Boston – Minnesota 2:3 (kon.) | Buffalo – San Jose 2:3 (kon.) | Tampa – Calgary 4:1 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Chicago 6:4 (kon.) | Vegas – NY Rangers 5:1 (kon.)
Seattle – Ottawa 0:0 (odl.) | Los Angeles – Nashville 2:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Nashville Predators
Pátek 07.01.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Jakov TRENIN - 2:4
     
    58:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Kings už byli ve velké křeči, nedokázali si vybojovat stálý pobyt v útočném pásmu a z protiútoku trefuje prázdnou klec JAKOV TRENIN. Poděkuje Tanneru Jeannotovi, který zvládl kritický souboj za brankou a předal kotouč na zlatém podnose. Asistence: Tanner Jeannot.
    50:33 Martin FRK - 2:3
     
    50:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Český pozdrav dorazil až do Finem strážené svatyně! MARTIN FRK se od modré čáry trefil ideálně k levé tyči a Los Angeles zužitkuje přesilovku. Rozdíl jedné branky zařídil i skvěle clonící Anže Kopitar, bez jeho příspěvku by zřejmě Saros tuhle ránu zlikvidoval. Kings nabírají druhý dech a Nashville ještě čeká dlouhých devět minut. Asistence: Drew Doughty.
    29:37 Dustin BROWN - 1:3
     
    29:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Konečně to domácím klaplo. Alexandre Carrier ztratil kotouč za sebou, nezvládl vypálit a DUSTIN BROWN se v té chvíli stal uprchlíkem. V samostatném nájezdu naznačil střelu zápěstím, na kterou zareagoval Juuse Saros, padl na led a někdejší kapitán Kings už dokázal dotáhnout forhendovou kličku. Rozhodující teď byla velká rychlost útočníka Los Angeles. Bez asistence.
    22:49 Matt LUFF - 0:3
     
    22:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Svému bývalému chlebodárci dává gól MATT LUFF. Do rohu se probil Michael McCarron, bekhendem nachystal ideální palebnou pozici v předbrankovém prostoru a Luff už nezaváhal. Okamžitou střelu nedokázal Jonathan Quick zastavit a to je další lekce z produktivity v podání hostů. Dnes vytěžili z minima maximum a vedou už o tři trefy. Asistence: Michael McCarron a Nick Cousins.
    19:01 Matt DUCHENE - 0:2
     
    19:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tenhle gól bude Kings zatraceně bolet. Roman Josi se prohnal středním pásmem a u modré čáry našel Filipa Forsberga. Na něj se slétli dva hráči, takže mohl pokračovat přihrávkou na volného spoluhráče. Byl jím MATT DUCHENE, jenž už se mohl vydat středem, prohodit si kotouč na forhendovou stranu a zakončit se štěstím za brankovou čáru. Asistence: Filip Forsberg a Roman Josi.
    03:49 Filip FORSBERG - 0:1
     
    03:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jak jednoduché to někdy může být. FILIP FORSBERG dostal od Romana Josiho přihrávku na pravou stranu a pak už bylo vše v jeho režii. Vyrazil do pravého kruhu pro vhazování a vyslal tak dokonalou střelu, že Jonathan Quick už nestihl zdvihnout svou lapačku a zasáhnout. Puk zapadl do horního růžku a Nashville se v početní převaze dostává do vedení. Asistence: Roman Josi a Mikael Granlund.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 30. D. Brown, 51. Frk (Doughty) – 4. F. Forsberg (Josi, Mikael Granlund), 20. Duchene (F. Forsberg, Josi), 23. Luff (McCarron, Cousins), 59. Trenin (Jeannot)


    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Anderson, Doughty (A), Moverare, M. Roy, Björnfot, Durzi – A. Kempe, Kopitar (C), Frk – T. Moore, Danault, Arvidsson – L. Andersson, Kupari, D. Brown (A) – B. Lemieux, B. Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki, P. Myers – Tolvanen, Johansen (A), Kunin – F. Forsberg (A), Mikael Granlund (A), Duchene – Trenin, Sissons, Jeannot – Cousins, McCarron, Luff.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Brenk, Hanson – Tobias, Hunt
    bahis siteleri