Atalanta BC – AS Řím 1:4 (kon.) | Bologna – Juventus 0:2 (kon.) | Cagliari – Udinese 0:4 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
1:4 (1:2)
AS Řím
Sobota 18.12.2021, 15:00 • Gewiss Stadium, Bergamo • Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Tammy ABRAHAM - 1:4
     
    82
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Řím na čtyři doteky překonal obranu Atalanty. Tammy Abraham (AS Řím) se dostal před malým vápnem ke střele pravačkou a brankář Juan Musso (Atalanta BC) byl bezmocný.
    72. Chris SMALLING - 1:3
     
    72
    AS Řím právě vstřelil branku!
    To byla fantazie. Řím má dvougólový náskok. Po cetru ze 40 metrů, Řím zahrával standartku, uzavíral na zadní tyči Chris Smalling (AS Řím) náběh hostí. Ten natáhl nohu, na kterou mu přesně padl míč. Brankář Juan Musso byl absolutně bezmocný.
    45+1. Bryan CRISTANTE - 1:2
     
    45+1
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Římany studená sprcha. K míči se na hranici velkého vápna dostal Luis Muriel (Atalanta BC), ten vypálil a jeho střelu si do vlastní sítě tečoval obránce Bryan Cristante (AS Řím) . Rui Patrício (AS Řím) už se střelou absolutně nemohl nic dělat.
    27. Nicolò ZANIOLO - 0:2
     
    27
    AS Řím právě vstřelil branku!
    To byla fotbalová lahůdka. Nicolò Zaniolo (AS Řím) přihrál patičkou míč, na půlce hřiště, Jordanu Veretoutovi (AS Řím), ten mu vrátil po chvíli míč a Zaniolo šel sám na brankáře Bergama, kterého prostřelil na bližší tyči.
    2. Tammy ABRAHAM - 0:1
     
    2
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tak to byl úvod jako hrom. Řím se z první akce prokombinoval na jeden dotek před vápno.Tammy Abraham byl v tísni (AS Řím), skluzem se ho snažil zastavit Hans Hateboer (Atalanta BC), ale ten si střelu Abrahama tečoval do sítě.

    Vít Káňa

    Branky: 45+1. Cristante (vla.) – 2. T. Abraham, 27. Zaniolo (Veretout), 72. Smalling (Veretout), 82. T. Abraham

    Karty:   7. de Roon (ABC) – 9. Zaniolo (ASR), 49. Ibañez (ASR), 74. Mancini (ASR)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 17:8. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:16.
    Atalanta Bergamo: Musso – Tolói, Palomino, Djimsiti (34. Muriel) – Hateboer (78. Zappacosta), de Roon, Freuler, Gi. Pezzella (78. Maehle) – Iličić (46. Malinovskyj), D. Zapata, Pašalić (64. Al. Mirančuk).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Maehle, Koopmeiners, Muriel, Malinovskyj, Demiral, Al. Mirančuk, Lovato, Zappacosta, Piccoli.

    Trenér: G. Gasperini

    AS Řím: Patrício – Mancini, Smalling, Ibañez – Viña, Zaniolo (69. Šomurodov), Cristante, Veretout (90+1. Kumbulla), Karsdorp – Mchitarjan (88. Calafiori) – T. Abraham (90+1. Bove).
    Náhradníci: Boer, Fuzato – Villar, Calafiori, C. Pérez, Šomurodov, B. Mayoral, Kumbulla, Diawara, Bove, Darboe, Zalewski.

    Trenér: J. Mourinho

    Rozhodčí: Massimiliano Irrati – Stefano Alassio, Andrea Zingarelli
    bahis siteleri