Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Středočeský kraj
3:3 (1:1, 2:1, 0:1)
Jihočeský kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 16:00Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    31:53
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    A Jihočeši v nabídnuté přesilové hře vyrovnávají. Je to už jejich druhá využitá přesilovka, takže na fauly by si měl dát Středočeský kraj pozor. VOJTĚCH BERAN byl tím, kdo se nejlépe zorientoval na hranici brankoviště a od pravé tyče poslal puk za gólmanova záda. Asistence: Vlastimil Blažek.
     
    29:54
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Středočeši už jsou ve čtyřech a Jihočechům se podařilo ukrojit z jejich náskoku. Po přesilovkové souhře se z pravého křídla prosazuje VOJTĚCH BERAN, a to šest sekund před koncem druhé třetiny. Asistence: Filip Blažek, Jakub Klimeš.
     
    25:02
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Naopak Středočeši v přesilové hře navyšují svůj náskok, a to zásluhou VÁCLAVA TETIVY, který se po rychlé kombinaci prosazuje k pravé tyči. Asistence: Adam Kurka, Jakub Kristek.
     
    24:01
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Středočeši se přece jen, a nutno dodat, že zaslouženě, dostávají do vedení. U levé tyče překonal gólmana Klimeše nenápadnou střelou kapitán severočeského výběru JAKUB KRISTEK. Asistence: Jakub Lev.
     
    12:47
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    A Jihočeši naopak v početní výhodě vyrovnávají. VLASTIMIL BLAŽEK z hranice brankoviště přesně trefil levý horní roh branky Středočechů. Asistence: Jan Hlavín, Filip Blažek.
     
    03:37
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    To už ovšem neplatí o této situaci, kdy ADAM KURKA kotouč k pravé tyči za přemísťujícího se gólmana. Asistence: Rostislav Šilhavý.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Kurka (Šilhavý), 25. Kristek (Lev), 26. Tetiva (Kurka, Kristek) – 13. Blažek V. (Hlavín, Blažek F.), 30. Beran (Blažek F., Klimeš), 32. Beran (Blažek V.)


    Středočeský kraj: Tuláček (Moustafa) – Dvořák, Pelikán, Tetiva, Hora, Macháček, Šilhavý – Poustecký, Přibyl, Lev, Hanyš, Holoubek, Hájek, Kurka, Burger, Trefil, Růžička, Kristek (C).
    Trenér: Martin Škaloud

    Jihočeský kraj: Humhal (Klimeš) – Kratochvíl, Šrámek, Céza, Jaroš, Matějka, F. Blažek, Bačo (C) – Hečko, Hlavín, Vlna, Pánek, Pytlík, F. Blažek (A), Rizák, Nečas, Kinter, Beran (A).
    Trenér: Jiří Hanzal

    Rozhodčí: Domský – Hrubý, Tichý
    bahis siteleri