Villarreal – Rayo Vallecano 2:0 (kon.) | Osasuna – Barcelona 2:2 (kon.) | Real Betis – Real Sociedad 4:0 (kon.)
Real Madrid – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Real Betis
4:0 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Neděle 12.12.2021, 18:30 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí jízda ve druhém poločase pokračuje! Canales skvělou kolmicí na levé straně vysunul za obranu Realu Sociedad ALEXE MORENA. Ten si míč potáhl do šestnáctky a přesnou střelou po zemi namířil ke vzdálenější tyči Remirovy branky. Asistence: Sergio Canales.
     
    66
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři branky a směřují k důležitému vítězství! Josého přihrávku si hrudí zpracoval před šestnáctkou NABIL FÉKIR, jenž si míč elegantně posunul do volného prostoru mezi obránce Realu Sociedad a pohotovou střelou po zemi překonal nejistého gólmana Remira. Asistence: Willian José.
     
    57
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Juanmi potvrzuje svou skvělou formu a skóruje i v tomto utkání! Fékir vysunul přihrávkou na levém křídle ideálně do náběhu Morena, jenž z první nakopl míč na hranici brankového území. I když tam byla dvojice obránců Realu Sociedad, tak nejvýše vyskočil JUANMI a hlavičkou do země nasměroval míč k pravé tyči Remirovy branky. Asistence: Alex Moreno.
     
    14
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí po velké chybě brankáře Realu Sociedad otevírají skóre! Ruiz nakopl míč na útočnou polovinu, kde za ním úplně nesmyslně vyběhl před vlastní šestnáctku brankář Álex Remiro, který neměl žádnou šanci se dostat k míči. U hracího předmětu totiž byl jako první José, jenž ho pak posunul před šestnáctku na dobíhajícího ALEXE MORENA a ten ho střelou po zemi poslal od pravé tyče do prázdné branky hostů. Asistence: Willian José.

    Michal Sadlek

    Branky: 14. Moreno (José), 57. Juanmi (Moreno), 66. Fékir (José), 79. Moreno (Canales)

    Karty:   36. G. Rodríguez (RBE), 56. Moreno (RBE), 62. Fékir (RBE) – 59. Zubeldia (RSC)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 12:10.
    Real Betis: Rui Silva – Bellerín, Bartra, V. Ruiz, Moreno (83. Miranda) – G. Rodríguez (83. Akouokou), Guardado (C) (66. W. Carvalho) – Canales, Fékir (83. Tello), Juanmi (87. Rodri) – José.
    Náhradníci: Robles – Montoya, González, Akouokou, Iglesias, Tello, W. Carvalho, Pezzella, Joaquín, D. Lainez, Rodri, Miranda.

    Trenér: Manuel Pellegrini

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa (62. Gorosabel), A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Zubeldia (74. Turrientes), Zubimendi – Portu (62. Januzaj), Oyarzabal (C), Barrenetxea (74. Navarro) – Isak (74. Sörloth).
    Náhradníci: Ryan – Illarramendi, Januzaj, Guridi, Rico, Guevara, Gorosabel, Sörloth, J. Pacheco, Turrientes, Navarro.

    Trenér: Imanol Alguacil

    Rozhodčí: Martínez – Jiménez, Ayuso

    Diváci: 52 158
    bahis siteleri