Litvínov – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Liberec – Pardubice 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 4:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 1:5 (kon.) | Kladno – Olomouc 2:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 09.01.2022, 16:00 • O2 arena, Praha - Libeň • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:30 Jan PISKÁČEK - 1:5
     
    49:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je neuvěřitelné! Hosté vyhráli vhazování v obranném pásmu a obránce JAN PISKÁČEK překonal brankáře Machovského střelou přes celé kluziště! Motor vede v Praze už o čtyři branky. Asistence: Petr Šenkeřík, Lukáš Pech.
    46:18 Lukáš PECH - 1:4
     
    46:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to o tři branky! Elitní formace Motoru se usadila v útočném pásmu a LUKÁŠ PECH svou přesnou střelou z kruhu zamířil přesně do horní části branky. Asistence: Thomas Stuart Percy, Milan Gulaš.
    39:09 Lukáš PECH - 1:3
     
    39:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další velká hrubka v obraně Sparty a hosté v poslední minutě druhé třetiny jdou do dvoubrankového vedení! Michal Vondrka předložil kotouč na volného LUKÁŠE PECHA a bývalý sparťanský útočník se prosazuje proti týmu, kde úspěšně působil dlouhá léta. Asistence: Michal Vondrka, Zdeněk Doležal.
    36:38 Jakub VALSKÝ - 1:2
     
    36:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A pozor, velká chyba ve sparťanské obraně znamená vedení Motoru! Holec posunul kotouč před branku JAKUBU VALSKÉMU, který sám před Salákem zařídil druhý gól Motoru v utkání. Asistence: Miroslav Holec.
    26:14 Zdeněk DOLEŽAL - 1:1
     
    26:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A po návratu vyloučeného Doležala se hosté prosazují poprvé v utkání! A je to právě ZDENĚK DOLEŽAL, který dlouhou dobu naznačil přihrávku, ale posléze prostřelil bezmocného Saláka v brance. Asistence: Jiří Ondráček, Roman Vráblík.
    14:48 Roman HORÁK - 1:0
     
    14:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se pár vteřin po konci přesilové hry prosazují! Chlapík poslal přihrávku ROMANU HORÁKOVI, který svou hokejkou usměrnil kotouč do branky. Asistence: Filip Chlapík, Vladimír Sobotka.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. R. Horák (Chlapík, Sobotka) – 27. Z. Doležal (J. Ondráček, Vráblík), 37. Valský (Holec), 40. Pech (Vondrka, Z. Doležal), 47. Pech (Percy, Gulaš), 50. Piskáček (Šenkeřík, Pech)


    HC Sparta Praha: Salák (47. Machovský) – T. Pavelka, A. Polášek (A), Mikliš, Moravčík, M. Jandus, Tomáš Dvořák – Chlapík, Sobotka (A), Buchtele – M. Řepík (C), R. Horák, E. Thorell – M. Forman, D. Voženílek, D. Kaše – Dvořáček, Vitouch, J. Strnad – J. Konečný.
    Trenér: J. Jandač

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Piskáček (A), Šenkeřík, Percy, Bučko, Vráblík, Štencel, Remta – Z. Doležal, Pech (A), Vondrka – Gulaš (C), J. Novotný, Abdul – Valský, J. Ondráček, Holec – Karabáček, M. Hanzl, M. Beránek.
    Trenér: J. Modrý

    Rozhodčí: Pražák, Micka – Votrubec, Brejcha

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri