Watford – Norwich 0:3 (kon.)
konec
Watford FC
0:3 (0:0)
Norwich City
Pátek 21.01.2022, 21:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+12
    Cucho Hernández nyní našel krásným dlouhým křižným centrem na pravé straně velkého vápna Juraje Kucku, jenž v běhu dokázal z voleje vypálit na klec Norwiche, Angus Gunn však jeho střelu chytá!
    90+8. Cucho Hernández orazítkoval ranou z dálky břevno.
     
    90+8
    Tohle byla krásná bomba! Cucho Hernández dostal míč asi deset metrů před velké vápno Norwiche. Neváhal, vystřelil a jeho rána zaťukala na břevno svatyně Gunna. Horní tyč se trochu třese ještě teď po této pumelici!
     
    90+7
    Joshua King se dostal k ráně asi pět metrů před vápnem soupeře na ose hřiště, jeho tvrdý přízemní projektil k zadní tyči však brankovou konstrukci Kanárků minul o dobrý metr.
     
    90+6
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Milot Rašica, přichází Przemysław Płacheta.
    90+2. Juraj KUCKA (vlastní) - 0:3
     
    90+2
    Norwich právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu katastrofální zápas pro Watford! Adam Idah poslal od koncové lajny přízemní pas do předbrankového prostoru a JURAJ KUCKA si nešťastným obranným zákrokem sráží míč do vlastní sítě! Kanárci vedou už 3:0!
     
    90
    Tohle je gól Watfordu, který ovšem nebude platit! Moussa Sissoko dostal centr od levé krajní lajny a z malého vápna jej uklidil za záda Gunna, jenž nedokázal zasáhnout. Lajnový však ihned ukazuje, že šlo o ofsajd.
     
    89
    Kiko Femenía v dnešním utkání dohrál, na trávník přichází slovenský internacionál Juraj Kucka, jenž bude ihned vhazovat míč do hry!
     
    87
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Teemu Pukki, přichází Sam Byram.
    86. Střela Joãa Pedra skončila těsně nad bránou.
     
    86
    João Pedro dostal míč na levou stranu těsně před vápno soupeře a vyslal tvrdý projektil, který zamířil jen těsně nad břevno svatyně Norwihce!
     
    84
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Hassane Kamara, přichází Ken Sema.
     
    81
    To na druhé straně nejprve Angus Gunn podběhl vysoký míč, který mu obránce přenechával a způsobil tím zmatky ve svém malém čtverci. K ráně se následně dostal João Pedro, jehož pokus však brankář Norwiche vyráží.
     
    79
    Josh Sargent si naběhl na průnikovou přihrávku a jeho ránu na zadní tyč sráží poslední obránce Samir na rohový kop!
    78. Dennis viděl za tento zákrok na Aaronse druhou žlutou kartu a byl tedy vyloučen.
     
    78
    Emmanuel Dennis vidí druhou žlutou a tím pádem také červenou kartu! Nyní pozdě doběhl do osobního souboje s Aaronsem, podrážkou trefil ve vzduchu jeho nárt a pakuje se z hřiště! Watford musí hrát v deseti!
     
    75
    Jenže také u druhé branky zápasu jde do akce VAR! Sudí Dean kontroluje ofsajd Rašicy. Ten ale nebyl, gól platí!
    74. Josh SARGENT - 0:2
     
    74
    Norwich právě vstřelil branku!
    Norwich po přestávce kvůli výpadku proudu zvyšuje na 2:0 a střelcem branky je opět JOSH SARGENT! Milot Rašica dostal přihrávku do levého křídla a následně poslal centr na zadní tyč, kam si útočník Norwiche naběhl a parádní hlavičkou pokořil marně se natahujícího Bachmanna! Poděkovat taky musí Samirovi, který hlavičkový souboj naprosto vypustil. Asistence: Milot Rašica.
     
    59
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Tom Cleverley, přichází Cucho Hernández.
     
    52
    Je to definitivní, sudí Dean nejspíš ještě s VARem řešil dvě věci. Zda Pukki nefauloval Samira v rohu hřiště a zda byl balon opravdu celým objemem za lajnou. Gól ale paltí!
    51. Josh SARGENT - 0:1
     
    51
    Norwich právě vstřelil branku!
    Tohle je gól! Norwich jde do vedení 1:0 na startu druhé půle! Míč směřoval do zámezí a vše vypadalo pro Watford dobře, Samir však padl na zem, Teemu Pukki okamžitě nacentroval před klec Watfordu a JOSH SARGENT prapodivným akrobatickým kopem dostává merunu ranou o břevno těsně za brankovou čáru! Sudí Dean ještě bude vše řešit s VARem! Zatím ale Kanárci překvapivě vedou 1:0! Asistence: Teemu Pukki.
     
    48
    João Pedro nyní na levé straně dostal míč skoro od praporku a střílel z rohu velkého vápna do bližšího horního růžku, který svým projektilem jen těsně minul!
     
    45
    Ještě jeden výpad po pravé straně nyní předvedl João Pedro, jenž se nakonec dostal ve vápně k přízemní střele, která však byla naprosto pomalá a celkově špatná, Angus Gunn si připisuje velice snadný zákrok.
     
    38
    Na žluté karty 1:1. Kenny McLean přiletěl pozdě do souboje a nastavenou podrážkou trefil holeň Toma Cleverlyho, za což také vidí žlutou kartu jako před chvílí Dennis.
     
    36
    Vidíme první žlutou kartu utkání, kterou obdržel Emmanuel Dennis. Ten ideálně nezpracoval míč na levé straně velkého vápna a následně došlápl na kotník přistoupivšího Pierra Lees-Meloua. Za to vidí kartonek žluté barvy.
     
    34
    Hassane Kamara se na levém křídle uvolnil a téměř z nulového úhlu vyslal něco mezi centrem a střelou, Angus Gunn šel rychle na zem a balon sbalil do rukavic.
    33. První zakončení zápasu si připsal domácí Samir. Jeho hlavička ale nebyla pro Gunna příliš nebezpečná.
     
    33
    Rohový kop od pravého praporku mířil na penaltu, kde dostal spoustu místa pro výskok i hlavičku Samir. Jeho pokus ale končí v náruči brankáře Anguse Gunna, jenž si připisuje první zákrok večera.
     
    29
    Moussa Sissoko dostal balon na osu hřiště a pálil z hranice velkého vápna, trefil však pouze před sebou stojícího Granta Hanleyho!
     
    21
    Zranění Jacoba Sörensena je očividně vážnější, než to původně vypadalo, protože nyní odchází z trávníku. Místo něj přichází na pažit Kenny McLean.
     
    12
    Milot Rašica dostal mičudu z pravé strany na hranici velkého vápna a jeho rána z voleje šla jen těsně nad břevno svatyně Watfordu!
     
    3
    Milot Rašica napálil z volného přímého kopu jenom zeď! To je promarněná šance Kanárků! Následně byl João Pedro ve středu hřiště sražen k zemi Sargentem. Sudí Dean však jeho přifilmovaný pád prohlédl.

    Petr Šatalík

    Branky: 51. Sargent (Pukki), 74. Sargent (Rašica), 90+2. Kucka (vla.)

    Karty:   36. Dennis (WAT) – 38. McLean (NRW)   78. Dennis (WAT)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:11.
    Watford FC: D. Bachmann – Kamara (84. Sema), Samir, Kabasele, Femenía (89. Kucka) – Cleverley (59. Cucho Hernández), Kayembe, Moussa Sissoko (C) – João Pedro, J. King, Dennis.
    Náhradníci: Elliot – Morris, Ngakia, Sierralta, Sema, Tufan, Kucka, A. Fletcher, Cucho Hernández.

    Trenér: Claudio Ranieri.

    Norwich City: Gunn – B. Williams, B. Gibson, G. Hanley (C), M. Aarons – Rašica (90+6. Płacheta), Lees-Melou, Sörensen (21. McLean), Sargent – Pukki (87. Byram), Idah.
    Náhradníci: McGovern – Byram, Kabak, D. Giannoulis, Dowell, Płacheta, McLean, Tzolis, Rowe.

    Trenér: Dean Smith.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Scholes.

    Diváci: 20 782
    thejrc.org