Boston – Edmonton 3:5 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:0 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 0:2 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (2:1 po s.n.) | Detroit – Washington 0:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (po pr.) | Colorado – Vancouver 7:1 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | Seattle – Anaheim 4:7 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
New York Islanders
Pátek 12.11.2021, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:33 Dougie HAMILTON - 4:0
     
    56:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Odpověď na otázku paradoxně zodpověděli domácí! DOUGIE HAMILTON se u pravého mantinelu opřel do kotouče a prostřelil Sorokina ranou mezi betony. Je hotovo. Asistence: Ryan Graves a Jimmy Vesey.
     
    54:19
    Mohlo být definitivně hotovo! Dawson Mercer přihrával v přečíslení dva na jednoho nalevo Andreasi Johnssonovi. Jeho bekhend lapil Ilja Sorokin!
    45:46 Dawson MERCER - 3:0
     
    45:46
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey podniklo rychlý protiútok, na jehož konci byl DAWSON MERCER! Ten se dostal po Johnssonově přihrávce z pravé strany za obranu, pohrál si s pukem a se štěstím ho procpal za Sorokinova záda. Ďáblové udělali další velký krok k triumfu. Asistence: Andreas Johnsson.
     
    41:12
    Teď se ale musel činit Ilja Sorokin! Do samostatného úniku se dostal Tomáš Tatar. Ruského brankáře se snažil vymíchat kličkami, gólman Islanders ale utěsnil prostor u pravé tyče betonem a zabránil třetímu zásahu!
    39:10 Tomáš TATAR - 2:0
     
    39:10
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey využívá přesilovou hru! Po zpětné přihrávce vypálil kousek za modrou Hamilton. Jeho ránu tečoval nohou se štěstím ve výskoku TOMÁŠ TATAR, jenž se raduje z první letošní trefy. Asistence: Dougie Hamilton a Pavel Zacha.
     
    38:38
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Oliver Wahlstrom – 2 min., podrážení).
     
    36:40
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Tomáš Tatar – 2 min., hákování).
     
    36:00
    Dawson Mercer naskočil na led ze střídačky a ihned se zmocnil puku. Ten poslal z pravého kruhu do bližší tyče! Devils byli blízko navýšení vedení.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kyle Palmieri – 2 min., hrubost).
     
    34:05
    New York se dostal do přečíslení tří proti dvěma. Zakončoval ho střelou z levé strany Anders Lee. Mackenzie Blackwood jeho pokus vyrazil.
     
    32:42
    Casey Cizikas měl na holi vyrovnání! Vydoloval kotouč zpod mezi kruhy ležícího Seversona, z dobré pozice ale mířil do Blackwoodova ramene!
     
    23:04
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jonas Siegenthaler – 2 min., sekání).
     
    22:10
    Dobré šance na obou stranách! Nejprve se k odraženému puku dostal v pravém kruhu Andreas Johnsson. Jeho pokus skončil na pravé ruce Sorokina, kterému div neproklouzl za záda. Na protějším konci kluziště si Kyle Palmieri šikovně obhodil protihráče, zápěstím ale mířil do připraveného Blackwooda.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Zach Parise – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:08
    Mackenzie Blackwood se znovu zaskvěl. Z pravého kruhu střílel zápěstím zpoza ležícího Smitha Oliver Wahlstrom. Kanadský brankář švihl lapačkou a prezentoval se hezkým zákrokem.
    12:12 Janne KUOKKANEN - 1:0
     
    12:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí udeřili ve vlastním oslabení! Pokusy Hischiera a Subbana Ilja Sorokin vyrazil, po druhé střele se ale puk odrazil před prázdnou branku, kde jej pohodlně dorážel JANNE KUOKKANEN. Právě on na počátku celé akce zavezl po pravé straně kotouč do pásma. Asistence: Nico Hischier a P. K. Subban.
     
    11:23
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jesper Bratt – 2 min., držení).
     
    11:10
    Dawson Mercer se zničehonic dostal středem kluziště až před Sorokina. Přehodil si kotouč na bekhend, ruský brankář ale jeho zakončení vyrazil!
     
    04:07
    Pavel Zacha potáhl puk po levé straně a předložil ho napravo volnému Alexanderu Holtzovi. Ten mířil tváří v tvář jen do Sorokina, který se stačil přemístit.
     
    01:31
    Mathew Barzal dostal dlouhý pas za obranu a rázem byl úplně sám před Blackwoodem! Skulinku mezi jeho betony ale nenašel. To byla skvělá možnost na otevření skóre.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 13. Kuokkanen (N. Hischier, P. K. Subban), 40. Tatar (D. Hamilton, Zacha), 46. Mercer (A. Johnsson), 57. D. Hamilton (Graves, Vesey)


    New Jersey Devils: Blackwood (J. Bernier) – D. Hamilton, Graves, Severson (A), Ty Smith, P. K. Subban (A), Siegenthaler – Holtz, N. Hischier (C), Zacha – Bratt, Mercer, A. Johnsson – Tatar, J. Boqvist, Kuokkanen – Tyce Thompson, M. McLeod, Vesey.
    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Mayfield, Pelech, Pulock, Chára, Dobson, Greene – Bailey (A), Barzal, A. Lee (C) – Palmieri, Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Anderson, Nicholson – Fournier, Deschamps

    Diváci: 13816
    bahis siteleri