Mladá Boleslav – Litvínov 4:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 4:2 (kon.)
Olomouc – Zlín 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 07.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Hlavní sudí po konzultaci s kolegou u videa rozpažuje! Vypadá to tedy, že Konrád o čisté konto nepřijde.
     
    59:57
    Pozor, po skrumáži před Branislavem Konrádem se puk ocitl někde ve výstroji olomouckého brankáře, přičemž je možné, že se překulil přes brankovou čáru! Rozhodčí si půjdou zatelefonovat.
     
    59:36
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Beranům se povedlo vyhodit, kohouti musejí začít útočnou akci z vlastního obranného pásma. Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:36
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Vladimir Michasjonok – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    57:04
    Velká šance Zdeňka Okála! Zlínský útočník si vybruslil před Branislava Konráda, načež se jej pokusil vymíchat. Domácí brankář se ale nachytat nenechal.
     
    56:26
    Zprava pálil David Krejčí, branku netrefil. Berani jsou v pěti.
     
    54:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Hanousek – 2 min., podrážení).
     
    53:18
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Adam Rutar – 2 min., podrážení).
     
    52:20
    Domácí v plném počtu.
     
    50:20
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Švrček – 2 min., sekání).
     
    48:17
    Domácí v plném počtu.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (David Škůrek – 2 min., hákování).
     
    46:17
    Libor Kašík v dnešním utkání dochytal. Jeho místo mezi třemi tyčemi zaujal Daniel Huf. Za svůj výkon si ale zaslouží absolutorium.
    45:31 Vilém BURIAN - 4:0
     
    45:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to 4:0! Lukáš Nahodil se nyní ze střelce proměnil v nahravače. Jeho nabídku využil VILÉM BURIAN, jenž střelou zápěstím překonal Kašíka. Asistence: Lukáš Nahodil a Adam Rutar.
     
    43:37
    Do další velké přiležitosti se po přihrávce Vojtěcha Tomečka dostal David Krejčí. Libor Kašík ale předvedl další výborný zásah a neumožnil tak centru elitní olomoucké formace vstřelit čtvrtý gól.
    42:54 Lukáš NAHODIL - 3:0
     
    42:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ NAHODIL je dnes dvougólovým střelcem! Poté, co obdržel přihrávku od Tomáše Černého, si sjel na pravý kruh a střelou zápěstím vymetl levý roh Kašíkovy branky. Asistence: Tomáš Černý a Vilém Burian.
     
    41:15
    Nyní se ale Patriks Zabusovs zvedl a odjel na střídačku, i když s bolestivou grimasou. Důležité je, že bude nejspíše v pořádku.
     
    41:15
    K zadnímu mantinelu přispěchli i lékaři. Vše se stalo poté, co byl Zabusovs dohrán za olomouckou brankou. Náraz to přitom vůbec nebyl příjemný.
     
    41:15
    U mantinelu zůstal po nárazu leže Patriks Zabusovs. S lotyšským útočníkem to nevypadá vůbec dobře.
     
    39:00
    Běží poslední minuta druhé přetiny.
     
    38:49
    Oba celky jsou v pěti.
     
    38:40
    Jan Bambula jel po přihrávce Davida Krejčího zcela sám na Libora Kašíka, ten si však s jeho forhendovou kličkou poradil na výbornou!
     
    36:49
    Darek Hejcman poslal k zemi Jana Knotka. Olomoucký útočník si to nenechal líbit a do svého soupeře se okamžitě pustil Rozhodčí ocenili tuto roztržku dvěma minutami pro oba borce.
     
    35:32
    Olomoučtí měli k dispozici přečíslení dvou proti jednomu. Jan Káňa předložil kotouč Davidu Krejčímu, jenž však střelou z první minul. Stalo se tak díky dalšímu parádnímu zásahu Libora Kašíka. Kotouč skončil v ochranné síti, následuje komerční přestávka.
     
    29:58
    S koncem Škůrkova trestu se dostal do obrovské příležitosti Jakub Ferenc společně s Patriksem Zabusovsem. Druhý jmenovaný se obloučkem pokoušel přehodit Branislava Konráda, ten však předvedl výborný zákrok.
     
    27:51
    Přesilovou hru si zahrají také Berani. David Škůrek podrazil Dareka Hejcmana a míří na trestnou lavici.
     
    26:09
    Jan Bambula trefuje tyč!
     
    25:51
    Zleva pálil Jan Knotek, trefil však jen boční síť, Následně byla zlínská branka opět posunuta. Rozhodčí chtěli poté vyloučit Silvestera Kuska, jelikož si mysleli, že právě on neférově najel do Libora Kašíka a posunul tím klec. Tento trest však odvolal Zdeněk Okál, který Kuska na svého brankáře natlačil. Parádní gesto fair play od hostujícího útočníka!
     
    19:00
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    18:46
    Další závar před hostující brankou. Střelu Davida Krejčího se snažil dorazit Tomáš Černý. Libor Kašík ovšem udržel puk před brankovou čarou.
    17:54 Lukáš NAHODIL - 2:0
     
    17:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok! Střelu Dalibora Řezníčka tečoval před Kašíkem LUKÁŠ NAHODIL. Hostující gólman byl proti tomuto zásahu bezmocný. Asistence: Dalibor Řezníček.
     
    11:05
    Oba hráči Zlína už jsou na ledové ploše. Berani krizovou situaci ustáli.
     
    09:35
    Další skvělý zákrok Libora Kašíka, a to proti střele z první od Jana Káni! Zlínský gólman skočil ke své pravé tyči a pokus nejproduktivnějšího forvarda domácích vyrazil. Následně stejný hráč trefil tyč.
     
    09:05
    Berani jdou do tří. Ihned po buly míří na trestnou lavici i Pavel Sedláček, a to za sevření puku rukou. Kohouti tak budou mít k dispozici téměř dvouminutovou dvojnásobnou přesilovku.
     
    09:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:46
    Hosté v plném počtu.
     
    05:21
    Vynikající zákrok Libora Kašíka proti Davidu Krejčímu! Olomoucký centr si najel na pravý kruh, nicméně zlínský strážce svatyně proti němu vyjel a střelu zneškodnil
     
    03:46
    Libor Kašík chtěl dostat puk do bezpečí, nicméně kotouč přeletěl mantinel, a to bez zásahu plexiskla. Hostující gólman tak dostává dvouminutový trest, který odsedí Zdeněk Okál.
    03:01 Vojtěch TOMEČEK - 1:0
     
    03:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Závar před zlínskou brankou končí vedoucím gólem Hanáků! Poté, co David Krejčí na Kašíka nevyzrál, pálil na brankáře Beranů Jan Švrček. I proti němu Kašík vytáhl výborný zákrok, nicméně na dorážku VOJTĚCHA TOMEČKA uz nedosáhl. Asistence: Jan Švrček a David Krejčí.
    Marken.cz

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 4. V. Tomeček (Švrček, David Krejčí), 18. Nahodil (Řezníček, J. Káňa), 43. Nahodil (T. Černý, Burian), 46. Burian (Nahodil, A. Rutar)


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, A. Rutar, Řezníček, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), V. Tomeček – Kusko, J. Knotek (A), Klimek – Olesz, Navrátil, Bambula – Burian, Nahodil, Michal Kunc.
    Trenér: Zdeněk Moták, Jan Tomajko

    Berani Zlín: Kašík (47. Huf) – Žižka, T. Hanousek, Suhrada, O. Němec (A), Dluhoš, Ferenc – Kubiš (C), Honejsek, Mallet – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Okál, R. Veselý, Fryšara – Karafiát, P. Sedláček (A), O. Flynn – Vopelka.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Daniel Pražák, Filip Vrba – Jiří Gebauer, Marek Hlavatý
    bahis siteleri