Rusko – Švédsko 3:6 (kon.) | Česko – Kanada cz 3:6 (kon.) | USA – Slovensko 3:2 (kon.)
Rakousko – Finsko 1:7 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
3:6 (3:3, 0:2, 0:1)
Kanada
Pondělí 27.12.2021, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
    53:22 Olen ZELLWEGER - 3:6
     
    53:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nedlouho poté ale domácí skórují a potřetí v utkání využívají početní výhodu. Málek nedokázal zastavit přesnou ránu OLENA ZELLWEGERA, který si najel na vrcholek levého kruhu a trefil přesně mimo dosah českého brankáře. Asistence: Lukas Cormier a Jake Neighbours.
    30:15 Owen POWER - 3:5
     
    30:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesto to nakonec nestačilo a Češi doplácejí na nedisciplinovanost i v pokračujícím oslabení 3 proti 5. Po sérii odrazů se puk dostal k levé tyčce k nehlídanému OWENU POWEROVI, který už v polovině zápasu dovršuje hattrick. Asistence: Mason McTavish a Cole Perfetti.
    28:50 Owen POWER - 3:4
     
    28:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se ve dvojnásobné přesilovce vrací do vedení. Perfettiho nabídku využil v přesnou ránu z první obránce OWEN POWER. Asistence: Cole Perfetti a Mavrik Bourque.
    19:31 Donovan SEBRANGO - 3:3
     
    19:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Malát s Konečným na jedné straně kvůli špatné nahrávce nevyužili přečíslení, Kanaďané v následném protiútoku vyrovnávají. Perfetti našel v mezikruží nehlídaného DONOVANA SEBRANGA, který přesnou střelou překonal Málka. Asistence: Cole Perfetti a Connor Bedard.
    12:46 Owen POWER - 3:2
     
    12:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Oddechový čas očividně zafungoval a Kanada se dostává znovu na dosah jedné branky. Puk se po chumlu před českou brankou dostal k obránci OWENU POWEROVI, který jednoduchým nahozením překonal Málka. Bez asistence.
    12:23 Stanislav SVOZIL - 3:1
     
    12:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je úžasné! STANISLAV SVOZIL si najel do volného prostoru na pravém křídle, kličkou mezi nohama se zbavil obránce Zellwegera a střelou nad rameno Garanda posílá Čechy do dvoubrankového vedení. Ti dávají druhý gól během 51 sekund! Asistence: Michal Gut.
    11:32 Pavel NOVÁK - 2:1
     
    11:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Blesková střela po vhazování končí za Garandem a Češi otáčejí stav utkání! Jiříčkovu nabídku využil v prudkou a hlavně přesnou střelu k bližší tyči PAVEL NOVÁK. Asistence: David Jiříček a Ivan Ivan.
    07:47 Michal GUT - 1:1
     
    07:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rozhodčí vydávají jasný verdikt a je srovnáno! Z opakovaných záběrů je jasné, že MICHAL GUT dokázal nahrávku v přečíslení 2 proti 1 poslat do zadní konstrukce branky, odkud se bleskově odrazila ven. Asistence: Jakub Brabenec a Jiří Kulich.
    04:00 Mason MCTAVISH - 0:1
     
    04:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se přesně po čtyřech minutách prosazuje a otevírá skóre zápasu. Čeští obránci si na levé straně obranného pásma nepohlídali MASONA MCTAVISHE, který samostatnou akci zakončuje přesnou střelou mimo dosah Málka. Bez asistence.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 8. Gut (J. Brabenec, Kulich), 12. P. Novák (Jiříček, I. Ivan), 13. Svozil (Gut) – 4. McTavish, 13. Power, 20. Sebrango (Perfetti, Bedard), 29. Power (Perfetti, M. Bourque), 31. Power (McTavish, Perfetti), 54. Zellweger (L. Cormier, Neighbours)


    Česko: J. Málek (Bednář) – David Špaček, Svozil, Ticháček, Jiříček (A), D. Moravec, Hrádek, J. Šedivý – P. Novák, Myšák (C), Koláček – J. Brabenec, Gut (A), Kulich – J. Konečný, Malát, I. Ivan – Kos, T. Urban, Jiruš – Ryšavý.
    Trenér: Mlejnek

    Kanada: Garand (Brochu) – Seeley, Power, L. Cormier, K. Guhle (C), Zellweger, Sebrango, Lambos – Perfetti (A), S. Wright, Bourgault – Johnson, M. Bourque, McTavish – Neighbours (A), Greig, Sourdif – Guenther, Desnoyers, Cuylle – Bedard.
    Trenér: Cameron

    Rozhodčí: Brander (FIN), Iwert (GER) – Briganti (USA), Slavikovskij (RUS)

    Diváci: 4526
    bahis siteleri