvoy nahrál do pravého kruhu Marchandovi, jenž sklepl pod sebe ve stejném poli stojícímu PATRICEOVI BERGERONOVI, za křižnou střelou natahoval Greiss vyrážečku marně. Asistence: Brad Marchand a Charlie McAvoy.
     
    10:58
    První trest z hostujících řad si vysloužil Vladislav Naměstnikov, když místo vystřídání hrál u vlastní střídačky bez helmy, což rozhodčím neuniklo.
     
    02:55
    Nečekaný odraz od mantinelu překvapil Swaymana, který se vydal za bránu, ale rychle se musel vrátit. Puk získal Raymond, jemuž zabránil v zakončení Erik Haula jen za cenu podrážení.
     
    01:34
    Hosty dělily od vedoucího gólu centimetr! Bertuzzi z mezikruží posunul puk do levého kruhu na Fabbriho, ten svižnou střelou k bližší tyči orazítkoval brankovou konstrukci.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Bergeron (B. Marchand, McAvoy), 31. Bergeron (B. Marchand), 39. Bergeron (B. Marchand, McAvoy), 49. M. Reilly (Lazar, T. Nosek), 56. Bergeron (B. Marchand, M. Reilly) – 48. L. Raymond (Hronek, Seider)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, Forbort, Carlo (A), Grzelcyk, Clifton, M. Reilly – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Craig Smith, Coyle, T. Hall – Lazar, Haula, DeBrusk – Kuhlman, T. Nosek, Frederic.
    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, Oesterle, Hronek, Leddy, Stecher, M. Staal (A) – L. Raymond, Fabbri, Bertuzzi – Zadina, P. Suter, Veleno – Erne, M. Rasmussen, Naměstnikov – Gagner, Stephens, Rowney.

    Rozhodčí: Anderson, Skilliter – McNamara, Murray

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri