Kanada – USA 2:4 (kon.) | Německo – Čína 3:2 (kon.) | Tým ROV – Česko 5:6 (po pr.)
Švýcarsko – Dánsko 3:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:5 (1:0, 0:3, 2:2)
Dánsko
Sobota 12.02.2022, 14:10 • Cadillac Arena, Peking • Olympijské hry - muži • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:01
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Corvi ztratil ve středním pásmu puk, který vybojoval Russel, jenž ho posunul na FREDERIKA STORMA, který neměl problém s rozvlněním odkryté švýcarské sítě – 3:5. Asistence: Patrick Russel.
     
    57:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři dávají utkání novou zápletku, jelikož snižují na rozdíl jediného gólu dvě a půl minuty před závěrečnou sirénou. Corvi našel přesně na pravém kruhu FABRICE HERZOGA, který kotouč poslal z první mimo dosah skvěle chytajícího Dahma – 3:4. Asistence: Enzo Corvi, Róman Untersander.
     
    44:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovková formace to sehrála velmi dobře. Corvi nejprve natáhl obránce Dánska k sobě, následně puk posunul na Untersandera, který kotouč rychle posunul na ROMAINA LOEFFELA, který z první puk poslal o tyč za Dahmova záda – 2:4. Asistence: Ramón Untersander, Enzo Corvi.
     
    41:55
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dáni navazují na skvělou druhou třetinu! Berra nejprve skvěle vychytal Jensena, jenž se obtočil kolem brány a zkusil Berru překonat dlouho kličku. Jeho střela se odrazila od Berrova betonu na NICOLAIE MEYERA, který přehodil beton bezmocého Švýcara – 1:4. Asistence: Nicklas Jensen, Julian Jakobsen.
     
    33:18
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dáni vybojovali forčekingem puk. MIKKEL BOEDKER si vzal za bránou puk a vybruslil si na pravý kruh, odkud propálil golmana Berru svižnou střelou mezi betony – 1:3. Asistence: Patrick Russel.
     
    21:07
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dáni jdou bleskurychle do vedení. Skvělý nástup Dánska do druhého dějství, ale především velká smůla na straně Švýcarska. FREDERIK STORM nahazoval na Berru z levého mantinelu. Těsně před bránou puk do brány usměrnil smolně brusli Berrův spoluhráč do vlastní brány – 1:2. Asistence: Nicklas Jensen, Patrick Russel.
     
    20:46
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Rychle jako blesk proměnují Dánové přesilovku. Malgin pobyl na trestné pouze 7 sekund. Kombinace skončila na levém kruhu, odkud Peter Regin propálil Berru na přední tyči – 1:1. Asistence: Frederik Storm, Nicklas Jensen.
     
    15:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hráči Švýcarska se dostali díky práci Ambühla do pásma. Obránce Weber našel zpoza brány před bránou volnou hokejku ENZA CORVIHO, který puk přilepil přesně k tyči Dahma, který neměl šanci zasáhnout – 1:0. Asistence: Yannick Weber, Calvin Thürkauf.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 16. Corvi (Y. Weber, Thürkauf), 45. Loeffel (Untersander, Corvi), 58. F. Herzog (Corvi, Untersander) – 21. Regin (Storm, Nicklas Jensen), 22. Storm (Nicklas Jensen, P. Russell), 34. Boedker (P. Russell), 42. N. Meyer (Nicklas Jensen, Jakobsen), 60. Storm (P. Russell)


    Švýcarsko: Berra (Genoni) – Diaz (C), Mirco Müller, Untersander, Frick, Y. Weber, Loeffel, Alatalo – Andrighetto, Denis Malgin, D. Hollenstein – S. Moser, G. Haas (A), Hofmann – Ambühl (A), Corvi, Thürkauf – F. Herzog, Bertschy, Vermin.
    Trenér: Patrick Fischer

    Dánsko: Dahm (Dichow) – Jensen Aabo (A), O. Lauridsen, M. Lassen, M. Lauridsen, O. Larsen, Nicholas Jensen, Kristensen – Nicklas Jensen, F. Nielsen (A), Boedker – P. Russell, Regin (C), Storm – N. Meyer, M. Madsen, Bau Hansen – Aagaard, Jakobsen, Poulsen.
    Trenér: Heinz Ehlers

    Rozhodčí: Gofman, Vikman – Malmqvist, Shalagin
    bahis siteleri