Novosibirsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 11.12.2021, 11:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Kalinin – 2 min., podrážení).
     
    58:59
    Anton Krasotkin odjíždí na střídačku, domácí to přeci jen ještě zkusí šestí hráčích!
     
    52:32
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Trevor Murphy – 2 min., hrubost).
     
    52:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Hosté přeci jen navyšují skóre tohoto utkání, což už pro domácí v celkovém součtu nevypadá vůbec dobře! Po tvrdé střele od Pullkinena dokázal po odrazu od brankáře Garipova přihrát Lukáš Sedlák do odkryté branky pro TOMÁŠE HYKU, který dává svou již sedmou branku v probíhajícím ročníku. Asistence: Lukáš Sedlák, Teemu Pullkinen.
     
    51:05
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Denis Bodrov – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    I přesto, že se domácí začali osmělovat, přichází velmi krutá branka, jež posílá Traktor do vedení! Po rychlém protiútoku se dostal po ose Hyka-Sedlák ke střele z nápřahu reprezentant Běloruska NICK BAILEN, který se po teči jednoho z bránících těsně před brankářem Krasotkinem může radovat z klíčového gólu. Asistence: Tomáše Hyka, Lukáš Sedlák.
     
    45:46
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Hosté z ničeho nic vyrovnávají skóre utkání! Puk se po odrazu dostal až k najetému ALEXEII POTAPOVOVI , který příklepem mířil přímo pod horní tyčku. Brankář Krasotkin na tento pokus určitě neměl nárok. Bez asistence.
     
    35:36
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Šaškov – 2 min., faul kolenem).
    34:40 Jyrki JOKIPAKKA - 2:1
     
    34:40
    Sibir právě vstřelil branku!


    Domácí se po sérii šancí přeci jen dostávají do vedení a to opět při přesilově hře, zásluhou stejného tria. Nejprve se k puku dostal zpoza branky Denis Goluběv, který směřoval touš na modrou čáru, kde byl připravený se svým prudkým nahozením JYRKI JOKIPAKKA, jenž zamířil přesně do malé skulinky v Garipoovově svatyně. Asistence: Denis Goluběv, Valentin Pjanov.
     
    33:49
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ilja Karpuchin – 2 min., hákování).
     
    31:22
    Střela příklepem prezentovaná Litovčenkem se otřela o horní tyč Garipovovi svatyně! Jedná se obrovskou smůlu pro domácí, jelikož rozhodně měli jít do vedení.
     
    30:39
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Kirill Kapustin – 2 min., držení).
    27:07 Vitalij ABRAMOV - 1:1
    27:07 Vitalij ABRAMOV - 1:1
     
    27:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Hosté se i po neproměnné přesilové hře prosazují! Potom co natlačil až před brankáře Krasotkina hostující Kravcov se puk odrazil po teči od jednoho z bránících hráčů na úplně volného VITALIJE ABRAMOVA, jenž se pochopitelně svým zakončením do odkryté branky nemýlil. Bez asistence.
     
    24:29
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Šaškov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    24:15
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Alexandr Šarov – 2 min., naražení zezadu).
     
    23:16
    Obrovskou šanci měli teď domácí, konkrétně Oleg Li, který ale z naprosto nepochopitelných důvodů netrefil poloodkrytou svatyni hostí. Toto by mohlo Sibir velmi mrzet v dalším průběhu tohoto klání.
    14:02 Valentin PJANOV - 1:0
     
    14:02
    Sibir právě vstřelil branku!


    Domácí vůbec nemusí mrzet neuznaná branka, jelikož se dostávají do vedení! Po delší kombinaci v přesilové hře se dostal ke střele Jyrki Jokipakka, s jehož pokusem si ještě Garipov poradil, ale na dorážku VALENTINA PJANOVA byl již krátký. Asistence: Jyrki Jokipakka, Denis Goluběv.
     
    13:22
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Abramov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:31
    Po přerušení hry se ještě přezkoumávala situace po střele Šarova, ovšem o branku se skutečně nejednalo, jelikož puk se otřel pouze o horní tyč Garipovovi svatyně.
     
    06:45
    Aktuálně jsme svědky velmi zajímavé situace! Střela Šarova zřejmě zamířila za brankáře Garipova, ovšem pravděpodobně ne za brankovou čáru. Většina příznivců domácího celku se již začal radovat, i díky siréně která zazněla na stadionu. Je velmi pravděpodobné, že se situace se ještě bude po přerušení přezkoumávat mna videu.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 15. Pjanov (Jokipakka, Goluběv), 35. Jokipakka (Goluběv, Pjanov) – 28. V. Abramov, 46. A. Potapov, 50. Bailen (Hyka, L. Sedlák), 53. Hyka (L. Sedlák, Pulkkinen)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (A. Achmetov) – T. Murphy, Jokipakka, D. Bodrov (A), Čajkovský, Ilja Morozov, Kudako, N. Jefremov, D. Ovčinnikov – Setdikov, N. Shore, O. Li – Šenfeld, Pjanov, Šarov (A) – Česalin (C), Goluběv, Litovčenko – Nikita Šaškov, V. Komarov, N. Korotkov.
    Trenér: Andrei Martemyanov

    Traktor Čeljabinsk: Garipov (Will) – Jarullin (A), Pilut, Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Manuchov – Pulkkinen, Stas, S. Kalinin (C) – Hyka, L. Sedlák (A), Těrtyšnyj – V. Abramov, Kravcov, V. A. Tkačov – Kapustin, A. Potapov, Švarjov – Udot.
    Trenér: Anvar Gatiyatulin

    Rozhodčí: Ansons, Yudakov – Zakharov, Streltsov
    bahis siteleri