Slovensko U16 – Maďarsko U18 4:5 (kon.)
konec
Slovensko U16
4:5 (2:1, 0:3, 2:1)
Maďarsko U18
Středa 29.12.2021, 17:00 • PSG aréna, Zlín • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:07:20)
     
    Během poslední třetiny jsme byli svědky opět tří branek, v tomto případě se sítě v branách rozvlnili stejněkrát jako během první třetiny. Ani závěrečný tlak Slováků tak nedokázal odvrátit těsnou prohru, po opravdu velké přestřelce, která nám nabídla mnoho branek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Do konce zbývá méně než minuta a hosté zkouší risk hry bez brankáře. Po vyhraném buly se jim podařilo zůstat u puku, ke střele se ale zatím nikdo neodvážil.
     
    58:15
    O střelu od modré se postaral Tomáš Šlank. Na jeho pokus ale brankář dobře viděl, takže se zákrokem neměl příliš velký problém.
     
    57:16
    Maďaři se téměř celou přesilovku nedostali snad ani jednou do útočného pásma a to díky opravdu dobré defenzívě jejich soka. Ten by ale po konci této početní výhody měl být hodně nebezpečný.
     
    56:17
    Hráči ze Slovenska mají cestu za vyrovnáním nyní ještě o to těžší, naopak jejich soupeř má nyní příležitost na vstřelení gólu, který by to mohl všechno uzavřít.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu Slovensko U16 (Maxim Petráš – 2 min., podrážení).
     
    53:35
    Slováci se snaží, seč jim síly stačí o vyrovnání skóre, zatím ale mají problém se vůbec dostat do útočného pásma a to hlavně kvůli dobře sehrané obraně soupeře.
     
    52:36
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto by mohla být rozhodující branka dámy a pánové! Pouhých sedm minut před koncem dostává svůj celek opět do vedení LEVENTE NÁDASI. Asistence: Dávid Lencsés.
     
    52:06
    Tak nyní měli Slováci opravdu velké štěstí. Michal Liščinský dokázal úspěšně zblokovat přihrávku, jeho následné vyhození se mu ale skoro nepodařilo, nakonec ale kotouč tak tak přešel modrou čáru.
     
    51:07
    Vyloučení v týmu Slovensko U16 (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Sebastian Mitro.
     
    50:07
    Tak toto byl velice obětavý obranný zákrok, kterým se vyznamenal Tomáš Šlank. Ten svým skokem dalekým zbavil soupeře puku. Kdyby se toto nestalo, stál by útočník Maďaru před brankářem domácích zcela sám.
     
    49:08
    Hráči Maďarska se opět mohli dostat do vedení! Okamžitě po konci přesilovky vyrazil do útoku Balázs Hiezl, který trefil smolně pouze horní tyč svatyně soupeře.
     
    48:10
    Hostům stále pokračuje ale druhá přesilovka a s ní i obléhání brány soupeře. Toho zkusil využít Ondrej Maruna, který se pokusil o teč jedné ze střel od jeho spoluhráčů, ta nakonec ale skončila zcela mimo bránu.
     
    47:10
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je bleskově využitá početní výhoda pět na tři! Díky gólu kapitána MAXIMA PETRÁŠE, který zakončoval téměř ihned po vyhraném buly, je stav utkání opět vyrovnaný. Asistence: Andrej Tomašec.
     
    47:02
    Oddechový čas pro domácí.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Tamás Szücs – 2 min., podrážení).
     
    46:27
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Bence Haranghy – 2 min., hákování).

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 4. Liščinský (Kováč, Faith), 20. Lass, 46. Liščinský (Pitka), 48. Petráš (Tomašec) – 11. Obsina (Balasits), 23. Trozsák (Ritecz), 24. Obsina (Szilassy, Balasits), 26. Mihalik, 53. Nádasi (Lencsés)


    Slovensko U16: Martinko (Rafaj) – Petráš (C), Šlank, Kupec, Belusko, Kalus, Harvánek, Mitro, Húževka – Lass, Dario, Pitka (A) – Tomašec, Liščinský (A), Faith – Kováč, Horváth, Maruna – Bachratý, Semančík, Plančár – Komendát
    Trenér: Jerguš Bača

    Maďarsko U18: Pásztor (Bejó) – Szabó, Haranghy, Lencsés (A), Nádasi, Rósa, Ritecz, Bagonya, Jurkovics – Simon (C), Balasits, Obsina (A) – Hiezl, Laskawy, Mihalik – Löczi, Szücs, Trozsák – Csiki, Szilassy, Öri
    Trenér: Péter Róbert

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Bezděk
    bahis siteleri