Písek – Kobra 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 5:3 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 8:1 (kon.)
Letňany – Nová Paka 8:3 (kon.) | Hronov – Bílina 7:0 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.)
Žďár n/S – Opava 1:7 (kon.) | Řisuty – Příbram 3:8 (kon.) | Nový Jičín – Kometa Brno B 0:1 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:12 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:5 (kon.) | Tábor – Cheb 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
2:12 (1:8, 0:2, 1:2)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 12.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se ještě Medvědi prosazují a dávají svůj druhý gól v utkání, i tak ale na ukazateli stavu svítí hrozivý stav – 2:12. ADAM JANOUŠEK. Asistence: Matěj Harkabus a Vojtěch Tůma.
     
    52:58
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A Dvorští nemají dost, Káchu ještě překonává MICHAL PROCHÁZKA a Děčínští by se už asi nejraději viděli v kabině a na dnešní zápas by raději rychle zapomněli – 1:12. Asistence: Vojtěch Havlas a Jakub Luštinec.
     
    50:41
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, když se prosadil JIŘÍ VAŠÍČEK a navyšují ještě své vedení, které je už i tak hodně vysoké
    – 1:11.. Asistence: Dominik Dušek a Jiří Půhoný.
     
    26:41
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Po patnácti vteřinách hosté slaví desítku, medvědí obrana opět propadla a za bezmocného Petra Káchu kotouč poslal JAKUB MUŠKA – 1:10. Asistence: Jiří Půhoný a Milan Valášek.
     
    26:26
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a Medvědi jsou na ručník. VOJTĚCH HAVLAS do odkryté klece dorazil pokus Petiry a desítka je na spadnutí – 1:9. Asistence: Michal Petira a Martin Tondr.
     
    19:09
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Po chvilce znovu zakombinovali hosté před Káchou a výsledkem toho je pohotové zakončení JIŘÍHO PŮHONÉHO, který pověsil kotouč do sítě a vymetl tam pavučiny – 1:8. Potupná desítka pro Děčín tak ve vzduchu visí už v první třetině. Asistence: Milan Valášek.
     
    16:51
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, Káchu překonal MARTIN FRANC a střídající děčínský brankář tak chvilku po sobě inkasuje podruhé – 1:7. Asistence: Lukáš Kučera a Tomáš Bláha.
     
    14:34
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Další možnost hattricku má JAKUB LUŠTINEC. Ten do útočného pásma projel jako nůž máslem a zblízka pak vykoupal novice v brance Děčína Káchu bekhendovou střelou, kterou pověsil pod víko jeho branky – 1:6. Asistence: Vojtěch Havlas a Michal Procházka.
     
    11:48
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Další akce Dvora už ale znovu končí přesnou střelou, zaděláno na hattrick má MILAN VALÁŠEK – 1:5. Asistence: Dominik Dušek a Jiří Půhoný.
     
    08:42
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    No a z velkého tlaku hostů pramení další gól. LUKÁŠ VÁCHA si nabruslil až těsně před Ondřeje Skokana, kterého nepřipraveného pohotovou střelou zaskočil – 1:4. Asistence: Jan Ježek.
     
    07:14
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Hned po chvilce se hosté protlačili opět do útočného pásma a další povedenou střelu předvedl JAKUB LUŠTINEC, který Skokanovi nedal žádnou šanci – 1:3. Asistence: Vojtěch Havlas a Martin Franc.
     
    05:50
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Velmi brzy přichází hostující otočka a Medvědi tak promarnili náskok. Po pasu od Jana Dvořáka pohotově zakončil MILAN VALÁŠEK a Skokan inkasuje podruhé – 1:2. Asistence: Jan Dvořák a Lukáš Vácha.
     
    04:00
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a je vyrovnáno. Martin Tondr přenechal puk MICHALU PROCHÁZKOVI, který přízemní střelou zaskočil Skokana a kotouč končí za jeho zády – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Martin Tondr.
     
    01:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté zase ztratili puk, do akce se přesunuli Medvědi a vyplatilo se. Po souhře s Fojtem zakončil přesně mezi tři tyče navrátilec do děčínské sestavy JAN CHOVANEC – 1:0. Asistence: Radek Fojt a Daniel Volráb.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Chovanec (Fojt, Volráb), 57. Janoušek (Harkabus, Vojtěch Tůma) – 4. Procházka (Tondr), 6. Valášek (Jan Dvořák, Vácha), 8. Luštinec (Havlas, Franc), 9. Vácha (Ježek), 12. Valášek (Dušek, Půhoný), 15. Luštinec (Havlas, Procházka), 17. Franc (L. Kučera, Bláha), 20. Půhoný (Valášek), 27. Havlas (Petira, Tondr), 27. Muška (Půhoný, Valášek), 51. Vašíček (Dušek, Půhoný), 53. Procházka (Havlas, Luštinec)


    HC Děčín: Skokan (od 12. Kácha) – Kaltenböck, F. Černohorský, D. Kučera, Loukota, Arnold, V. Tůma, Molnár – Ineman, Harkabus, Janoušek, Hruška, Volráb (C), Šeliga, Faigl, Fojt, Chovanec, Stuchlý
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Dvůr Králové n. Labem: Marek (Brázdil) – Vašíček (C), Petira, Matějíček (A), Muška, Franc, Tondr – Bláha, Dušek, Jaroslav Dvořák, Procházka, L. Kučera, Jan Dvořák, Vácha, Luštinec, Půhoný, Ježek, Havlas, Valášek (A)
    Trenér: Jiří Zörkler

    Rozhodčí: Bernat – Toman, Janíček
    bahis siteleri