Chabarovsk – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:4 (po pr.)
Magnitogorsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Omsk – Minsk 3:0 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 0:0 (odl.)
konec
Avangard Omsk
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 07.01.2022, 15:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Šimon Hrubec (OMS) – 30 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%
    Libor Hudáček (MIN) – 0+0, 6 střel na branku, čas na ledě 20:05
    Jakub Krejčík (MIN) – 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě 19:08 (17:48:27)
     
    Střely na branku: 24 – 30
     
    Je konec! Avangard Omsk nakonec poráží Dinamo Minsk s přehledem 3:0. Hosté chtěli ve třetí části zdramatizov utkání, ale neuhlídali protiútok Avangardu. Do prakticky odkryté klece se tak prosadil Corban Knight. Pro českého fanouška je rovněž pozitivní, že Šimon Hrubec udržel čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Alexej Běreglazov se v samotném závěru utkání ještě vydal na individuální výlet středem ledové plochy, ale zápěstím branku netrefil.
     
    59:06
    Kirill Gotovec po mantinelu nahodil puk do útočného pásma, jenže obránci Dinama byli důrazní a pohotově puk poslali zpátky za modrou.
     
    58:43
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:34
    Peter Cehlárik projel s pukem po křídle do útočného pásma, přehodil si kotouč na bekhend a zakončil. Jeho pokus ale postrádal přesnost.
     
    57:12
    Hostující brankář se přesunul k pravé tyči své branky a schoval do lapačky tvrdou dělovku. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:43
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Malte Strömwall – 2+2 min, vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Viktor Svedberg – 2 min., podrážení).
     
    56:03
    Viktor Svedberg střílel z levého křídla, nicméně jeho pokus skončil vedle branky. Odražený puk získalo Dinamo, ale běloruský celek se daleko nedostal.
     
    55:10
    Tyler Graovac střílel z ostrého úhlu, ale jeho pokus trefil jen vnější tyč.
     
    54:36
    Nikita Komarov se dostal k odraženému puku, měl moře času i prostoru, ale přesto nedokázal zamířit mezi tři tyče soupeřovy klece.
     
    54:03
    Malte Strömwall uspěl na vhazování v útočném pásmu. Do volného kotouče se pohotově položil Voronin, ale přestřelil.
     
    53:29
    Šimon Hrubec si dal pozor na zakončení od modré čáry a vykopl puk pravým betonem do rohu obranného pásma.
     
    53:00
    Hraje se už pět minut bez přerušení a hra se zatím přelévá z jedné strany ledové plochy na druhou. O něco aktivnější je nadále domácí Omsk.
     
    52:06
    Peter Cehlárik se dostal do útočného pásma, zakončil zápěstím, ale jeho rána skončila na betonu brankáře.
     
    51:45
    Malte Strömwall se na levé straně dostal do zakončení, ale ani jeho pokus nesměřoval na branku. Hostům v dnešním souboji zkrátka není přáno.
     
    51:15
    Sergej Tolčinskij na pravé straně vybojoval kotouč a rozehrál křížnou pobídkou. Jeho rozehrávka ale neměla přesnost.
     
    50:36
    Corban Knight střílel od mantinelu, nicméně tentokrát se mu do cesty postavil první obránce v bílém dresu.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut. Hokejisté domácího celku získali puk pro sebe, ale Knight další střelou branku minul.
     
    49:41
    Mattias Tedenby získal puk ve středním pásmu, ale nedočkal se podpory svých spoluhráčů. Omsk zatím hraje velmi důrazně.
     
    49:06
    Dmitrij Bujnickij střílel z pravé strany útočného pásma zápěstím, ale jeho projektil skončil na vnějším oblouku branky.
     
    48:27
    Jakub Krejčík střílel bez přípravy od modré čáry, nicméně jeho rána trefila jen padajícího hráče v černém dresu Avangardu Omsk.
     
    48:06
    Mattias Tedenby projel s pukem po levé straně do útočného pásma, ale jeho rána skončila vedle pravé tyčky soupeřovy klece.
     
    47:29
    Ilja Kablukov se dostal po levé straně do útočného pásma, ale nahozením před branku nenašel nikoho v černém dresu.
     
    47:03
    Adam Almqvist si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde k němu přistoupil soupeř a čistým způsobem jej obral o kotouč.
     
    46:23
    Roman Gorbunov se na pravé straně útočného pásma prosmýkl k odraženému kotouči, ale zápěstím zakončil jen do boční sítě.
     
    46:02
    Peter Cehlárik se dostal s pukem do útočného pásma, nicméně jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Pokračuje boj o každý metr ledu.
     
    45:36
    Corban Knight je při chuti! Autor třetí branky domácího celku střílel příklepem z mezikruží, ale jeho ránu Patrik Rybár udržel ve výstroji.
     
    45:10
    Oliwer Kaski objel branku soupeře a z rohu útočného pásma přihrál bekhendem mezi kruhy. Jeho pobídku obránce v bílém na poslední chvíli vypíchl.
     
    44:36
    Malte Strömwall střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovka skončila na betonu brankáře Šimona Hrubce, který je blízko k zisku dalšího čistého knta.
     
    44:00
    Domácí fanoušci se po delší době také probudili a hlasitým skandováním tlačí své oblíbence do útoku. Omsk dnešní duel zvládá s přehledem.
    43:21 Corban KNIGHT - 3:0
     
    43:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácí Avangard se dokázal prosadit i ve třetí části dnešního duelu! Po přečíslení dostal přihrávku před prázdnou branku CORBAN KNIGHT a potvrdil roli tahouna Omsku! Asistence: Sergej Tolčinskij.
     
    43:03
    Corban Knight se na pravé straně dostal k volnému kotouči, nicméně jeho dělovka příklepem skončila na bruslích prvního soupeře.
     
    42:36
    Roman Gorbunov z pravé strany útočného pásma zakončil zápěstím, nicméně Šimon Hrubec měl čistý výhled a puk schoval v lapačce.
     
    42:12
    Vladimir Žarkov poslal přihrávku na pravou stranu, nicméně tam neměl nikoho v tmavém dresu Avangardu. Domácí ale vlétli do závěrečné periody aktivněji.
     
    41:35
    Semjon Čisťakov uklidnil rozehrávku Avangardu za jeho brankou. Nikdo v bílém dresu Dinama Minsk teď akci svého soupeře neatakuje.
     
    41:12
    Nail Jakupov získal kotouč na levé straně, krásně si puk srovnal na forhend a zakončil zápěstím. Jeho pokus skončil vedle zadní tyčky.
     
    40:48
    Igor Martynov dostal nabito na modrou čáru, ale při pokusu příklepem zlomil svou hokejku. Ke kotouči se tak dostali hokejisté v černém.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Omsk si v závěrečné periodě bude chtít pohlídat své dvoubrankové vedení a zajistit si body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:10.
     
    Střely na branku: 14 – 23
     
    Druhá třetina končí! I prostřední část dnešního souboje se o něco lépe podařila domácímu Omsku. Dlouho jsme sledovali boj o každý metr ledu, ale ve 30. minutě se prosadil Semjonov. Hosté poté měli střely ze slibných pozic, ale Hrubec se rozchytal k vynikajícímu výkonu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Vladislav Jerjomenko střílel z otočky z levého kruhu, ale měl problémy s stabilitou, což způsobilo, že jeho rána postrádala razanci.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:26
    Slovenský brankář v kleci Dinama musel řešit další střelu z levé strany. Gricjukovu ránu ale s velkým přehledem schoval do lapačky.
     
    38:06
    Tyler Graovac na levém křídle získal puk, přehodil si jej na forhend a vypálil. Také jeho dělovku zablokoval první obránce.
     
    37:29
    Adam Almqvist poslal přihrávku na levou stranu, nicméně jeho pobídka nenašla adresáta. Hokejisté Avangardu skvěle pokrývají střední pásmo.
     
    37:03
    Adam Almqvist na levé straně vybojoval puk, přehodil si jej na bekhend a zakončil pod horní tyč. Domácí brankář Hrubec reflexivně zakročil.
     
    36:37
    Lukas Bengtsson na levé straně dostal přihrávku a pálil příklepem. Jeho dělovka mířila k tyči, kde zakročila obrana.
     
    36:06
    Hraje se už čtyři minuty bez přerušení. Silnější pasáž má aktuálně hostující celek, ale všechny střely se hráčům Omsku podařilo zablokovat.
     
    35:26
    Jan Šostak na levé straně útočného pásma udržel puk před Tolčinským. HOstující hráč poslal pobídku mezi kruhy, ale spoluhráči už přihrát nestačil.
     
    35:03
    Ilja Kablukov spěchal za přihrávkou na levou stranu, dostal se do útočného pásma, nicméně jeho dělovka prolétla kolem zadní tyčky.
     
    34:26
    Vladimir Žarkov se stáhl do obranného pásma, kde získal kotouč pro hokejisty domácího mužstva. Avangard soupeře prakticky nepouští do útoku.
     
    34:03
    Ivan Tělegin bez přípravy vypálil od modré čáry, nicméně proti němu vystartoval obětavý obránce Minsku, který puk pádem do střely zablokoval.
     
    33:34
    Corban Knight se na levé straně dostal k puku, přehodil si jej na bekhend a překvapivou střelou mířil pod břevno. Jeho pokus byl ale příliš vysoký.
     
    33:06
    Hraje se v hodně vysokém tempu. Zejména hokejisté domácího celku se nyní tlačí do útoku a ještě před koncem druhé části chtějí přidat třetí zásah.
     
    32:36
    Nikita Komarov v útočném pásmu ošálil kličkou soupeře a přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku nikdo v tmavém dresu Omsku nedosáhl.
     
    32:06
    Mattias Tedenby střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho projektil směřoval přímo do míst, kam se přesunul pozorný gólman.
     
    31:34
    Dmitrij Korobov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, protečoval puk do pásma útočného, ale tam už nenašel spoluhráče.
     
    31:03
    Malte Strömwall střílel z levé strany útočného pásma. Jeho rána mířila k přední tyči, ale Šimon Hrubec se skvěle přesunul k pravé tyči a puk schoval do lapačky.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Nikita Komarov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme velkou bitvu. Omsk je v ofenzivě o něco produktivnější a zaslouženě vede.
     
    29:36
    Ilja Kablukov střílel z levé strany útočného pásma, nicméně jeho dělovka skončila na bloku připraveného obránce v tmavém dresu.
    29:11 Kirill SEMJONOV - 2:0
     
    29:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard krátce před polovinou základní hrací doby přidává druhou branku! Omsk se opět dostal do protiútoku. Skvělou práci odvedl KIRILL SEMJONOV, který ujel obránci a nahození z levé strany přizvedl pod břevno! Asistence: Nail Jakupov, Viktor Svedberg.
     
    28:06
    Hrubec si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce. Domácí brankář musel hasit Almqvistovu ránu z pravé strany ledové plochy.
     
    27:39
    Sergej Tolčinskij na pravé straně ustál souboj s obráncem, přehodil si puk na forhend a vypálil. Jeho rána ale nemířila mezi tři tyče.
     
    27:15
    Patrik Rybár musel po delší době také zasahovat. Slovenský brankář měl tentokrát čistý výhled a puk vytěsnil ramenem mimo branku.
     
    26:38
    Viktor Svedberg v rohu útočného pásma ustál souboj s obráncem a přihrál na modrou čáru. Nikdo v černém dresu Avangardu následně nezakončil.
     
    26:12
    Šimon Hrubec si dal pozor na nahození ze středního pásma a betonem ihned sklepl na kotouč na jednoho z obránců v tmavém dresu.
     
    25:36
    Corban Knight v rohu útočného pásma napadal rozehrávku soupeře, ale hokejisté v bílém se k puku nedostali. Avangard opět uklidňuje hru.
     
    25:00
    Arsenij Gricjuk se v obranném pásmu dostal k puku, jenže jeho rozehrávka skončila na hokejce prvního hráče v bílém dresu Dinama Minsk.
     
    24:32
    Dmitrij Korobov se prosmýkl do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a vypálil. Jeho projektil směřoval přímo do Hrubcovy lapačky.
     
    24:10
    Igor Martynov získal odražený puk v obranném pásmu a nahodil jej na pravou stranu. Jeho rozehrávka ale skončila u prvního obránce v bílém.
     
    23:34
    Alexej Běreglazov si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, získal puk a rozehrál na levou stranu. K jeho pobídce se nikdo v tmavém dresu nedostal.
     
    23:10
    Alexej Běreglazov diriguje rozehrávku Avangardu. Domácím hokejistům však zatím schází o něco větší aktivita.
     
    22:29
    Corban Knight v obranném pásmu vybojoval odražený puk a bekhendem jej dokázal vyhodit do pásma středního. Hráči Avangardu jsou aktivnější.
     
    22:10
    Libor Hudáček si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale domácí obránce mu na poslední chvíli přizvedl hokejku a nedovolil soupeři zakončit.
     
    21:36
    Vladislav Jerjomenko si pohybem řekl o přihrávku do středního pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu utekl k obránci.
     
    21:12
    Ville Pokka napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista puk vypíchl k prvnímu soupeři, ale ten puk neudržel.
     
    20:36
    Pavel Dědunov střílel z jízdy z levého kruhu, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného gólmana v bílém dresu hostujícího Dinama Minsk.
     
    20:10
    Domácí usopěli na úvoním vhazování druhé třetiny a vydali se do útoku. Akce Avangardu však skončila nepřesným nahozením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:22.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce je na tom lépe domácí Avangard Omsk. Domácí se do vedení dostali hned v první minutě brankou Jakupova. Oba týmy poté hrály přesilovku, ale na ledě začaly kralovat defenzivy obou mužstev.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Dmitrij Bujnickij se na modré čáře snažil udržet pro hosty kotouč v útočném pásmu, ale puk mu přeskočil přes čepel a skončil u obránců.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:34
    Právě Kosov se ihned stáhl zpátky do obranného pásma, kde hokejistům Omsku pomohl k zisku kotouče, který následně o mantinel vyhodil do středního pásma.
     
    18:02
    Jaroslav Kosov se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže kotouč si nedokázal ideálně zpracovat a byl od něj odstaven důrazným obráncem.
     
    17:32
    Hrubec vyjel za svou branku, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář v první třetině podává další velmi sebejistý výkon.
     
    17:02
    Mattias Tedenby z pravé strany střílel zápěstím, ale do rány se mu postavil obětavý obránce, který jeho projektil zablokoval bruslí.
     
    16:20
    Avangard se dostal do útočného pásma po levém křídle, ale domácí se v něm dlouho neohřáli. Defenzivy obou týmů teď na ledě kralují.
     
    15:36
    Další akce hostujícího celku končí postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu přes modrou čáru Mattias Tedenby.
     
    15:09
    Komarov se u domácí střídačky pustil do menší potyčky s jedním ze soupeřů. Domácí hráč soupeře dostal k ledu.
     
    14:29
    Kirill Voronin si na pravé straně útočného pásma udělal kousek prostoru a vypálil zápěstím. Jeho projektil ale prolétl daleko od zadní tyčky.
     
    14:03
    Peter Cehlárik spěchal do útočného pásma, kde sice dojel odražený kotouč, ale důrazný obránce Dinama jej čistým hitem odstavil.
     
    13:37
    Corban Knight pálil z pravého kruhu, jenže Rybár se znovu výborně přesunul k přední tyči a zneškodnil ránu produktivního hráče domácích.
     
    13:20
    Ilja Usov se prosmýkl do útočného pásma, přehodil si puk na forhend a vypálil. Hostující brankář puk udržel mezi svými betony.
     
    12:25
    Hosté v plném počtu.
     
    12:06
    Nikita Sošnikov dostal nabito na levou stranu a nahodil puk před branku, kde clonil Pavel Dědunov. Hostující gólman tentokrát zasáhl s pořádnou porcí štěstí.
     
    11:29
    Sergej Tolčinskij se dostal na levou stranu útočného pásma, ale jeho projektil srazil hned první obránce do ochranné sítě za brankou.
     
    11:12
    Arsenij Gricjuk se v obranném pásmu dostal ke kotouči a protečoval jej do pásma středního. Odražený puk ale rychle získali hráči v bílém.
     
    10:25
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kirill Voronin – 2 min., hákování).
     
    10:03
    Korobov si o něco protáhl své střídání a dostal se k dalšímu zakončení. Dělovka od modré čáry tentokrát jen zaduněla o mantinel za Hrubcovou klecí.
     
    09:24
    Dmitrij Korobov už se tlačil do střelecké pozice, ale kotouč mu přeskočil přes čepel a skončil daleko vedle vzdálenější tyčky.
     
    09:06
    Jaroslav Kosov v rohu obranného pásma získal kotouč a protečoval jej za modrou čáru. Domácí hokejisté se v posledních minutách hlavně brání.
     
    08:23
    Domácí se po skončení oslabení zmohli jen na nahození kotouče za branku běloruského celku a raději vyrazili na střídačku.
     
    08:00
    Domácí v plném počtu.
     
    07:26
    Malte Strömwall střílel zápěstím z levé strany útočného pásma, nicméně ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče a skončil na bloku obětavého zadáka.
     
    07:00
    Domácí brankář Šimon Hrubec si povyjel proti dělovce z mezikruží a pravým betonem vykopl kotouč mimo tři tyče. Domácí se následně osvobodili.
     
    06:26
    Ilja Usov na pravé straně útočného pásma ustál souboj se soupeřem a přihrál na modrou čáru. Následné zakončení ale branku minulo.
     
    06:00
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Běreglazov – 2 min., podrážení).
     
    05:26
    Sergej Tolčinskij se po pravé straně prosmýkl do útočného pásma, kde ustál souboj s obráncem a přihrál mezi kruhy. Jeho pobídku zastavil vracející se zadák.
     
    05:02
    Lukas Bengtsson se na opačné straně dostal k volnému kotouči, který zápěstím nahodil směrem na branku. Domácí gólman Hrubec měl snadnou práci.
     
    04:26
    Patrik Rybár si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    04:10
    Kirill Semjonov poslal přihrávku na levou stranu, jenže tam si nesjel nikdo v tmavém dresu domácího Avangardu. Obrana Minsku tak puk získala bez námahy.
     
    03:39
    Arsenij Gricjuk se stáhl vypomoci spoluhráčům z defenzivy k zisku kotouče v obranném pásmu. Běloruský celek se směrem vpřed v úvodu duelu hodně trápí.
     
    03:10
    Igor Martynov za brankou Avangardu získal kotouč a rozehrál na pravý kruh. Následné zakončení však bez jakékoliv teče minulo branku.
     
    02:36
    Ivan Tělegin se dostal do rohu útočného pásma, ale jeho bekhendová přihrávka mezi kruhy našla jen prvního soupeře v tmavém dresu.
     
    02:10
    Jakupov už je znovu na ledě. Autor úvodní branky si sjel pro přihrávku až do obranného pásma, ale nedokázal se otočit kolem napadajícího soupeře.
     
    01:42
    Alexej Běreglazov se stáhl do obranného pásma, kde se tělem natlačil před soupeře a sklepl puk na volného hokejistu v dresu Avangardu.
     
    01:32
    Hosté se ihned tlačí do útoku se snahou o rychlou odpověď. Další kombinace Dinama Minsk však skončila nepřesným nahozením.
    00:43 Nail JAKUPOV - 1:0
     
    00:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Avangard se usadil v útočném pásmu, kde se k puku dostal NAIL JAKUPOV a chytrou tečí poslal kotouč do sítě! Asistence: Kirill Semjonov, Kirill Gotovec.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Omsk se ihned vydal do útoku, ale nahození na levou stranu skončilo v moci obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Běreglazov, K. Gotovec, Kaski, Čisťakov, Pokka, V. Svedberg, Davydov – Gricjuk, C. Knight, Sošnikov – N. Jakupov, K. Semjonov, Cehlárik – Kosov, I. Tělegin, Tolčinskij – V. Žarkov, Kablukov, Dědunov – N. Komarov.

    HC Dinamo Minsk: Rybár (Šostak) – L. Bengtsson, D. Korobov, A. Lindholm, Almqvist, J. Krejčík, V. Jerjomenko – Usov, Tedenby, Strömwall – L. Hudáček, Bujnickij, K. Voronin – Graovac, R. Gorbunov, Pyškajlo – I. Martynov..
     
    Avangard Omsk

    Domácí Avangard Omsk je na tom o něco lépe. Po čtyřiceti pěti odehraných duelech má Avangard na kontě padesát čtyři bodů a patří mu pátá pozice Východní konference. Na vedoucí Čeljabinsk ale ztrácí už pět bodů. Na svém ledě ale Omsk body zrovna nerozdává. Od soupeřů na svém stadionu inkasoval jen čtyřicet tři branek. Naposledy ale padl 2:3 na ledě CSKA Moskva. Nejproduktivnějším hráčem je s pětačtyřiceti body Knight.
     
    HC Dinamo Minsk

    Jediný běloruský celek v Kontinentální hokejové lize letos bojuje na hranici postupu do play-off. Po čtyřiceti šesti odehraných duelech má Minsk na kontě padesát čtyři bodů a patří mu osmá pozice Západní konference. Z posledních pěti zápasů navíc Dinamo získalo hned osm bodů. Naposledy dokonce zvítězilo 4:3 na ledě Viťazu. Nejproduktivnějším hráčem hostů je s třiceti osmi body Beck.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Avangardem Omsk a HC Dinamo Minsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. N. Jakupov (K. Semjonov, K. Gotovec), 30. K. Semjonov (N. Jakupov, V. Svedberg), 44. C. Knight (Tolčinskij)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Běreglazov, K. Gotovec, Kaski, Čisťakov, Pokka, V. Svedberg, Davydov – Gricjuk, C. Knight, Sošnikov – N. Jakupov, K. Semjonov, Cehlárik – Kosov, I. Tělegin, Tolčinskij – V. Žarkov, Kablukov, Dědunov – N. Komarov.
    HC Dinamo Minsk: Rybár (Šostak) – L. Bengtsson, D. Korobov, A. Lindholm, Almqvist, J. Krejčík, V. Jerjomenko – Usov, Tedenby, Strömwall – L. Hudáček, Bujnickij, K. Voronin – Graovac, R. Gorbunov, Pyškajlo – I. Martynov.
    bahis siteleri