VUT Cavaliers Brno – North wings Ústí 3:2 (po pr.)
po prodl.
VUT Cavaliers Brno
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Středa 10.11.2021, 19:40 • Zimní stadion Kuřim • Univerzitní liga ledního hokeje • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou příště! (21:57:47)
     
    Domácí se díky dvoubodovému zisku aspoň dočasně odlepí od spodku tabulky, kam místo nich zamíří Olomouc. Tabulkou nahoru se po porážce paradoxně posouvají i Severočeši, které vydřený bod katapultuje za oba pražské výběry na třetí pozici.
     
    Extrémně vyrovnaná bitva je minulostí. Dělba bodů dnešnímu střetnutí skutečně sluší, oba celky v Kuřimi předvedly parádní výkon. Někdo ovšem vždy prohrát musí, a tentokrát po úniku Ondry Dlouhého padl pešek na ústecké hokejisty. Cavaliers si připisují druhé vítězství sezóny, North Wings zase třetí neúspěch.
     
    Konec zápasu.
     
    63:10
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    V Kuřimi je rozhodnuto, bod navíc putuje na konto Kavalírů! ONDRA DLOUHÝ projel mezi dvěma ústeckými zadáky jako nůž máslem a na první pokus sice trefil jen mantinel, puk se mu ale pak vrátil zpět na hokejku a napodruhé už brněnský kapitán nezaváhal. Pryž zajela přesně mezi Skokanův beton a tyč, vymalováno – 3:2! Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    62:37
    Na druhém konci hrací plochy se blýskl Kaukič, po jehož zakončení musel Skokan puk zalehnout.
     
    62:09
    Jaroš mohl z úniku rozhodnout, jeho střela ale přeletěla pravou spojnici brněnské branky! Obrovská škoda pro severočeský celek!
     
    61:29
    Brandner se nakonec po svých přesunul na střídačku a zdá se, že bude v pořádku. Můžeme pokračovat.
     
    61:29
    Brandner zůstává po souboji s jedním z protihráčů ležet u mantinelu, hra je přerušena. K ústeckému borci se sjíždí rozhodčí i ostatní borci na ledě.
     
    Dnešní utkání sleduje 87 diváků.
     
    60:41
    Pernický se místo přihrávky na Gombarčíka rozhodl vzít věci do vlastních rukou a z pravé strany zakončit, jenže hostující svatyni úplně přestřelil.
     
    60:11
    North Wings mají ještě pár sekund přesilovku. O první střelu prodloužení se postaral Jindra, Burian má na kontě další úspěšný zákrok.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Půjdeme do prodloužení! Šedesát minut hry o vítězi dnešní bitvy nerozhodlo, po krátké pauze tak budeme pokračovat. Oba celky si na své konto připisují bod, majitele toho dalšího budeme znát za pár okamžiků.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Harkabus z pravého kruhu přestřelil, Ústí se ale znovu dostalo k volnému puku jako první a stále neúprosně drží hru před Burianem.
     
    59:10
    Sledujeme poslední desítky sekund základní hrací doby. Petržílka zakončil z hranice brankoviště, po následném zákroku Buriana následovala malá strkanice mezi několika hráči.
     
    58:39
    Kuchařova střela se přes hustou clonu před brankovištěm k Burianovi nedostala, North Wings ale i nadále operují v útočném pásmu.
     
    58:21
    Vysoká hůl Jana Malého (CVB) může jeho tým stát cenný bodový zisk, přežije Brno oslabení?
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 24. Dlouhý (Pernický, Kaukič), 40. Šenk (Běhal, Malíř), 64. Dlouhý (Kaukič) – 25. T. Jarý (Harkabus), 46. Sajdl


    VUT Cavaliers Brno: Burian (Huzlík) – Malý, Holub, Antal (A), Běhal, Sedláček, Sabol, Pernický, Lašák – Kaukič, Šenk, Malý, Kavický, Plitko, Dlouhý (C), Novák, Gombarčík (A), Malíř, Šišma, Hasoň, Zemánek.
    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – Balcar, Stuchlý, Petržílka (A), Štěpánek, Miškovič, Straka, P. Jarý – Bartoš, Brandner, Kuchař (A), Dytrych, T. Jarý, Jindra, Jaroš, Sajdl, Polák (C), Harkabus.

    Rozhodčí: Maršálek – Kleprlík, Viskot.

    Diváci: 87
    bahis siteleri