Florida – Carolina 5:2 (kon.) | Montreal – Vegas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 4:5 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – NY Islanders 0:2 (kon.) | Columbus – Colorado 4:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 5:2 (kon.) | Arizona – Seattle 5:4 (kon.)
Calgary – NY Rangers 6:0 (kon.) | San Jose – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
Vegas Golden Knights
Neděle 07.11.2021, 00:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Brayden MCNABB - 2:5
     
    59:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    BRAYDON MCNABB poslal vysokým obloučkem puk směrem na odkrytou bránu, ten při dopadu na led poskočil na hranu a nasměřoval se přímo do prázdné brány. Naštvaný Mike Hoffman přerazil svou hůl o bránu a při obloučku pak ještě nešťastně narazil do mantinelu a upadl. Obrázek velké frustrace.
    57:09 Chandler STEPHENSON - 2:4
     
    57:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    Tak tenhle riskantní krok se příliš nepovedl. Přestože Suzuki vyhrál vhazování, téměř ihned po něm o puk přišel a CHANDLER STEPHENSON , leč faulovaný, dovezl puk až do prázdné brány.
    32:00 Dylan COGHLAN - 2:3
     
    32:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    První polovinu oslabení zvládl Montreal na výbornou a vyhazoval puky ze svého pásma. Pak ale jednoduchou přihrávkou našel Pietrangelo DYLANA COGHLANA, který svou první trefou v sezoně prostřelil od levého kruhu Allena, který toho přes clonícího hráče příliš neviděl.
    30:24 Jonathan MARCHESSAULT - 2:2
     
    30:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    A je vyrovnáno! Hagueova střela z mezikruží skončila na zadním mantinelu, než se ale Allen a jeho spoluhráči zorientovali, kam se puk odrazil, už ho měl na hokejce JONATHAN MARCHESSAULT a doklepl jej backhandem do odkryté branky.
    25:16 Alex PIETRANGELO - 2:1
     
    25:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    Las Vegas se z ničeho nic dotahuje na rozdíl jedné branky! Nabídnutou přesilovku využil ALEX PIETRANGELO bombou od vrcholu kruhu, na kterou Allen nestihl při přesunu včas zareagovat. Golden Knights tak také využívají svou početní výhodu. Asistence: Theodore, Stephenson
    18:49 Tyler TOFFOLI - 2:0
     
    18:49
    Montreal právě vstřelil branku!

    TYLER TOFFOLI po krásném pasu od Gallaghera převzal puk na modré čáře a dostal se do samostatného úniku. Nikým neobtěžovaný si poradil se zakončením náramně, backhandovým blafákem nedal Lehnerovi šanci. Asistence Brendan Gallagher, Nick Suzuki
    17:18 Nick SUZUKI - 1:0
     
    17:18
    Montreal právě vstřelil branku!

    Přesilovková pětka Montrealu teď úplně rozhodila obranu Vegas. Dvorak nejprve střílel z prostoru mezi kruhy, puk vypadl Lehnerovi z výstroje, další střelu a následnou dorážku téhož hráče ještě dokázal gólman zlikvidovat, jenže černý kus gumy nedokázal udržet a tak jej Mike Hoffman posunul k osamocenému NICKU SUZUKIMU u pravé tyče a ten pohodlně zasunul puk. Montreal tak využívá přesilovou hru. Asistence Mike Hoffman

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 18. Suzuki (M. Hoffman), 19. Toffoli (B. Gallagher, Suzuki) – 26. Pietrangelo (Theodore, Stephenson), 31. Marchessault (N. Roy, Hague), 32. Coghlan (Pietrangelo, R. Smith), 58. Stephenson, 60. McNabb (Lehner)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry (A), Chiarot, D. Savard, Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Josh Anderson, Drouin, M. Hoffman – B. Gallagher (A), Suzuki (A), Toffoli – Armia, Dvorak, Lehkonen – Evans, C. Paquette, Belzile.
    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb – R. Smith (A), N. Roy, Marchessault – Dadonov, Stephenson, W. Carrier – Janmark, Amadio, Kolesar – J. Röndbjerg, Leschyshyn, B. Howden.

    Rozhodčí: Joannette, Hanson – Marquis, Galloway

    Diváci: 20 156
    bahis siteleri