Montreal – NY Islanders 2:6 (kon.) | Ottawa – Vegas 1:5 (kon.) | Florida – Washington 5:4 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Tampa 2:1 (po pr.) | Boston – Detroit 5:1 (kon.)
Calgary – Dallas 3:4 (po pr.) | Seattle – Buffalo 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:5 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 05.11.2021, 00:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:57 Kris LETANG - 3:2
     
    61:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nakonec je však jinak! Rozhodčí se šli podívat na video a ukázalo se, že Carter Hart svým betonem zasahoval až za brankovou čarou, což znamená, že jej KRIS LETANG po rychlém objetí brány bekhendovým pokus překonal. Asistence: Jeff Carter.
    57:08 Scott LAUGHTON - 2:2
     
    57:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté po chybě domácích vyrovnávají! Po chybném pasu Mikea Mathesona se puk dostal na hůl Jamese van Riemsdyka, který následně přihrával do mezikruží, odkud z první naprosto přesně pálil SCOTT LAUGHTON. Asistence: James van Riemsdyk.
    31:46 Jake GUENTZEL - 2:1
     
    31:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpět do vedení! JAKE GUENTZEL se v útočném pásmu chtěl dostat ke střele, ale napoprvé promáchl, když se následně dostal k dalšímu pokusu, který domácí útočník poslal po ledě od vzdálenější tyče až do brány. Asistence: Danton Heinen a John Marino.
    27:37 Travis KONECNY - 1:1
     
    27:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají v přesilovce! Claude Giroux naznačil střelu, když následně puk poslal na hůl TRAVISE KONECNYHO, který se otočil a bleskově poslal kotouč nad pravé rameno Tristana Jarryho. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.
    00:16 Brock MCGINN - 1:0
     
    00:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou rychle do vedení! Kotouč se dostal k modré čáře, odkud vypálil Mike Matheson, jehož ránu dokázal BROCK MCGINN ztečovat za záda hostujícího brankáře. Asistence: Michael Matheson a Zach Aston-Reese.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 1. B. McGinn (Matheson, Aston-Reese), 32. Guentzel (D. Heinen, Marino), 62. Letang (J. Carter) – 28. Konecny (Giroux, Provorov), 58. Laughton (J. van Riemsdyk)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Matheson, Letang (A), P-O. Joseph, Marino, Riikola, Friedman – Guentzel, J. Carter (A), D. Heinen – Zucker, Rodrigues, Kasperi Kapanen – Aston-Reese, Blueger, B. McGinn – D. Simon, Boyle (A), D. O'Connor.
    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Provorov (A), Braun, Sanheim, Ristolainen, Yandle, Seeler – Giroux (C), Couturier (A), Konecny – Farabee, Brassard, Atkinson – Lindblom, Laughton, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, N. Thompson, MacEwen.

    Rozhodčí: Joannette, Nicholson – Gibbons, Apperson

    Diváci: 17 037
    bahis siteleri