Colorado – Toronto 5:4 (po pr.) | Tampa – Boston 2:5 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:3 (po pr.)
Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:4 (kon.)
Minnesota – Washington 3:2 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Ottawa 0:0 (odl.) | Vegas – Chicago 1:2 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:0 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Florida Panthers
Neděle 09.01.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:53 Anthony DUCLAIR - 3:4
     
    62:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Druhý bod nakonec bere Florida, které přece jen ovládla dnešní utkání! Carolina totiž nezvládla rozehrávku a pustila soupeře do přečíslení dva na jednoho, které po přihrávce Jonathana Huberdeaua využil ANTHONY DUCLAIR, jenž poslal brankáře pryč z brány a následně zakončil do odkryté klece. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    41:45 Seth JARVIS - 3:3
     
    41:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes mažou dvoubrankové manko a nyní budou chtít jít do vedení! Sebastian Aho výborném pasem poslal do brejku mladého SETHA JARVISE, který možná postrádá zkušenosti, ale v tomto případě je nepotřeboval. Brankáře soupeře překonal ukázkovou střelou k bližší tyči. Asistence: Sebastian Aho, Ian Cole.
    34:14 Brady SKJEI - 2:3
     
    34:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes jsou zpátky ve hře! Jordan Staal odvedl parádní práci na buly, kde nakonec vybojoval kotouč a v kleče ho poslal na Bretta Pesceho. Ten ho ještě posunul na BRADYHO SKJEIA, který už vypálil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Brett Pesce, Jordan Staal.
    20:35 Carter VERHAEGHE - 1:3
     
    20:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers už vedou 3:1! Druhý gól v zápase dává CARTER VERHAEGHE, který tentokrát prošel přes levou stranu a parádním zakončením pod lapačku již podruhé překonal Alexe Lyona. Asistence: MacKenzie Weegar.
    17:40 Carter VERHAEGHE - 1:2
     
    17:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři si berou vedení ještě před první sirénou zpět! Aleksander Barkov vyhrál souboj ve středním pásmu a poslal tak CARTERA VERHAEGHEHA do přečíslení, které nakonec řešil sám střelou na lapačku. Puk opravdu skončil přímo na rukavice Alexe Lyona, ale byla to taková tvrdá rána, že i přesto prošel až za brankovou čáru. Asistence: Aleksander Barkov.
    03:34 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    03:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes bleskově využívají svou přesilovku a začínáme zase od nuly! Obrana Floridy silně podcenila TEUVA TERÄVÄINENA, který dostal příliš mnoho prostoru na levé straně, takže si bez problémů vyjel do levého kruhu a následně vymetl protější růžek brány soupeře. Asistence: Anthony DeAngelo, Sebastian Aho.
    01:05 Jonathan HUBERDEAU - 0:1
     
    01:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se dostávají do vedení ze své první příležitosti! Celou akci začal přesnou dalekou přihrávkou Gustav Forsling, kotouče se poté chopil Anthony Duclair. Ten našel cestu do pásma a mezi kruhy uvolnil JONATHANA HUBERDEAUA, jenž rychlou střelou mezi betony zaskočil Alexe Lyona. Asistence: Anthony Duclair, Gustav Forsling.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. T. Teräväinen (A. DeAngelo, Aho), 35. Skjei (Pesce, J. Staal), 42. Jarvis (Aho, Cole) – 2. Huberdeau (Duclair, Forsling), 18. Verhaeghe (Barkov), 21. Verhaeghe (Weegar), 63. Duclair (Huberdeau)


    Carolina Hurricanes: Lyon (F. Andersen) – Slavin (A), A. DeAngelo, Skjei, Pesce, Cole, Bear – Niederreiter, Aho (A), T. Teräväinen – A. Svečnikov, Trocheck, Fast – Kotkaniemi, J. Staal (C), M. Nečas – Lorentz, Stepan, Jarvis.
    Trenér: Rod Brindamour

    Florida Panthers: Bobrovskij (J. Johansson) – Weegar, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Lucas Carlsson, Montour – Verhaeghe, Barkov (C), Mamin – Huberdeau (A), A. Lundell, Duclair – Vatrano, J. Thornton, Tippett – Lomberg, Luostarinen, Heponiemi.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: O'Rourke, St. Pierre – Murchison, Flemington

    Diváci: 18 680
    bahis siteleri