Montreal – NY Islanders 2:6 (kon.) | Ottawa – Vegas 1:5 (kon.) | Florida – Washington 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Tampa 2:1 (po pr.) | Boston – Detroit 5:1 (kon.)
Calgary – Dallas 3:4 (po pr.) | Seattle – Buffalo 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:5 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
5:4 (2:0, 2:3, 0:1 - 1:0)
Washington Capitals
Pátek 05.11.2021, 00:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:55 Eetu LUOSTARINEN - 5:4
     
    61:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Dominantní držení puku podpořené o časté vyjíždění z útočného pásma se Floridě vyplatilo! Forsling přibrzdil u modré čáry, kde si od něj vzal kotouč našláplý EETU LUOSTARINEN. Finský útočník zprava centroval na Vatrana a bránící Wilson si vlastní holí ztečoval puk za přesunujícího se Vaněčka. Asistence: Gustav Forsling a Sam Reinhart.
    46:56 Connor MCMICHAEL - 4:4
     
    46:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Alexandr Ovečkin ustál souboj s Ekbladem a z krátkého mantinelu nahazoval kotouč do ohně. Přihrávka se od vnější brankové konstrukce odrazila před brankoviště a nejrychleji si toho všiml CONNOR MCMICHAEL, který vsítil první gól kariéry v NHL! Asistence: Alexandr Ovečkin, Brett Leason.
    39:43 Tom WILSON - 4:3
     
    39:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Z třígólového náskoku Floridy rázem zbývá pouhá třetina! Za Knighta zapadl parádní švih Johna Carlsona, kterému pomohla teč clonícího TOMA WILSONA. Už před touto ranou měl šanci Kuzněcov. Asistence: John Carlson, Alexandr Ovečkin.
    38:11 Alexandr OVEČKIN - 4:2
     
    38:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Kapitán vrací hosty do hry o bodový zisk svým 740. gólem kariéry v základní části! ALEXANDR OVEČKIN si vyměnil kotouč s Ellerem a z vrcholku levého kruhu se trefil do trojúhelníku mezi tělem, betonem a levou rukou Spencera Knighta. Asistence: Lars Eller.
    35:32 Aleksander BARKOV - 4:1
     
    35:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí v přesilovce utíkají o další gól! Ekblad pálil ze středu modré čáry. Hörnqvist a Huberdeau důrazně bojovali na brankovišti, ke kterému se pomalu blížil i ALEKSANDER BARKOV a dorazil do sítě puk, který ležel za dezorientovaným Vaněčkem. Asistence: Patric Hörnqvist, Jonathan Huberdeau.
    27:16 Brandon MONTOUR - 3:1
     
    27:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe padá gól na 3:1! Překvapen je možná i samotný střelec BRANDON MONTOUR, kterému Forsling nahrál před pravý kruh. Následná rána zapadla do vzdálenějšího horního rohu. Samsonov asi dokonale neviděl, na puk téměř nereagoval. Asistence: Gustav Forsling, Mason Marchment.
    20:43 Daniel SPRONG - 2:1
     
    20:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Spencer Knight se ještě nedotkl puku a už ho loví ze své klece! Mantha z obranného pásma famózně vysunul DANIELA SPRONGA a ten střelou mimo dosah lapačky zmírnil ztrátu Capitals na polovinu. Asistence: Anthony Mantha.
    11:04 Aaron EKBLAD - 2:0
     
    11:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři zvyšují! Klíčovou roli v tom opět sehrál Duclair, který v útočném pásmu okradl Carlsona. Verhaeghe se z nahrávky na střed ještě neprosadil. Samsonova však záhy prostřelil AARON EKBLAD. Ruskému brankáři dokonale clonil Barkov. Bez asistence.
    03:07 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    03:07
    Florida právě vstřelila branku!
    V brance Capitals už se zase objevil Samsonov, který kapituloval hned v první šanci! ALEXANDR BARKOV jej nejprve trefil do břicha, nicméně se díky práci Duclaira dostal k bekhendové dorážce a tu už v cestě do sítě nic nezastavilo. Asistence: Anthony Duclair, Carter Verhaeghe.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Barkov (Duclair, Verhaeghe), 12. Ekblad, 28. Montour (Forsling, Marchment), 36. Barkov (Hörnqvist, Huberdeau), 62. Luostarinen (Forsling, S. Reinhart) – 21. Sprong (Mantha), 39. Ovečkin (Eller), 40. T. Wilson (Carlson, Ovečkin), 47. McMichael (Ovečkin, Leason)


    Florida Panthers: Bobrovskij (21. S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Montour, Forsling, Priskie, Connauton – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Reinhart, Huberdeau (A) – Mamin, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist, Luostarinen, Vatrano.
    Washington Capitals: Vaněček (2.–28. Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson (A), Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sprong, Eller, Mantha – Leason, McMichael, Sheary – Hathaway, N. Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Kelly, Baker

    Diváci: 12 542
    bahis siteleri