Ústí n/L – Poruba 2011 4:2 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Prostějov – Přerov 4:2 (kon.)
Havířov – Vsetín 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 5:4 (po pr.) | Benátky n/J – Kadaň 5:0 (kont.)
Kolín – Šumperk 1:2 (po pr.) | Třebíč – Litoměřice 0:1 (kon.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
5:4 (3:0, 0:3, 1:1 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 19.02.2022, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:32 Daniel KUROVSKÝ - 5:4
     
    63:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec vítězí v prodloužení! DANIEL KUROVSKÝ si z obránců Jihlavy udělal slalomové branky a trochu šťastnou střelou procedil puk pod Žukovovým betonem! Asistence: Ondrej Šedivý – 5:4.
     
    59:50
    Obrovská šance Jihlavy! Čachotský dostal přihrávku před branku, kde zkusil tečovat přihrávku od levého mantinelu, ale mezeru mezi Barošovými betony nenašel!
     
    59:40
    Menšík zahákoval Bartoše a domácí si v závěru třetí třetiny zahrají přesilovou hru.
    58:39 Tomáš HARKABUS - 4:4
     
    58:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HARKABUS dostal přihrávku od pravého mantinelu mezi kruhy a střelou k pravé tyči vyrovnal na 4:4! Asistence: Tomáš Čachotský, Matěj Zadražil.
    54:05 Alan LYSZCZARCZYK - 4:3
     
    54:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využili přesilovku! ALAN LYSZCZARCZYK prostřelil z osy hřiště bránící hráče a poslal Slezany znovu do vedení! Asistence: Jakub Teper, Filip Komorski – 4:3.
     
    53:38
    Komorski si najel z pravé strany před branku a jeho velkou šanci zneškodnil vyrážečkou gólman Žukov.
     
    52:29
    Krenželok byl zasažen u mantinelu holí do obličeje, provinilcem je Jakub Illéš. Byla to prudká rána.
     
    49:45
    Peterek se rozjel sám na branku, nejprve naznačil bekhendovou střelu, poté si přehodil puk na forhend, ale jeho záměr zasunout puk mezi betony brankář Žukov vystihl.
     
    47:00
    Domácí si zahrají další přesilovku. Na dvě minuty za krosček putoval na trestnou lavici Filip Eliáš.
     
    42:46
    Menšík neobešel u mantinelu Tepera, vzápětí Havránek zasáhl holí do tváře Šedivého a domácí si zahrají dvouminutovou přesilovou hru.
    38:17 Jakub ILLÉŠ - 3:3
     
    38:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    JAKUB ILLÉŠ ve druhé třetině řádí. Nyní pronikl z pravého křídla mezi kruhy a střelou mezi obránci prostřelil gólmana Baroše! Asistence: Daniel Kowalczyk – 3:3.
     
    37:43
    Lyszczarczyk zbytečně zahákoval v útočném pásmu Eliáše a domácí jdou znovu do čtyř.
     
    35:33
    Kurovský dostal puk na levou stranu a od mantinelu si to namířil na branku, svým průnikem zkoušel položit Žukova, ale dobře jej bránil jeden z obránců, který mu na poslední chvíli vypíchl puk.
     
    34:13
    Šedivý fauloval před brankou soupeře, který upadl na led a počet hráčů na obou stranách se vyrovná. Šedivý je vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    33:37
    Matyáš vystřelil z pravé strany, brankář Žukov puk vyrazil vedle sebe, kam si dojel Matyáš a za brankou byl faulován Rutarem, který jej podrazil.
     
    31:54
    Domácí se dlouho nemohli dostat z vlastního pásma, nakonec celá akce skončila rychlým protiútokem, když po přihrávce Šedivého na osu zamířil na branku Bartoš, ale Žukova v gólové situaci bekhendovou střelou neprostřelil.
     
    24:33
    Šlahař v útočném pásmu podrazil Mareše a frýdecko-místecký útočník musí zamířit na trestnou lavici, kde jej čeká dvouminutový trest za podrážení.
    23:08 Tomáš HAVRÁNEK - 3:2
     
    23:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je šok! Už je to jen o gól! Střela TOMÁŠE HAVRÁNKA se odrazila od zadního mantinelu před Baroše, Menšík přihrál k pravé tyči svému spoluhráči, který dorazil puk za překvapeného brankáře Baroše! Asistence: Matouš Menšík, Filip Eliáš – 3:2.
    22:43 Jakub ILLÉŠ - 3:1
     
    22:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    I Jihlava už se gólově prosadila. Juda přenechal na modré čáře puk rozjetému JAKUBU ILLÉŠOVI, který se protáhl po ose mezi dvěma bránícími hráči a prudkou střelou k tyči snížil na 3:1! Asistence: Richard Cachnín.
     
    19:40
    A teď už ano. U mantinelu přidržel Zadražil Komorskiho a následuje dvouminutové vyloučení za držení.
     
    18:04
    Skořepa z levého kruhu nahodil puk na branku, který pokryl brankář Baroš. Vedle něj Ciura složil na zem Čermáka a jde ven na dvě minuty za nedovolené bránění.
    13:47 Daniel KUROVSKÝ - 3:0
     
    13:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích končí gólem do prázdné branky! Lyszczarczyk přihrál puk na levou stranu, Zbořil vypálil od modré čáry po ledě vedle branky, kam si najel DANIEL KUROVSKÝ, který uklidil puk do branky! Asistence: Mikuláš Zbořil, Alan Lyszczarczyk – 3:0.
     
    11:07
    Juda přihrál před branku Cachnínovi, ten zkusil bekhendem zakončit, ale neuspěl. Vzápětí byl podražen Martynkem a hosté si zahrají první přesilovou hru.
    06:41 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:0
     
    06:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ONDREJ ŠEDIVÝ si dojel špatnou přihrávku soupeře, položil si brankáře Žukova a střelou do odkryté branky navýšil domácí vedení na 2:0!
    03:21 Daniel KRENŽELOK - 1:0
     
    03:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí se hned v úvodu zápasu dostávají do vedení! DANIEL KRENŽELOK natáhl od modré čáry ke střele a s jemnou tečí prostřelil brankáře Žukova! Asistence: David Bartoš, Ondrej Šedivý – 1:0.
     
    01:41
    Peterek nepříjemně upadl za brankou, přesto vstal a za pár sekund přijal přihrávku od modré čáry, kterou zkoušel rukou sklepnout před sebe, nakonec puk vyrazil před domácího hráče Žukov. Peterek následně přihrál Christovovi, který z bezprostřední blízkosti minul jihlavskou branku.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 4. D. Krenželok (David Bartoš, O. Šedivý), 7. O. Šedivý, 14. Kurovský (M. Zbořil, Lyszczarczyk), 55. Lyszczarczyk (Teper, Komorski), 64. Kurovský (O. Šedivý) – 23. Illéš (Cachnín), 24. T. Havránek (Menšík, Eliáš), 39. Illéš (Kowalczyk), 59. T. Harkabus (Čachotský, M. Zadražil)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – D. Krenželok, Teper, M. Zbořil, Ogurcov, Ciura, Matyáš, Korím – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Kurovský – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – M. Hrubec, Klimša, Ján Blaško.
    Trenér: Trličík.

    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, A. Rutar, Kachyňa, Zeleňák, Eliáš – Čachotský (C), Skořepa, P. Čermák – T. Harkabus, M. Zadražil, Helt – Cachnín, M. Juda, Illéš – T. Havránek, Menšík, F. Seman.
    Trenér: Ujčík.

    Rozhodčí: Skopal, Koziol – Měkýš, Vašíček.

    Diváci: 877
    bahis siteleri