Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Moravskoslezský kraj
7:3 (2:1, 3:2, 2:0)
Karlovarský kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 14:15Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Třetí třetina přinesla opět dvě rychlé branky moravskoslezského celku, kterým tým ze severní Moravy pojistil své vysoké vítězství na Karlovarským krajem. (16:03:21)
     
    Konec zápasu.
     
    43:18
    Karlovarské přečíslení dva na jednoho skončilo ranou nad horní tyč. Hra míří na druhou stranu.
     
    41:48
    Sedmibrankový náskok Moravskoslezskému kraji nestačí a je aktivní i nadále. Zatím se jedná o velmi povedenou přesilovku, ale bez přesné střely.
     
    40:05
    Ihned po buly přichází trest pro jednoho z karlovarských obránců. Nešvera se provinil nedovoleným bráněním.
     
    40:02
    Ani druhý pokus o rozehrávku nekončí úspěchem. Ve středním pásmu ztečoval přihrávku karlovarský obránce Bednář. Vhazovat se bude před Křížem.
     
    39:35
    Moravskoslezským se nepovedla rozehrávka z vlastního pásma. Delší přihrávka končí na zakázaném uvolnění.
     
    38:45
    Rychlým dobruslením kotouče zaskočil Kříže Matěj Vítek. Po jeho střele následovala ještě dorážka Karase, ale tento pokus byl zblokován.
     
    38:01
    Blanar na modré čáře ještě udržel útočné pásmo pro moravskoslezský tým. Nyní se však vedoucí celek ke střelám příliš nedostává.
     
    37:08
    Karlovarští vybojovali kotouč u mantinelu ve střední pásmu a ve dvou se proti přesile čtyř moravskoslezských hráčů vydali do útoku. Z pravého kruhu zakončoval Zahejský, jeho střela končí na Váňově vyrážečce.
     
    36:20
    Peksův únik se snažil ke zdárnému konci dostat ještě Poizl, ale ten už se k puku po první prudké střele na levý beton nedostal.
     
    35:15
    Karlovarští hrají v plném počtu. Jejich soupeř má však převahu nejen na ledě, ale také v hlediště, odkud slyšíme příznivce severní Moravy.
     
    34:59
    Kříž teď může děkovat také brankové konstrukci. Po střele z vrcholu levého kruhu totiž zvoní horní tyč.
     
    34:36
    V početní výhodě hrající Moravskoslezští se drží v útočném pásmu, střely ale nejsou přesné.
     
    33:15
    Na trestnou lavici usedá za podrážení karlovarský kapitán, který nedovolené zastavil Karase při individuálním zakončení u levé tyče.
     
    32:15
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    A moravskoslezští hráči to předvedli znovu. Opět vstřelili dvě rychlé branky v krátkém časovém sledu. O přesnou trefu se postarala stejná sestava jako před deseti sekundami. Svižnou ranou se po prezentoval ŠIMON FASNER po přihrávce Matěje Vítka. Asistence: Matěj Vítek.
     
    32:05
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Dobrá práce kolem brankoviště přináší Moravskoslezským šestou branku v utkání. Kotouč po ledě kolem pravé tyče po gólmanovým betonem dostrkal MATĚJ VÍTEK. Asistence: Šimon Fasner, Alex Drábek.
     
    31:09
    Karlovarský celek se dostal ve středním pásmu ke kotouči a snaží se o rychlou rozehrávku. V rychlému přechodu do útočné třetiny jej však brzdí nepřesné přihrávky.
     
    30:34
    Karasova teč skončila na levém betonu gólmana Kříže. Karlovarský brankář si neposedný kotouč pohlídal a uhájil tak své brankoviště i branku.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Moravskoslezský tým se jeví jako aktivnější, ale po gólové stránce s ním soupeř dokáže udržet krok. Zatím rozdílovým byl konec druhé třetiny, kdy celek z výhodu republiky nepotřeboval ani deset sekund na to, aby se dostal do dvoubrankového vedení.
    Třetí třetina začne cca v 15:40.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:59
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Moravskoslezský kraj potřeboval přesně šest sekund na to, aby po vhazování ve středním pásmu vstřelil další branku. Na konci rychlého útoku stál ADAM DANĚK, který prostřelil Kříže k levé tyči. Asistence: Šimon Fasner, Jan Otřížek.
     
    28:53
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Z tohoto tlaku se Karlovarský celek vymanil, ale následná kombinace Matěje Weisse s VIKTOREM WARDSEM už končí přesnou trefou druhého jmenovaného do levého horního rohu. Asistence: Matěj Weiss.
     
    28:31
    Kříž se ve své brance musel mít na pozoru, protože moravskoslezští útočníci nebezpečně kombinovali v jeho blízkosti.
     
    27:41
    Moravskoslezští si nyní nerozuměli v mezikruží útočného pásma a dali tak příležitost svému sokovi. Po pravém křídle se kolem všech bránících hráčů protáhl Bálek, který v předbrankovém prostoru zakončoval nad ležícího brankáře. Nakonec trefil pouze jeho beton.
     
    26:59
    Střela Matěje Vítka švihem z levého kruhu se neuchytila. Prudká rána končí na zadním mantinelu.
     
    26:15
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. Tentokrát se ve vlastním oslabení prosazují Karlovarští, a to po brejku VÍTA ZAHEJSKÉHO, který soupeřova brankáře překonal střelou nad lapačku. Asistence: Bez asistence.
     
    26:01
    Souhra Fasnera s Weissem nevyšla. Na druhou stranu může jít soupeř.
     
    25:35
    I přes početní výhodu Moravskoslezského týmu se hraje většinou ve středním pásmu.
     
    24:32
    Kožík přidal přesnou střelu k pravé tyči, ale stalo se tak až po odpískání nedovoleného zákroku jeho celku. Za podrážení odchází na trestnou lavici Poizl.
     
    24:09
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    A radost můžeme vidět na druhé straně, kde z úniku opět dostává Moravskoslezský kraj do vedení ADAM DANĚK, který se prosadil střelou mezi betony. Asistence: Šimon Fasner, Jan Ostřížek.
     
    23:54
    Ve velké šanci byl na levém křídle Bálek. Po jeho pokusu z bezprostřední blízkosti ještě následovala střela z vrcholu levého kruhu, ale také s tímto pokusem si Váňa poradil.
     
    22:41
    Glos se k zakončená přes bránícího hráče nedostal, a tak se menší roztržky před brankovištěm snažil k přesné střele využít Wardas. Jeho střela ale pouze proletěla kolem levé tyče.
     
    20:19
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno po rychlém protiútoku a zakončení MATYÁŠE BÁLKA. Karlovarský útočník stál na konci souhry se svým zakončením nad Váňův pravý beton. Asistence: Matěj Mikeš, Ondřej Bednář.
     
    20:11
    Úspěšná nebyla ani souhra Fasnera s Matějem Vítkem v přečíslení. Jejich ofenzivní tažení zastavil dojíždějící hráč.
     
    18:48
    Moravskoslezští dokazují, že právem drží jednobrankové vedení. Wardas ale svou střelou k pravé tyči na Kříže nevyzrál.
     
    18:21
    Skvělou práci teď předvedla obrana Moravskoslezského kraje, která pomohla svému gólmanovi na brankovišti. Váňa se totiž nestíhal přemístit k levé tyči po křižné přihrávce.
     
    16:47
    Hraje se především ve středním pásmu. Kotouč mají na hokejkách hráči vedoucího celku, ani ani Wardas svých útočným výpadem z levého křídla Kříže v karlovarské brance nepřekvapil.
     
    15:49
    Mikešova rána z mezikruží nadělala Váňovu problémy. Nakonec moravskoslezský brankář kotouč zkrotil a přikryl lapačkou.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:58
    Mikešova střela z pravého křídla končí na levém betonu.
     
    13:29
    Střela Byrtuse od modré čáry čekala na teč. V předbrankovém prostoru se však kotouče nikdo nechopil, a ten tak končí na zadním mantinelu.
     
    11:51
    Na Zahejského zakončení z pravé kruhu byl moravskoslezský gólman Váňa připraven a prostor u levé tyče si pohlídal.
     
    09:58
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Karlovarský kraj snižuje na rozdíl jednoho gólu. Po povedeném zakončení do levého horního rohu se prosazuje VÍT ZAHEJSKÝ. Asistence: Samuel Peksa.
     
    07:41
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Nyní už však je důvod k radosti. Ve zmatku před brankou se nejlépe zorientoval JAN ZVEJŠKA, který poslal puk k brusli jednoho z Karlovarských, od kterých se pak kotouč odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Matěj Vítek, Matěj Weiss.
     
    06:51
    Moravskoslezští hráči jsou i ve vlastním oslabení aktivnějším týmem. Už zvedali ruce nad hlavu podruhé, a to po střele Alexe Vítka od modré čáry. Obránce však trefil pouze spojnici břevna a levé tyče.
     
    06:29
    Vhazuje se v obranném pásmu Karlovarských.
     
    06:18
    Křižnou přihrávku Mikeše zachytil Byrtus a okamžitě se vydal dopředu. Únik po levém křídle ovšem nebyl takový, jaký při gólovém zakončení předvedl Weiss. Přes bránící hráče se do zakončení nedostal.
     
    05:33
    Rozehrávka moravskoslezskému týmu vyšla. Vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    05:31
    Po střetu za karlovarskou brankou zůstal jeden z hostujících hráčů ležet v rohu kluziště. Hra je přerušena a rozhodčí nyní debatují s moravskoslezskou střídačkou. Douda dostává pětiminutový trest za faul kolenem spojený s trestem do konce utkání.
     
    04:30
    Tým, vedený jako domácí, už je v plném počtu a první branka jej také nabudila k větší útočné aktivitě.
     
    04:11
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Moravskoslezský kraj se prosazuje ve vlastním oslabení. MATĚJ WEISS přesprintoval celé kluziště a v individuálním zakončení nad pravý beton překonal soupeřova brankáře. Asistence: Jakub Kisza.
     
    03:09
    V útoku se drží celek z východu republiky. Před střelou od modré čáry však byla posunuta branka karlovarského gólmana a rozhodčí tak přerušuje hru zároveň se střeleckým pokusem.
     
    02:17
    Hráči Moravskoslezského kraje se v přesilovce do zakončení nedostali. Hra je v pomalém tempu, gólmani jsou bez práce. Síly na ledě se ovšem po dalším menším trestu, tentokrát pro hráčkou lavici, vyrovnají.
     
    01:20
    Bude se vylučovat na trestnou lavici poputuje Bálek z Karlovarského kraje.
     
    00:16
    Moravskoslezský kraj se jako první dostal do útoku, ale nikoliv ke střele. Ve svém pásmu se totiž kotouče chopili Karlovarští.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Moravskoslezský kraj: Král (Váňa) – Holub (C), A. Vítek, Kisza, Blanar, Glos, Zvejška, Byrtus – Drábek, Karas (A), Fasner, Daněk, Wardas, Douda (A), Ostřížek, M. Vítek, Švančara, Weiss.
    Trenér: Jiří Raszka

    Karlovarský kraj: Psohlavec (M. Kříž) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Postl, Šalamoun, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa.
    Trenér: David Šalamoun

    Rozhodčí: Grygera – Pulda, Tenkrát.
     
    Karlovarský kraj už má své první střetnutí za sebou, v ranním utkání nestačil na kraj Středočeský a podlehl 3:4.
    Moravskoslezský kraj nastupuje ke svému úvodnímu duelu až nyní.
     
    Dobrý den, vítejte u onlajn přenosu z Mistrovství ČR v hokeji kategorie U15. Ve čtvrtek 20. ledna se proti sobě postaví v Děčíně družstva Moravskoslezského a Karlovarského kraje. Utkání startuje ve 14:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:15.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Weiss (Kisza), 8. Zvejška (Vítek M., Weiss), 25. Daněk (Fasner, Ostřížek), 29. Wardas (Weiss), 29. Daněk (Fasner, Ostřížek), 33. Vítek M. (Fasner, Drábek), 33. Fasner (Vítek M.) – 10. Zahejský (Peksa), 21. Bálek (Mikeš, Bednář), 27. Zahejský


    Moravskoslezský kraj: Král (Váňa) – Holub (C), A. Vítek, Kisza, Blanar, Glos, Zvejška, Byrtus – Drábek, Karas (A), Fasner, Daněk, Wardas, Douda (A), Ostřížek, M. Vítek, Švančara, Weiss.
    Trenér: Jiří Raszka

    Karlovarský kraj: Psohlavec (M. Kříž) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Postl, Šalamoun, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa.
    Trenér: David Šalamoun

    Rozhodčí: Grygera – Pulda, Tenkrát
    bahis siteleri