Salzburg – Kladno 4:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.)
Havířov – Slavia 3:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:0 (odl.) | Chomutov – Kometa Brno 1:9 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 7:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 06.11.2021, 12:00DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany z tohoto utkání vše, děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký víkend! (14:06:28)
     
    Kladenští hokejisté svou početní výhodu v závěru utkání nevyužili a prohráli na ledě Salzburgu 2:4. Rytíři na startu třetí třetiny sice zdramatizovali utkání zásluhou Lukáše Sýkory, který však pouze kosmeticky upravil skóre. Salzburg si po výhře 4:2 připsal cenné tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    55:27
    V závěru utkání si Kladno zahraje další klasickou přesilovou hru. Podruhé v utkání míří na trestnou lavici útočník Oliver Eckl (SLZ), tentokrát za držení.
     
    45:33
    Kladno bude mít další šanci zdramatizovat průběh utkání. Dalším vyloučeným hráčem je Matthew Rafalski (SLZ), který dostal menší trest za sekání.
     
    41:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě nic nebalí a na startu třetí třetiny střílí svůj druhý gól v utkání! LUKÁŠ SÝKORA využil zmatků v domácí obraně a pokořil salzburského brankáře. Asistence: Ondřej Hrabík, Tomáš Šíma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla oproti té první na góly skromnější. Salzburští hokejisté vedou po čtyřiceti odehraných minutách o tři branky, když se ve čtyřicáté minutě utkání prosadil Max Stiegler. Pokud si chce Kladno odvést domů nějaký bod, musí ve třetí třetině zabrat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým ubránil i třetí přesilovku soupeře a krátce před koncem druhé třetiny jde do tříbrankového trháku. MAX STIEGLER se zapsal na střeleckou listinu jako čtvrtý hráč na straně domácích. Asistence: Phillip Sinn, Benedikt Bürgelt.
     
    35:07
    Kladenští hokejisté budou mít k dispozici další přesilovou hru. Hříšníkem na straně domácích je tentokrát Marius Winkelmann (SLZ), jenž se provinil držením.
     
    26:05
    Sotva kladenská přesilovka skončila, zanedlouho bude následovat další. Třetím vyloučeným hráčem na straně domácích je Oliver Eckl (SLZ) za držení hole.
     
    22:08
    Kladno bude hrát svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl salzburský obránce Phillip Sinn (SLZ), který dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina je za námi a domácí hokejisté vedou po dvaceti minutách 3:1. Kladenští hráči nejprve otevřeli skóre zásluhou Vojtěcha Hurty, ale Salzburští díky gólům Olivera Eckla, Philipa Ziescheho a Phillipa Sinna otočili skóre na svou stranu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým odskakuje na konci první třetiny do dvoubrankového vedení. Třetím úspěšným střelcem domácích v tomto utkání se stal obránce PHILLIP SINN. Asistence: Philip Ziesche.
     
    11:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburští svou početní výhodu využili a přetavili ji ve svůj druhý gól v utkání! Po přihrávce Jelavice se prosadil obránce PHILIP ZIESCHE Asistence: Maxmilian Jelavic, Jesse Kauhanen.
     
    10:04
    Domácí hokejisté si zahrají zkrácenou přesilovku pět na tři. Na trestnou lavici usedl Jan Strnad (KLA), který dostal menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    08:50
    Prvním vyloučeným hráčem na straně Kladna je obránce Dominik Perný (KLA), který vyfasoval dvě trestné minuty podrážení a oslabuje svůj tým.
     
    06:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči po necelých třech minutách srovnali a skóre je znovu vyrovnané! Mezi úspěšné střelce se zapsal OLIVER ECKL, který zároveň otevřel gólovou listinu utkání na straně Salzburgu. Asistence: Janis Hübner, Philip Ziesche.
     
    04:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hokejisté utíkají svému soupeři v páté minutě do vedení! Prvním úspěšným střelcem na straně hostí se stal útočník VOJTĚCH HURTA. Asistence: Vojtěch Kuzďas, Jiří Kraus.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hezký sobotní den u pokračování Extraligy juniorů. Zápas mezi Salzburgem a Kladnem startuje přibližně za půl hodiny a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou soupeřů. Z utkání vám budeme přinášet důležité události včetně změn stavu.
     
    Hezký sobotní den u sledování Extraligy juniorů. Dnes je na programu sedmnácté kolo nejvyšší mládežnické soutěže a v akci bude mimo jiné i Salzburg, který na svém ledě přivítá Kladno. Souboj dvou aktuálně bodově nejhorších týmů soutěže startuje ve 12.00 hodin.
     
    Kladno má za sebou neúspěšné utkání na ledě Českých Budějovic. Kladenská družina prohrávala na jihu Čech v průběhu první třetiny už o tři branky, ale přesto se dokázala do utkání vrátit. Budějovičtí hráči však přidali ve druhé třetině rozhodující čtvrtou trefu, a přestože kladenští Rytíři ve třetím dějství ještě snížili na rozdíl jediné branky, podlehli svému soupeři 3:4.
     
    Salzburg v posledním utkání hostil v domácím prostředí Spartu Praha, proti které se chtěl bodově vytáhnout. Sparťané ovšem v první třetině třikrát překonali domácího brankáře Claru a položili základní stavební kámen svého úspěchu. Pražané nastříleli svému soupeři celkem osm branek a salzburští hokejisté padli na svém ledě vysoko 0:8.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 7. Eckl (Hübner, Ziesche), 12. Ziesche (Jelavic, Kauhanen), 18. Sinn (Ziesche), 40. Stiegler (Sinn, Bürgelt) – 5. Hurta (Kuzďas, Kraus), 42. Sýkora (Hrabík, Šíma)


    EC Red Bull Salzburg: Wolf (Clara) – Kauhanen (A), Rafalski, Sinn, Weber (A), Krotsch, Hübner, Winkelmann – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Bürgelt (C), Mackner, Ziesche.
    Rytíři Kladno: Burda (Hykel) – Strnad, Robovský (A), Staněk, Perný, Koštoval, Funk (C), Sýkora – Hurta, Kraus, Šimek, Šíma, Hrabík, Kuzďas, Kouba, Vimmer, Hvězda.

    Rozhodčí: Hueber, Nikolic – Panholzer, Pešek
    bahis siteleri