Florida – Tampa 9:3 (kon.) | Columbus – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.) | Seattle – Calgary 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:1 (2:1 po s.n.)
San Jose – Philadelphia 3:2 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 6:5 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
9:3 (3:1, 3:1, 3:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 31.12.2021, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Ryan Lomberg – 2+2 min, hrubost + 10 min. osobní trest, bitka).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Corey Perry – 2+2 min, hrubost + 10 min. osobní trest, bitka).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Patrick Maroon – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    55:43
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., nedovolené bránění).
    52:31 Aleksander BARKOV - 9:3
     
    52:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se prosazují ve vlastním oslabení, a sice po přečíslení dva na jednoho. Huberdeau přihrál zleva na pravou stranu ALEKSANDERU BARKOVOVI a ten pálil neomylně těsně nad zemí k pravé tyči. Hugo Alnefelt máchl lapačkou jen do prázdna. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    52:20
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Carter Verhaeghe – 2+2 min, vysoká hůl).
    46:46 Aaron EKBLAD - 8:3
     
    46:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. Duclair potáhl puk po levé straně a pak jej zpětnou přihrávkou poslal na Huberdeaua. Ten přesunul elegantní otočkou hru na pravou stranu, odkud se z kruhu pro vhazování trefil AARON EKBLAD přesně nad Alnefeltovo levé rameno. Asistence: Jonathan Huberdeau a Anthony Duclair.
    44:38 Anthony DUCLAIR - 7:3
     
    44:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři ale bleskově reagují! ANTHONY DUCLAIR se natlačil před Seana Daye, nasadil ke kličce a zasunul puk po zemi podél levého betonu Alnefelta. Asistence: Jonathan Huberdeau a MacKenzie Weegar.
    44:27 Brayden POINT - 6:3
     
    44:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další krásná kombinace už Tampě vyšla na výbornou! Palát našel u pravé tyčky Killorna a ten oslovil zpětným přiťuknutím proti holi BRAYDENA POINTA, jenž mířil nad Knightův beton ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Alex Killorn a Ondřej Palát.
     
    43:24
    Hezkou souhru na jeden dotyk, kterou rozjel Ondřej Palát, zakončoval před brankou Brayden Point. Puk šel o beton Knighta do ochranné sítě.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Lucas Carlsson – 2 min., sekání).
     
    40:01
    Střídání v týmu Tampa Bay Lightning: ze hřiště odchází Maxime Lagacé, přichází Hugo Alnefelt.
    39:23 Anton LUNDELL - 6:2
     
    39:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Tady je zřejmě hotovo! Weegarovo nahození od modré čáry vyrážel Maxime Lagacé jen před sebe. Puk si sebral ANTON LUNDELL a bekhendem jej pohodlně zvedl nad levý gólmanův beton do odkryté části branky. Asistence: Frank Vatrano a MacKenzie Weegar.
     
    37:40
    Florida mohla přidat další gól! Maxim Mamin si narazil kotouč s Aleksanderem Barkovem, proti jeho kličce a zakončení do protipohybu ovšem tentokrát Maxime Lagacé vytáhl svůj beton.
    37:26 Maxim MAMIN - 5:2
     
    37:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Luostarinen vysunul šikovnou přihrávkou rozjetého Verhaeghea. Ten skulinku mezi betony Lagacého sice tváří v tvář nenašel, hostujícímu brankáři ale vypadl těsně před odpískáním puk, a tak jej mohl dojíždějící MAXIM MAMIN pohodlně došoupnout do branky. Asistence: Carter Verhaeghe a Eetu Luostarinen.
     
    31:34
    Tampa Bay se dostala v úniku do přečíslení dva na jednoho! Pierre-Édouard Bellemare přihrál zleva na zadní tyč Mathieuovi Josephovi, tomu ale na poslední chvíli sáhl do kličky vracející se Anthony Duclair!
     
    30:11
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Pierre-Édouard Bellemare – 2 min., podrážení).
    26:19 Steven STAMKOS - 4:2
     
    26:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Krátce po reklamní pauze už jsou hosté za aktivitu odměněni. Hezkou souhru Tampy zakončoval po Palátově přiťuknutí z pravé strany střelou pod horní tyč STEVEN STAMKOS. Hostující kapitán zapisuje už patnáctou letošní trefu. Asistence: Ondřej Palát a Ross Colton.
    23:02 Eetu LUOSTARINEN - 4:1
     
    23:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři znovu vedou o tři trefy. Gudasovo nahození od modré čáry skončilo na tyči, o pohotovou dorážku se však na levé straně postaral EETU LUOSTARINEN. Asistence: Radko Gudas.
     
    21:38
    Maxim Mamin po krátké přihrávce zleva mezi kruhy orazítkoval pravou tyč! Někteří fanoušci už slavili, branka to ale o milimetry nebyla!
     
    18:52
    Victor Hedman dostal nabito kolmicí do levého kruhu, kde byl zcela osamocen. Jeho ránu zápěstím na bližší tyč skvěle pokryl Spencer Knight.
     
    18:27
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aleksander Barkov – 2 min., hrubost).
     
    17:16
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (MacKenzie Weegar – 2 min., nesportovní chování).
    15:31 Zach BOGOSIAN - 3:1
     
    15:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    ZACH BOGOSIAN se nadvakrát prosazuje a snižuje! Jeho první ránu z pravé strany Spencer Knight vyrazil, následně už ale hostující bek skulinku mezi brankářem a bližší tyčí našel. Zkoumalo se ještě video, zda dříve nedošlo k posunutí branky, gól ovšem platí. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare a Corey Perry.
    14:21 Frank VATRANO - 3:0
     
    14:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Ze zápasu se pomalu stává exhibice. Hosté chybovali v rozehrávce zpoza branky a Anton Lundell tak mohl nabít mezi kruhy volnému FRANKU VATRANOVI. Ten nejprve mířil do Lagacého lapačky, z dorážky už ale pálil mimo gólmanův beton. Asistence: Anton Lundell a Mason Marchment.
    11:22 Jonathan HUBERDEAU - 2:0
     
    11:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají přesilovku a navyšují náskok! Aleksander Barkov střílel po přihrávce zleva do tyče. Kotouč se odrazil k JONATHANU HUBERDEAUOVI, jenž si ho šikovně zpracoval nohou a po dorážce z levé strany může slavit svůj jedenáctý gól v sezoně. Asistence: Aleksander Barkov a Sam Reinhart.
     
    10:34
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Ross Colton – 2 min. + 10 min. osobní trest, nedovolené bránění brankáři).
     
    10:28
    Z pravé strany vypálil po zpětné přihrávce bez přípravy Steven Stamkos. Zdálo se, že Spencer Knight schytal jeho vyšší projektil někam pod masku.
    02:10 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    02:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde velmi rychle do vedení. Brandon Montour vyslal milimetrovou přihrávkou na modrou čáru do úniku ANTHONYHO DUCLAIRA, který vymíchal kličkami Lagaceho a pohodlně zasunul kotouč podél jeho betonu do levé části branky. Asistence: Brandon Montour a Jonathan Huberdeau.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 3. Duclair (Montour, Huberdeau), 12. Huberdeau (Barkov, S. Reinhart), 15. Vatrano (A. Lundell, Marchment), 24. Luostarinen (Gudas), 38. Mamin (Verhaeghe, Luostarinen), 40. A. Lundell (Vatrano, Weegar), 45. Duclair (Huberdeau, Weegar), 47. Ekblad (Huberdeau, Duclair), 53. Barkov (Huberdeau) – 16. Bogosian (Bellemare, Perry), 27. Stamkos (Palát, Colton), 45. B. Point (Killorn, Palát)


    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – S. Reinhart, S. Bennett, Huberdeau (A) – Mamin, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist, Luostarinen, Lomberg – Vatrano.
    Trenér: Andrew Brunette

    Tampa Bay Lightning: Lagacé (41. Alnefelt) – Rutta, Hedman (A), Bogosian, McDonagh, Day, Raddysh – Colton, Stamkos (C), Palát – M. Joseph, B. Point, Killorn (A) – Perry, Bellemare, Maroon – Fortier, Riley Nash, Katchouk – Barré-Boulet.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Baker, MacPherson

    Diváci: 15001
    bahis siteleri