Florida – Columbus 9:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 0:0 (odl.) | Detroit – Buffalo 4:0 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.) | Tampa – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – Toronto 5:6 (kon.)
Chicago – Anaheim 3:0 (kon.) | Arizona – Colorado 0:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 4:6 (kon.)
Seattle – Los Angeles 1:3 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Washington – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
Vancouver Canucks
Neděle 16.01.2022, 20:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 J. T. Miller - 2:4
     
    59:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující celek podle všeho tento zápas vyhraje, kotouč do prázdné branky po šikovné přihrávce poslal J. T. MILLER. Asistence: Brock Boeser.
    46:22 Tom WILSON - 2:3
     
    46:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Velmi rychle využitá přesilovka a domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky. Po bleskové akci se prosazuje tvrdou ránou do odkryté části branky TOM WILSON. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nicklas Bäckström.
    38:50 Bo HORVAT - 1:3
     
    38:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení, tvrdou ránou se po Millerově přihrávce prosazuje ránou z mezikruží BO HORVAT. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
    24:48 Elias PETTERSSON - 1:2
     
    24:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase se dostává hostující celek do vedení, rychlou a chytrou střelou se prosazuje ELIAS PETTERSSON. První jeho pokus vyrazil brankář, dorážku z ostré pozice už zastavit nedokázal. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Nils Höglander.
    20:33 Elias PETTERSSON - 1:1
     
    20:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    I hostující celek proměnil přesilovku, a tak je vyrovnáno. Po pěkné kličce se střelou na bližší tyč prosazuje ELIAS PETTERSSON. Jeho rána se od tyče odrazila za brankovou čáru, rychlá a důrazná střela. Asistence: Bo Horvat a Quinn Hughes .
    10:31 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    10:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Tentokrát to ruskému hráči už vyšlo, ze svého obvyklého místa se prosazuje tvrdou ránou ALEXANDR OVEČKIN. Thatcher Demko střelu mezi betony ztlumil, ale puk nedokázal zastavit. Asistence: Justin Schultz a Jevgenij Kuzněcov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Ovečkin (J. Schultz, Kuzněcov), 47. T. Wilson (Kuzněcov, Bäckström) – 21. Elias Pettersson (Horvat, Q. Hughes), 25. Elias Pettersson (Ekman-Larsson, Höglander), 39. Horvat (J. T. Miller, Q. Hughes), 60. J. T. Miller (Boeser)


    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, T. van Riemsdyk, Irwin, J. Schultz – Ovečkin (C), Kuzněcov, Protas – McMichael, Bäckström (A), T. Wilson (A) – Sprong, Eller, Leason – Hagelin, N. Dowd, Hathaway.
    Trenér: Peter Laviolette

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Q. Hughes, Poolman, Burroughs, L. Schenn – Elias Pettersson, Horvat (C), Höglander – Pearson, J. T. Miller (A), Boeser – Podkolzin, Dickinson, Chiasson – Motte, Lammikko, Highmore.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Schlenker, Blandina – Pancich, Cherrey

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri