Kanada – USA 2:4 (kon.) | Německo – Čína 3:2 (kon.) | Tým ROV – Česko 5:6 (po pr.)
Švýcarsko – Dánsko 3:5 (kon.)
konec
Německo
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Čína
Sobota 12.02.2022, 09:40 • National Indoor Stadium, Peking • Olympijské hry - muži • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    49:00 Tyler WONG - 3:2
     
    49:00
    Čína právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky a konec utkání nám nabídne ještě velké drama! TYLER WONG dostal skákavý kotouč do levého kruhu a následně z první vystřelil ne zrovna povedenou ránu, která ale nakonec zapadla k pravé tyči. Asistence: Brandon Yip a Ryan Sproul.
    39:15 Parker FOO - 3:1
     
    39:15
    Čína právě vstřelila branku!
    Velmi statický výkon Němců ve druhé třetině a Číňané snižují na 1:3! Po střele Jakea Cheliose se puk odrazil k PARKERU FOOVI a ten zakončil do poloprázdné svatyně. Asistence: Jake Chelios a Ryan Sproul.
    24:41 Dominik KAHUN - 3:0
     
    24:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo zvyšuje svůj náskok na tři branky. Rieder přihrál kotouč Müllerovi o mantinel a ten následně vystřelil na bránu, kdy DOMINIK KAHUN fantasticky tečoval kotouč a Jeremy Smith byl bez šance zasáhnout. Asistence: Moritz Müller a Tobias Rieder.
    16:24 Korbinian HOLZER - 2:0
     
    16:24
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci jdou do dvoubrankového vedení! Po buly posunul Dominik Kakun kotouč KORBINIANU HOLZEROVI a ten od modré vypálil ránu zápěstím pod horní tyč. Asistence: Dominik Kahun.
    13:33 Marcel BRANDT - 1:0
     
    13:33
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už branka domácích platit bude a je to 1:0! MARCEL BRANDT vyrazil s kotoučem z vlastního pásma a následně vystřelil zpoza modré čáry, kdy Jeremy Smith vyrazil puk pouze před sebe do cesty Brandtovi, jenž zakončil mezi betony čínského gólmana.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 14. Brandt, 17. Holzer (Kahun), 25. Kahun (Moritz Müller, Rieder) – 40. P. Foo (Chelios, Sproul), 49. Tyler Wong (Yip, Sproul)


    Německo: Niederberger (Aus den Birken) – Holzer (A), Fabio Wagner, Brandt, Moritz Müller (C), Abeltshauser, Jonas Müller, D. Bittner – Rieder, Pföderl, Noebels – Loibl, Kahun, Tiffels – Plachta, Pietta, David Wolf – Kühnhackl, Ehliz, Hager (A) – Krämmer.
    Trenér: Soderholm

    Čína: J. Smith (P. O'Brien) – Sproul, D. Osipov, Chelios, T. Schultz (A), Fram, Yuen, Čchen, P. Čang, Jen – S. Foo (A), Lockhart, P. Foo – Yip (C), C. Čang, Tyler Wong – C. Kane, Werek, Jen – Čung, Ying.
    Trenér: Zanatta

    Rozhodčí: Reneat, Sidorenko – Oliver, Ondráček
    bahis siteleri