Salzburg – Pardubice 4:2 (kon.) | Chomutov – Jihlava 6:3 (kon.) | Třinec – Kladno 6:1 (kon.)
Havířov – Sparta 1:4 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.) | Liberec – Zlín 3:5 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 4:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Sobota 12.02.2022, 12:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    59:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do prázdné klece pečetí výsledek MAXIM KUBÁNEK. Zbavil šance Bártu a pak se trefil přesně tam, kde potřeboval. To bude hostům samozřejmě stačit. Bez asistence.
     
    53:34
    Do středu se natlačil Maxim Kubánek. Co chybělo, aby definitivně rozhodnul? Skvěle se předvádí Nowak, dnešním výkonem si říká o pozornost.
     
    49:57
    Ve vyložené šanci ujel kotouč Denisi Bártovi. To byla zatím největší příležitost AZ na snížení, ale nakonec Krbeček nepotřeboval ani zákrok.
     
    43:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svůj tým znovu do dvoubrankového vedení poslal MAXIM KUBÁNEK. Po přihrávce Tomova se dokázal prokličkovat krásně až do brankoviště, odkud nadvakrát úspěšně dorážel. Tady už byl Nowak krátký a Havířov bude muset razantně zlepšit svůj výkon v této třetině, aby ještě mohl uspět. Asistence: Tomov.
     
    42:25
    Zatím se nezdá, že by Havířov hrál přesilovku. Maxim Kubánek se natlačil před Nowaka, který AZ zachraňuje dalším pohotovým zákrokem lapačkou.
     
    40:37
    Do branky se tlačil Kevin Horváth, ale podrážel ho Filip Šindelek. Protože Horváth ještě neměl puk, nemohlo to být trestné střílení. Krbeček se pomalu sbírá z ledu.
     
    38:26
    Z ideální pozice u pravé tyčky se snažil trefit zpola odkrytou branku Pavel Makovec. Skvělý zákrok ale nakonec předvedl Krbeček.
     
    36:29
    Rozhodčí viděli příliš mnoho Sparťanů na ledě, na trestnou lavici míří Jakub Zembol.
     
    28:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácím se konečně podaří snížit. Od modré čáry zkusil štěstí Jan Fědor a brankář Krbeček měl značně zakrytý výhled. Puk mu tak propadnul výstrojí a PAVEL MAKOVEC jej dokázal z brankoviště poslat za čáru. AZ ještě v zápase rozhodně neskládá zbraně. Asistence: Fědor.
     
    27:37
    U modré čáry Michal Vágner podrážel. Havířov si zahraje přesilovku.
     
    26:34
    Krásnou kličku mezi nohama provedl Theimer, ale gólu se nedočkal. Na druhé straně nebezpečně na zadní tyč zakončuje David Pastor, nicméně Krbeček vyrazil. To byl podstatný zákrok.
     
    20:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byl dobrý vstup Pražanů do třetiny. Po náporu se před brankářem Antonínem Nowakem vůbec nejlépe zorientoval OTO THEIMER, který z předbrankového prostoru zamířil k pravé tyčce a překonal tak podruhé havířovskou obranu. Asistence: Ducháč a Tomek.
     
    18:09
    Před brankovištěm zůstal nepokrytý Albert Bareš, ale jeho dorážka bekhendem nekončí gólem. Antonín Nowak se skvěle vytáhnul proti střelci.
     
    17:36
    Dlouhou výhodu Sparta nevyužila, ale v tlaku může pokračovat, protože Petr Kubíček zasáhl protivníka vysokou holí.
     
    14:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z nenápadné střely posílá hosty do vedení TOMÁŠ TOMEK, který tak potvrzuje fantastickou střeleckou formu. Tentokrát procpal puk po ledě mezi betony brankáře Nowaka, který zůstal jen bezmocně sedět ve svém brankovišti. Havířov by přesto neměl zanevřít na svůj dosavadní přístup. Asistence: Fábry.
     
    09:14
    Havířov si zahraje první přesilovou hru, Jakub Zembol podrážel u vlastní modré čáry.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 29. Makovec (Fědor) – 15. Tomek (Fábry), 21. Theimer (Ducháč, Tomek), 44. Kubánek (Tomov), 60. Kubánek


    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Kremnicý, Bílek, Kubíček, Zavřel, Kyselý, Fědor, Kočí – Kotrba, Plevka, Horváth, Pastor, Makovec, Valach, Byčkov, Špaček, Hledík, Bárta.
    Trenér: Tomáš Urbánek

    HC Sparta Praha: Krbeček (Obolenski) – Tomov, Šindelek, David, Tomek, Ducháč, Port – Senčák, Kubánek, Mácha, Krupička, Fábry, Bareš, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol.
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Robin Šír, Jan Vaněk, Martin Konvička, Pavel Blažek
    bahis siteleri