Boston – Edmonton 3:5 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:0 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 0:2 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (2:1 po s.n.) | Detroit – Washington 0:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (po pr.) | Colorado – Vancouver 7:1 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | Seattle – Anaheim 4:7 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
San Jose Sharks
Pátek 12.11.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Pierre-Luc DUBOIS - 4:1
     
    59:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Andrew Copp mohl od levého mantinelu sám trefovat prázdnou branku, ale ještě kotouč předložil PIERREMU-LUCOVI DUBOISOVI, který to měl snadné – 4:1. Asistence: Andrew Copp a Nikolaj Ehlers.
    39:16 Jansen HARKINS - 3:1
     
    39:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují svůj náskok 44 sekund před druhou přestávkou! Adam Lowry si u pravého mantinelu narazil puk o spoluhráče Andrewa Coppa, který navíc odclonil jednoho z obránců a bylo z toho přečíslení 2 na 1. To Lowry vyřešil perfektně, nahrávkou na JANSENA HARKINSE, jenž kotouč zblízka usměrnil do odkryté klece – 3:1. Asistence: Adam Lowry a Andrew Copp.
    34:11 Nate SCHMIDT - 2:1
     
    34:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují hned po reklamní pauze! Mark Scheifele vyhrál buly na modrou čáru, kde byl Josh Morrissey. Ten puk posunul na spoluhráče z obrany NATEHO SCHMIDTA, který ranou z první prostřelil vše, co měl v cestě – 2:1. Asistence: Josh Morrissey a Blake Wheeler.
    11:38 Kyle CONNOR - 1:1
     
    11:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! KYLE CONNOR rozjel akci, kterou pak sám zakončil. Kotouč předal na pravou stranu Jevgenijovi Svečnikovovi, jehož nahození před brankou tečoval Pierre-Luc Dubois. Reimer ještě stačil zareagovat, ovšem pravým betonem puk vyrazil jen k Connorovi, který měl před odkrytou klecí už jednoduchou úlohu – 1:1. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Jevgenij Svečnikov.
    06:28 Andrew COGLIANO - 0:1
     
    06:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté hráli posledních několik desítek sekund aktivně a vytěžili z toho vedoucí gól! Hráči Winnipegu nedokázali dostat puk z obranné třetiny. Ten zachytil na vrcholu pravého kruhu Brent Burns, který ještě popojel dopředu a nahrál před branku ANDREWOVI COGLIANOVI, jenž hrací předmět usměrnil za Hellebuyckova záda. Asistence: Brent Burns.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Connor (Dubois, J. Svečnikov), 35. N. Schmidt (Morrissey, Wheeler), 40. Harkins (Lowry, Copp), 60. Dubois (Copp, Ehlers) – 7. Cogliano (B. Burns)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – N. Schmidt, Morrissey (A), Pionk, Dillon, DeMelo, Stanley – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, Copp, Harkins – Wheeler (C), Scheifele (A), Lowry – Vesalainen, Riley Nash, Toninato.
    San Jose Sharks: J. Reimer (Hill) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), Meloche, Hatakka, R. Merkley, Jaycob Megna – Dahlén, Couture (A), Bonino – Balcers, Hertl, Barabanov – N. Merkley, Weatherby, Cogliano – Leonard, Pederson, Gadjovich.

    Rozhodčí: Furlatt, Syvret – Berg, Cormier

    Diváci: 14 229
    bahis siteleri