Písek – Kobra 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 5:3 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 8:1 (kon.)
Letňany – Nová Paka 8:3 (kon.) | Hronov – Bílina 7:0 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.)
Žďár n/S – Opava 1:7 (kon.) | Řisuty – Příbram 3:8 (kon.) | Nový Jičín – Kometa Brno B 0:1 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:12 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:5 (kon.) | Tábor – Cheb 7:3 (kon.)
konec
HC Tábor
7:3 (3:0, 3:0, 1:3)
HC Stadion Cheb
Sobota 12.02.2022, 18:01 • Zímní Stadion Tábor • 2. liga skupina Jih (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Cheb se minutu do konce utkání dočká ještě jedné branky. Střelu Alekseie Vasilieva těsně před Kolářem mezi betony úspěšně ztečoval JAKUB KREJSA. Asistence: Aleksei Vasiliev.
     
    50:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    Ani domácí však z této periody nevyjdou gólově naprázdno. LUKÁŠ PRÁŠEK se ujal na levém křídle puku a jeho zakončení do šibenice bylo učebnicové!
     
    45:57
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Cheb využívá početní převahu pět na tři! Po menší kombinaci se v pravém kruhu ocitl volný DAVID HOLUB a zakončením na lapačku se nemýlil. Asistence: Jan Strýček.
     
    43:19
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Stadion Cheb snižuje. Petr Rozhon sebral v rohu puk a pobídl na druhé vlně JANA STRÝČKA, jehož rána jako z děla se zastavila až v táborské kleci. Asistence: Petr Rozhon.
     
    34:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborští jsou dnes v početní výhodě nekompromisní a přidávají další úspěšný zářez. Střelu Lukáše Práška vytěsnili hosté jen na hokejku PATRIKA ZAYMLA, který překonává ležícího Horáka. Asistence: Lukáš Prášek, Lukáš Endál.
     
    31:00
    Tábor právě vstřelil branku!
    A domácí bleskově přidávají další přesný zásah. Okružní jízda Milana Dančišina se s úspěchem nesetkala, důrazný byl ale DOMINIK HAVELKA, který dokončil akci svého spoluhráče do vítězného konce.
     
    30:11
    Tábor právě vstřelil branku!
    Na Horáka ujelo po rozehrávce Kristiána Koláře táborské duo ENDÁL – Hubata. Druhý jmenovaný situaci vyřešil kličkou do bekhendu. Ta úspěšná nebyla, puk však sebral právě LUKÁŠ ENDÁL a snažil se pukem svému spoluhráči vrátit do odkryté klece. Trefil ale brusli jednoho z bránících hostů, od níž se puk odrazil za brankovou čáru! Asistence: Tomáš Hubata, Kristián Kolář.
     
    15:36
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali zaslouženého ovoce a přidávají třetí přesný zásah, o nejž se tvrdou ranou postaral LUKÁŠ ENDÁL po přesném pasu Lukáše Práška, který si na svého spoluhráče trpělivě počkal za svatyní Horáka.
     
    13:15
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor odskakuje na rozdíl dvou branek. Petr Zíb využil hrubice hostující defenzivy a namazal puk na JANA MATIÁŠKA, který utnul své střelecké čekání! Asistence: Petr Zíb.
     
    05:35
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! Kamil Černý si v klidu podržel puk na modré čáře a jeho ránu srazil Lukáš Prášek na PATRIKA ZAYMLA, proti jehož zakončení neměl brankář Chebu šanci zasáhnout. Asistence: Lukáš Prášek, Kamil Černý

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 6. Zayml (Prášek, Černý), 14. Matiášek (Zíb), 16. Endál (Prášek), 31. Endál (Hubata, Kolář), 31. Havelka (Dančišin, Hasman), 35. Zayml (Prášek, Endál), 51. Prášek – 44. Strýček (Rozhon), 46. Holub (Strýček), 59. Krejsa (Vasiliev)


    HC Tábor: Kolář (Dvořák) – Kříž, Hajič, Černý (A), Havelka, Pařízek, Hubata, Čížek – Hasman, Dančišin, Endál (A), Seidl (C), Zayml, Prášek, Matiášek, Zíb, Chocholoušek, Duda, Kundrát, Slabý, Máca
    Trenér: Arpád Györi

    HC Stadion Cheb: Horák (Kašpar) – Kořán, Vasiliev, Leština (A), Strýček (C), Stejskal (A) – Holub, Novotný, Krutina, Trapl, Šťastný, Fečo, Liutov, Rozhon, Krejsa, Vašíček
    Trenér: Michal Jäger

    Rozhodčí: Václav Kosnar – David Polonyi, Václav Kubíček
    bahis siteleri