Boston – Edmonton 3:5 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:0 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 0:2 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (2:1 po s.n.) | Detroit – Washington 0:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (po pr.) | Colorado – Vancouver 7:1 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | Seattle – Anaheim 4:7 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
Calgary Flames
Pátek 12.11.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Jake EVANS - 4:2
     
    59:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Vyhození brankáře Allena zachytil před modrou Evans, vyměnil si puk s Gallagherem a jel po levé straně do útočného pásma. Nejprve chtěl přihrávkou vybídnout ke střele Toffoliho, ten neuspěl, následně si dojel pro puk k mantinelu a střelou do prázdné brány pečetí vítězství Canadiens! Asistence: Brendan Gallagher, Tyler Toffoli – 4:2!
    52:08 Nick SUZUKI - 3:2
     
    52:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    NICK SUZUKI před pár desítkami sekund neobelstil Markströma střelou zpoza branky. Tentokrát se mu to povedlo, puk po pravém křídle zavezl za brankovou čáru a střelou o brankáře Calgary dostal puk do branky! Asistence: Mike Hoffman – 3:2!
    31:24 Brendan GALLAGHER - 2:2
     
    31:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens využili přesilovku! Toffoli ještě střelou z mezikruží minul branku, ale pár sekund na to vypálil od modré čáry Wideman, Markström vyrazil puk před sebe a BRENDAN GALLAGHER dorazil kotouč do brány! Asistence: Chris Wideman, Mike Hoffman – 2:2!
    16:22 Andrew MANGIAPANE - 1:2
     
    16:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Plamenů posílá hosty do vedení. Po přihrávce Monahana si rozjetý ANDREW MANGIAPANE v pokleku pohrál s pukem, najel si k pravé tyči a bekhendovou střelou pod horní tyč překvapil brankáře Allena! Asistence: Sean Monahan, Blake Coleman – 1:2.
    09:26 Ben CHIAROT - 1:1
     
    09:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    V Montrealu je vyrovnáno! Přihrávku od modré čáry tečoval mezi kruhy Suzuki k Toffolimu, ten měl vedle sebe poloodkrytou branku, ale puk do sítě nezametl, to se povedlo až dojíždějícímu BENU CHIAROTOVI, který zcela volný kotouč vrátil za brankovou čáru! Asistence: Tyler Toffoli, Nick Suzuki – 1:1.
    02:02 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    02:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup! Střelu Kylingtona brankář Allen vyrazil, puk se dostal na modrou k Lewisovi. Obránce Calgary nahodil puk na bránu a MIKAEL BACKLUND puk šikovně tečoval před brankářem Allenem a dopravil jej do branky! Asistence: Trevor Lewis, Oliver Kylington.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 10. Chiarot (Toffoli, Suzuki), 32. B. Gallagher (Ch. Wideman, M. Hoffman), 53. Suzuki (M. Hoffman), 60. Evans (B. Gallagher, Toffoli) – 3. Backlund (T. Lewis, Kylington), 17. Mangiapane (Monahan, Coleman)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Chiarot, Petry (A), Kulak, D. Savard, A. Romanov, Ch. Wideman – M. Hoffman, Suzuki (A), Toffoli – Josh Anderson, Dvorak, B. Gallagher (A) – Lehkonen, Evans, Armia – Pezzetta, Poehling, Belzile.
    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Kylington, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Coleman, Monahan (A), Mangiapane – D. Dubé, Backlund (A), T. Lewis – Lucic, B. Richardson, T. Pitlick.

    Rozhodčí: St. Pierre, Lambert – Kelly, Pancich.

    Diváci: 20399
    bahis siteleri