Tampa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Edmonton 4:1 (kon.) | Calgary – Chicago 5:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
Chicago Blackhawks
Středa 24.11.2021, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Johnny GAUDREAU - 5:2
     
    59:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka domácích. Chicago pokračovalo ve hře bez brankáře, jenže bylo pod důrazným forčekinkem, takže přišla ztráta puku a před brankou zcela nekrytý JOHNNY GAUDREAU hravě doklepával – 5:2. Asistence: Elias Lindholm.
    58:39 Trevor LEWIS - 4:2
     
    58:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je patrně rozhodnuto. Hosté se nedostali do útočného pásma, navíc přišli o puk a byli potrestáni. Pokus TREVORA LEWISE z dálky mohl doklepnutím jistit Lucic, ten však pouze odstavil dotírajícího Kubalíka a střela doklouzala do prázdné branky – 4:2 Bez asistence.
     
    57:55
    Fleury je na střídačce, je tu power-play Chicaga!
    54:25 Matthew TKACHUK - 3:2
     
    54:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde dnes už potřetí do vedení! Po nahození do útočného pásma se puk dostal za branku, odkud chtěl MATTHEW TKACHUK přihrávat na lépe postaveného spoluhráče, jenže jeho pas se odrazil od brusle Setha Jonese a skončil za Fleurym – 3:2. Asistence: Rasmus Andersson, Elias Lindholm
    37:43 Toews pohořel na Markströmovi
     
    37:43
    Ale i Markström se nenudí, nyní hned třikrát zastavil výpad hostů, nejvážnější byla poslední akce, kdy Toews zpracoval přihrávku před brankoviště a z první mířil na branku. Gólman Calgary zakročil rychlým přemístěním se.
    23:51 Reese JOHNSON - 2:2
     
    23:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Máme zase vyrovnáno! Domácí nejprve neproměnili svůj nápor před Fleurym, Chicago se dostalo do protiútoku, puk sice skončil za brankou, jenže Markström nerozehrál na Liindholma přesně, toho využil REESE JOHNSON a pohotově zamířil na branku, do které se gólman Calgary teprve vracel – 2:2. Bez asistence.
     
    14:44
    Chicago bude moci na nepříznivý stav zareagovat v přesilovce, neboť Toews byl sražen k ledu a Sean Monahan dostal dvě minuty za krosček.
    13:06 Milan LUCIC - 2:1
     
    13:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Akce ale pokračovala, hostům se nepovedlo vyhodit a tak svou příležitost zazářit. Přihrávku v kruhu přijal MILAN LUCIC, pohotovým pokusem prostřelil Fleuryho a dostal tak Calgary opět do vedení – 2:1. Asistence: Brad Richardson.
    08:57 Brandon HAGEL - 1:1
     
    08:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Už máme srovnáno. U mantinelu se odehrál urputný souboj o puk, domácím nevyšla rozehra, neboť tu zachytil BRANDON HAGEL a okamžitým švihem vymetl Markströmovu šibenici – 1:1. Asistence: Ryan Carpenter, Reese Johnson.
    01:19 Dillon DUBÉ - 1:0
     
    01:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Viděli jsme dleskovou kombinaci na levou stranu, kde si zpracoval DILLON DUBÉ a svou střelou lehce překvapil Fleuryho, kterému puk škrtl o lapačku a od té šel puk za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Rasmus Andersson, Noah Hanifin.
     
    01:01
    Začalo se zostra. U mantinelu se strhla strkanice, která se vyvinula v regulérní bitku. Po pěti minutách dostali domácí Blake Coleman a hostující Kirby Dach.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. D. Dubé (R. Andersson, Hanifin), 14. Lucic (B. Richardson), 55. M. Tkachuk (R. Andersson, E. Lindholm), 59. T. Lewis, 60. J. Gaudreau (E. Lindholm) – 9. Hagel (R. Carpenter, Reese Johnson), 24. Reese Johnson


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Ch. Tanev, Kylington, R. Andersson, Hanifin, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Mangiapane, Backlund (A), Coleman – T. Pitlick, Monahan (A), D. Dubé – T. Lewis, B. Richardson, Lucic.
    Trenér: Darryl Suter

    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy (A), McCabe, E. Gustafsson, C. Jones – P. Kane (A), Dach, DeBrincat – D. Strome, J. Toews (C), Hagel – Hardman, Borgström, D. Kubalík – Khaira, R. Carpenter, Reese Johnson.
    Trenér: Derek King

    Rozhodčí: Morton, Schlenker – Alphonso, Baker

    Diváci: 15 464
    bahis siteleri