Poruba 2011 – Přerov 2:5 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 5:2 (kon.) | Písek – Kobra 4:1 (kon.) | Chrudim – Kralupy n. Vltavou 5:2 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
3:4 (2:2, 1:0, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 05.11.2021, 17:45 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    59:35
    Skoupý je na střídačce.
     
    59:35
    To je nepříjemnost pro Mladé Draky, kteří budou hrát posledních pár sekund v oslabení.
     
    51:01
    To byla krásná souhra ze strany Mladých Draků. Šotkovský přihrál v rychlosti puk bekhendem na Polácha, který ale neměl moc místa na koncovku a Skoupý proti němu dokázal pohotově zasáhnout.
     
    49:53
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Do vedení jdou opět domácí. Koutecký se pokoušel překonat Skoupého dobře mířenou střelou, to se mu nepovedlo, ale na dorážku byl nachystán MAREK NETOLICKÝ, jenž otáčí skóre na stranu Mladých Draků, kteří nyní vedou 4:3. Asistence: Jiří Koutecký.
     
    49:30
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Šujan – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Plhal – 2 min., hrubost).
     
    46:49
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Jestli Mladým Drakům něco jde, tak jsou to oslabení. Na modré čáře nezachytil kotouč jeden z domácích beků, a tak mohl kupředu vyrazit FILIP TOMICZEK, jenž skóruje v oslabení. Skoupého překonal šumperský forvard mezi nohama a zajišťuje srovnání zápasu.Asistence: Bez asistence.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Křivohlávek – 2 min., hákování).
     
    28:28
    Polách ve velké šanci v mezikruží, Skoupý zasahuje.
     
    27:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika jde poprvé do vedení, o které se pěkné samostatné akci postaral ALEXE SEVER, jenž si obešel jediného obránce Draků, který mu stál v cestě v krasojízdě a následně vykoupal Bieleckého. Asistence: Tomáš Čoupek.
     
    23:51
    To nebyl úplně vynucený zákrok ze strany Plhala na hranici útočné třetiny. Síly na ledě se srovnají.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Mrkvica – 5 min., vražení na mantinel + osobní trest do konce utkání, vražení na mantinel). Trest odpyká Nerad.
     
    17:47
    Technika právě vstřelila branku!
    Hostům dlouho radost z gólového navýšení nevydržela. Domácí opět srovnávají. Trögner byl v blízkosti Bieleckého, kterého mohl překonat dobře mířenou střelou z mezikruží. To se nepovedlo, ale k dorážce bekhendem se dostal ERIK POSPÍŠIL, jenž dorovnal na 2:2. Asistence: Matěj Trögner a Pavel Kubica.
     
    17:04
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Po velkém tlaku domácích, kteří měli navíc k dispozici přesilovou hru se k puku dostala rychlá lajna hostů. Mladí Draci si opět berou na svou stranu vedení, které zajistil svou střelou MARTIN PÁNEK. Asistence: Ondřej Šotkovský.
     
    16:05
    Poskakující kotouč nakonec zkrotil hostující gólman a jeho obrana, nutně dodat, že šlo o velkou dávku štěstí. Před Vlachem totiž zela prázdná brána
     
    14:35
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Haas – 2 min., krosček).
     
    14:11
    Technika právě vstřelila branku!
    Chyby v šumperské obraně. Mladí Draci se mohli kotouče v pásmu už zbavit. Nakonec se kotouč dostal k domácímu kapitánovi TOMÁŠOVI ČOUPKOVI, který bekhendovým nahozením překonal Bieleckého. Asistence: Alex Sever.
     
    06:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostal do přečíslení dva na jednoho, které využila souhra trojice Mladých Draků. Skoupého se pokoušel překonat již Ševčík, ale nepovedlo se mu to. Jeho rána ale přes hůl Minaříka doputovala k JOSEFU HAASOVI, jenž otevřel skóre zápas. Mladí Draci vedou 1:0. Asistence: Tomáš Minařík a Petr Ševčík.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 15. Čoupek (Sever), 18. Pospíšil (Trögner, Kubica), 28. Sever (Čoupek) – 7. Haas (Minařík, Ševčík), 18. Pánek (Šotkovský), 47. Tomiczek, 50. Netolický (Koutecký)


    Technika Hockey Brno: Skoupý (Kubík) – Holcman, Svoboda, Šujan, Kubica (A), Mrkvica, Blaško (A) – Růžek, Nerad, Líska, Pospíšil, Trögner, Jakuba, Ošlejšek, Lajoš, Sever, Čoupek (C), Vlach.
    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Holub, Netolický, Koutecký, Minařík, Cekr, Blaháček, Křivohlávek – Plhal (C) – Pánek, Ševčík, Tomiczek, Šotkovský, Šembera (A), Kesler, Šucha, Polách (A), Haas.

    Rozhodčí: Reich – Nechvátal, Husák
    bahis siteleri