Dallas – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.) | Arizona – Tampa 3:4 (kon.)
Anaheim – Seattle 3:4 (kon.) | Detroit – Philadelphia 4:2 (kon.) | Ottawa – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Columbus 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
Seattle Kraken
Sobota 12.02.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Jordan EBERLE - 3:4
     
    58:18
    Seattle právě vstřelil branku!
    Po bleskové akci se hostující celek dostává do vedení. JORDAN EBERLE dostal před branku přihrávku do jízdy a uspěl střelou na vzdálenější tyč.. Asistence: Riley Sheahan a Mark Giordano.
    33:35 Ryan DONATO - 3:3
     
    33:35
    Seattle právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci je znovu vyrovnáno, prosazuje se po chybě domácí obrany RYAN DONATO. Puk k němu propadl, a pak jej dokázal v pohodě zpracovat a poslat na branku. Asistence: Yanni Gourde.
    28:33 Rickard RAKELL - 3:2
     
    28:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v přesilovce dostává do vedení. Jamie Drysdale vypálil od modré čáry, jeho dobrý pokus před brankou nechytatelně tečoval RICKARD RAKELL. Asistence: Jamie Drysdale a Trevor Zegras.
    25:34 Isac LUNDESTRÖM - 2:2
     
    25:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek vyrovnává stav zápasu, po rychlé akci se k puku dostal ISAC LUNDESTRÖM. Před brankou přijal puk a rychle ho poslal k tyči. Brankář si ho pak srazil do branky. Asistence: Derek Grant.
    14:41 Vince DUNN - 1:2
     
    14:41
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hostující celek si znovu bere vedení zpět. Gourde našel výbornou přihrávkou zcela volného spoluhráče, a tak mohl VINCE DUNN zakončovat do prázdné branky. Asistence: Yanni Gourde a Calle Järnkrok.
    02:12 Isac LUNDESTRÖM - 1:1
     
    02:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci je vyrovnáno a prosazuje se domácí celek. Před brankou zůstal volný ISAC LUNDESTRÖM, který dostal přihrávku a poslal puk mimo dosah brankáře soupeře. Asistence: Jakob Silfverberg a Jamie Drysdale.
    02:00 Ryan DONATO - 0:1
     
    02:00
    Seattle právě vstřelil branku!
    Z první výraznější šance se prosazuje hostující celek, kotouč do branky po rychlé kombinaci dostalRYAN DONATO. Asistence: Austin Czarnik a Morgan Geekie.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. Lundeström (Silfverberg, Drysdale), 26. Lundeström (D. Grant), 29. Rakell (Drysdale, Zegras) – 2. Donato (Czarnik, Geekie), 15. Vince Dunn (Gourde, Järnkrok), 34. Donato (Gourde), 59. Jordan Eberle (Sheahan, Giordano)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Fowler (A), Mahura, Benoit, Shattenkirk – Henrique, Getzlaf (C), T. Terry – Milano, Zegras, Rakell – Comtois, Lundeström, Silfverberg (A) – D. Grant, Steel, Deslauriers.
    Trenér: Dallas Eakins

    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – Giordano (C), A. Larsson (A), Vince Dunn, Lauzon, H. Fleury, Oleksiak – Marcus Johansson, McCann, Jordan Eberle – Järnkrok, Gourde, Donskoi – Donato, Wennberg, Sheahan – Geekie, Blackwell, Czarnik.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: StPierre, O'Rourke – Shewchyk, Pancich

    Diváci: 12 530
    bahis siteleri