Carolina – San Jose 2:1 (kon.) | Dallas – Boston 6:1 (kon.) | Montreal – Columbus 3:6 (kon.)
NY Islanders – Minnesota 3:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Pondělí 31.01.2022, 02:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Valerij NIČUŠKIN - 4:1
     
    58:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    VALERIJ NIČUŠKIN se hned po svém návratu z trestné lavice dostal k vyhozenému kotouč a poté už mu nedělalo problém trefit opuštěnou klec Buffala. Asistence: Logan O´Connor.
    33:03 Mikko RANTANEN - 3:1
     
    33:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Makar dostal přihrávku na modoru čáru a následně přihrál do pravého kruhu MIKKOVI RANTANENOVI, jenž pohotovou střelou překonal Tokarského. Asistence: Cale Makar, Sam Girard.
    31:15 Nazem KADRI - 2:1
     
    31:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se opět dostávají do vedení! Do obrovské šance se nejprve dostal Sikura, jehož střelu ze slotu ještě Tokarski dokázal vyrazit, ale kotouč se poté vrátil na hokejku Sikury, který jej dokázal posunout na volného NAZEMA KADRIHO, jenž měl před sebou zcela prázdnou bránu, takže to už pro útočníka Colorada nebyl žádný problém. Asistence: Dylan Sikura, Alex Newhook.
    22:37 Dylan COZENS - 1:1
     
    22:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nicméně nyní už se Sabres dočkávají vyrovnání! Colorado sice vyhrálo následné vhazování, jenže Toews za bránou doslova odevzdal puk Skinnerovi, který jej ihned přihrál před Kuempera DYLANU COZENSOVI, jenž už ho dostal za záda domácího brankáře. Asistence: Jeff Skinner.
    07:49 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    07:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení! Rantanen vybojoval puk za bránou Buffala a následně jej ihned poslal před Tokarského GABRIELU LANDESKOGOVI, jemuž se z bezprostřední blízkosti podařilo překonat hostujícího brankáře. Asistence: Mikko Rantanen, Valerij Ničuškin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Landeskog (Rantanen, Ničuškin), 32. Kadri (Sikura, Newhook), 34. Rantanen (Makar, Girard), 59. Ničuškin (L. O'Connor) – 23. Cozens (J. Skinner)


    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – Makar, D. Toews, Girard, J. Johnson, E. Johnson, MacDermid – Ničuškin, Rantanen, Landeskog – Newhook, Kadri, Burakovsky – L. O'Connor, Compher, Jost – Aube-Kubel, M. Malcev, Sikura.
    Trenér: Jared Bednar

    Buffalo Sabres: Tokarski (C. Anderson) – Jokiharju, M. Samuelsson, Fitzgerald, Bryson, Pysyk, Hägg, Dahlin – Tuch, Mittelstadt, Krebs – Cozens, Peterka, J. Skinner – Okposo, Eakin, Bjork – Hayden, Jankowski.
    Trenér: Tony Granato

    Rozhodčí: Pochmara, Lambert – Toomey, O´Quinn

    Diváci: 17 456
    bahis siteleri