St. Louis – Montreal 4:1 (kon.) | Toronto – Chicago 5:4 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 1:0 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:2 (kon.) | Arizona – Philadelphia 3:5 (kon.)
Calgary – Boston 2:4 (kon.) | Seattle – Columbus 4:5 (po pr.) | Edmonton – Carolina 1:3 (kon.)
San Jose – Dallas 2:1 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:4 (3:1, 1:1, 1:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 12.12.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 David KÄMPF - 5:4
     
    58:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak a příběh má své zakončení! Bývalý hráč Chicaga DAVID KAMPF totiž posílá svého bývalého zaměstnavatele na kolena. Po chybě Lankinena za brankou to byl právě on, kdo se dostal první ke kotouči a v klidu uklidil do prázdné klece Hawks. Obrovská smůla pro Chicago, mocně stahovali a teď přichází taková rána. Ještě k tomu právě od Kampfa. Asistence: Morgan Rielly, TJ Brodie.
    50:42 Jake MCCABE - 4:4
     
    50:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přeci jen je tu zápletka! Chicago kombinovalo v útočném pásmu Carpenter dokázal dostat puk z poza branky až na Stillmana, ten předal svému kolegovi na modré JAKU MCCABEOVI a ten svou ránou od modré srovnává stav utkání! Mrázek měl opět zakrytý výhled. Asistence: Riley Stillman, Ryan Carpenter
     
    45:02
    DeBrincat vyslal kupředu Patrika Kanea a ten se snažil propasírovat kotouč mezi nohami Petra Mrázka. Ten si zákrokem nebyl vůbec jistý a s rukou za zády doklouzal prakticky až na brankovou čáru! Nakonec puk udržel, důležitý moment pro Toronto!
    41:47 Dominik KUBALÍK - 4:3
     
    41:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Phillip Kurashev nyní odvedl skvělou práci. Natáhl na sebe totiž dva bránící hráče Toronta, ty dokázal přebruslit a špičkou hokejky přistrčil kotouč DOMINIKU KUBALÍKOVI, který byl nikým nebráněný přímo před Mrázkem a střílí svůj pátý gól v sezóně! Asistence: Phillip Kurashev, Jake McCabe.
    36:31 Connor MURPHY - 4:2
     
    36:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po sérii skvělých zákroků však český brankář podruhé v tomto utkání kapituloval. Od modré čáry se dostal ke střele obránce CONNOR MURPHY a díky clonícímu Kubalíkovi Mrázek zkrátka vůbec nic neviděl. Puk tak propadl až do sítě a Hawks se vrací do hry! Asistence: Brandon Hagel.
     
    34:21
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Michael Bunting – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:32
    Hagel se dostal k dorážce v bezprostřední blízkosti Mrázka, ten ale dokázal naposlední chvíli zvednout svůj beton a kotouč tak vyrazil!
     
    25:54
    Parádní zákrok Petra Mrázka. Kubalík poslal schovanou přihrávku na osamoceného Stroma, který se snažil ihned zakončovat! Mrázek zůstal ledově klidný a Kanaďana zkušeně vyčapal!
    23:25 Pierre ENGVALL - 4:1
     
    23:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale čtvrté formaci Toronta přeci jen vyšlo. PIERRE ENGVALL si obkroužil Lankinenovu branku a zakončil nádherně do pravého horního růžku! Mistrovsky trefeno! Asistence: Kyle Clifford, Alex Steeves
     
    17:00
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Ondřej Kaše – 2 min., krosček).
    14:32 Auston MATTHEWS - 3:1
     
    14:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Chicago darovalo Torontu další přesilovku a to byl kámen úrazu. Po střele Nylandera se k puku dostal Ondřej Kaše. Měl před sebou pouze Lankinenův beton a tak kotouč poslal na AUSTONA MATTHEWSE a ten měl už práci snadnou! Chicago po skvělém úvodu už prohrává o dvě branky. Asistence: Ondřej Kaše, William Nylander
     
    14:04
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Riley Stillman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:21
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Riley Stillman – 2 min., nedovolené bránění).
    09:14 William NYLANDER - 2:1
     
    09:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je tu otočka! John Tavares z poza branky poslal puk najíždějícímu WILLIAMU NYLANDEROVI mezi kruhy a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Lankinena! Asistence: John Tavares, Timothy Liljegren
     
    05:58
    Alex DeBrincat dostal od Patricka Kane skvělý pas a mohl prakticky dorážet kotouč do prázdné branky Toronta! Proti však byl Petr Mrázek, který se dobře přesunul a svůj tým podržel.
     
    04:37
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Kristians Rubins – 2 min.).
    02:54 John TAVARES - 1:1
     
    02:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Vypadá to na souboj kapitánů! JOHN TAVARES dostal při přesilovce kotouč na levý kruh a finského maskovaného muže překonal přesnou ránou na zadní tyč. Začínáme od začátku – 1:1. Asistence: Auston Matthews, William Nylander
     
    02:34
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Reese Johnson – 2 min.).
    01:53 Jonathan TOEWS - 0:1
     
    01:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak na první gól nemusíme dlouho čekat! Kapitán JONATHAN TOEWS si najel do pásma, naznačoval přihrávku na Hagela, avšak nakonec vzal celou akci na sebe a poslal kotouč mezi vyrážečku a tělo Petra Mrázka. Pro něj začíná první zápas po více než 6 týdnech hodně nepříjemně. Asistence: Connor Murphy, Reese Johnson

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 3. Tavares (Matthews, W. Nylander), 10. W. Nylander (Tavares, Liljegren), 15. Matthews (O. Kaše, W. Nylander), 24. Engvall (Clifford, Steeves), 59. Kämpf (Rielly, Brodie) – 2. J. Toews (C. Murphy, Reese Johnson), 37. C. Murphy (Hagel), 42. D. Kubalík (Kurashev, McCabe), 51. McCabe (R. Stillman, R. Carpenter)


    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (J. Campbell) – Brodie, Rielly (A), Liljegren, Muzzin, Holl, Rubins – O. Kaše, Matthews (A), Bunting – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Simmonds, Kämpf, N. Ritchie – Steeves, Engvall, Clifford.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane (A), Dach, DeBrincat (A) – Reese Johnson, J. Toews (C), Hagel – Kurashev, D. Strome, D. Kubalík – Hardman, Jo. Slavin, R. Carpenter.
    Trenér: Derek King

    Rozhodčí: St. Pierre – Sutherland
    bahis siteleri