Jekatěrinburg – Magnitogorsk 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
Soči – Riga 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 21.11.2021, 13:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů. (15:15:32)
     
    Střely na branku: 30 – 27
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk vítězí po skvělém výkonu na ledě Jekatěrinburgu 3:0. Domácí celek byl dnes směrem vpřed naprosto bezzubý. V závěrečné periodě naopak přidal další zásah hostů Nikoncev a do prázdné branky přidal pojistku Čibisov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Jeden z obránců v bílém dresu se před vlastní klecí dostal k volnému kotouči, který bez problémů vyhodil do středního pásma.
     
    59:06
    Jesse Blacker v rohu obranného pásma neudržel kotouč a hosté vyhnali domácí celek ven z obranného pásma. Zatím sledujeme velkou bitvu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:34 Andrej ČIBISOV - 0:3
     
    57:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Hostům se podařilo vyhodit kotouč až do útočného pásma, kde jej dojel ANDREJ ČIBISOV a vychutnal si zakončení do prázdné branky! Asistence: Arťom Minulin.
     
    57:13
    Domácí brankář Šikin už je na střídačce a Jekatěrinburg zkouší zdramatizovat duel v šesti!
     
    56:29
    Sergej Šumakov na pravé straně získal volný puk, který nahodil do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila v moci soupeřů.
     
    56:06
    Jesse Blacker v rohu obranného pásma získal odražený kotouč a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Defenzivy obou týmů jsou pozorné.
     
    55:25
    Domácí uklidňují hru rozehrávkou v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu Metallurgu Magnitogorsk rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    55:00
    Alexej Makejev projel po pravém křídle do útočného pásma, kde zadovkou poslal přihrávku na modrou čáru, ale dojíždějící spoluhráč nezakončil.
     
    54:35
    Jesse Blacker střílel zápěstím od modré čáry, jenže jeho pobídku tečoval jeden z obrácnů v bílém dresu do ochranné sítě.
     
    54:00
    Magnitogorsk v závěru bez problémů brzdí útoky domácího celku a hlídá si svůj dvoubrankový náskok. Domácí se teď nedostávají do zakončení.
     
    53:26
    Domácí si vytvořili tlak v útočném pásmu, ale akce Jekatěrinburgu neskončila zakončením. Defenziva hostů pracuje skvěle.
     
    53:00
    Další akce hostů končí postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl na pravé straně ledové plochy Pavel Akolzin.
     
    52:26
    Alexej Makejev střílel zápěstím od modré čáry, nicméně jeho nahození skončilo vedle klece Magnitogorsku. Defenziva hostů dnes hraje na jedničku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. J. Jakovlev (A. Několenko, Akolzin), 48. Nikoncev, 58. Čibisov (Minulin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (Galkin) – Blacker, Rylov, Ščemerov, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Gurkin, Zborovskij – A. Makejev (A), Spooner, Bělousov – Šumakov, Rassejkin, Prince – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – V. Kuzněcov, P. Kulikov, I. Ovčinnikov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Minulin, J. Jakovlev (C), Hultström, I. Nikolajev, M. Grigorjev, Makljukov, J. Chabarov – Korosteljov, Currie (A), Čibisov – Nikoncev (A), Maillet, Leipsic – M. Karpov, Zernov, Goldobin – Akolzin, A. Několenko, S. Košelev.
    thejrc.org