Bílina – Dvůr Králové n. L. 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 0:3 (kon.)
Kopřivnice – Kometa Brno B 6:3 (kon.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 3:4 (kon.) | Letňany – Hronov 4:3 (kon.)
Klatovy – Písek 7:6 (po pr.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 1:3 (kon.) | Tábor – Řisuty 3:0 (kon.)
Kobra – Příbram 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Vel. Meziříčí 6:3 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HC Stadion Cheb
Sobota 19.02.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Vhazuje se před bránou domácích a hosté to zkouší se šesti hráči v poli!
     
    54:18
    V obrovské šanci se objevil Petr Rozhon, jenž byl sám před bránou a měl ohromné množství času k zakončení! Nadvakrát však ve vyložené šanci nastřelil Martina Nedvěda, jenž nebyl v ideálním postavení!
     
    49:43
    Hosté se radují ze vstřeleného gólu, rozhodčí ale rozpažuje! Žádný ze sudích si nevšiml kotouče za brankovou čárou. Z naší komentátorské pozice to ale na branku vypadalo.
     
    49:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dnes poprvé dostávají do vedení! Tomáš Mlynář našel na levé straně skvěle rozjetého PETRA KUCHTU, jenž nekompromisně zakončil k levé tyči, kam brankář nedosáhl. Asistence: Tomáš Mlynář, Luboš Voříšek.
     
    46:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají stav utkání! Po střele Romana Čermáka vznikl před bránou hostů chaos, ve kterém se nejlépe zorientovali Adam Dvořák a JAKUBUM ČEJKOU. Právě druhý jmenovaný dostrkal puk za brankovou čáru. Asistence: Adam Dvořák, Roman Čermák.
     
    42:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., hákování).
     
    38:59
    Jakub Čejka jako poslední hráč ztratil puk, a hosté se tak dostali do přečíslení tři na jednoho. Po přihrávce na střed se dostal ke střele Patrik Šťastný, jehož ale skvěle vychytal brankář domácích. Martin Nedvěd nyní zachránil svůj tým.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Strýček – 2 min., hákování).
     
    32:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v přesilové hře snižují náskok hostů! Luboš Voříšek vyhrál vhazování. Kotouč se přes Petra Kuchtu dostal až k ROMANU ČERMÁKOVI, jenž dobře umístěnou střelou zápěstím překonal Adama Horáka. Asistence: Petr Kuchta, Luboš Voříšek.
     
    32:32
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Strýček – 2 min., sekání).
     
    31:42
    Jan Bulín skvěle našel na pravé straně Tomáše Mlynáře, jenž měl ideální střeleckou pozici! Havlíčkobrodská sedmnáctka však se střelou váhala, nakonec poslala puk na bránu až z velké blízkosti. To si už Adam Horák pohlídal.
     
    24:24
    Jakub Čejka ve vlastním oslabení vybojoval v útočné třetině kotouč a dostal se do ideální palebné pozice! Trvalo mu však, než si srovnal puk ke střele a díky tomu se Adam Horák stačil proti jeho zakončení přesunout.
     
    22:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Dvořák.
     
    22:25
    Jeden z hostů si vybruslil na střed hřiště a trefil tyč Nedvědovy brány!
     
    15:48
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a již vedou o dvě branky. Jan Strýček nahodil puk od modré čáry. K odraženému kotouči se dostal PETR ROZHON, jenž nadvakrát překonal přesouvajícího se brankáře. Asistence: Jan Strýček, Petr Kořán.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kabelka – 2 min., hákování).
     
    12:22
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Troška – 2 min., sekání).
     
    12:09
    Bruslaři mohli vzápětí vyrovnat! Jakub Čejka dostal kotouč na pravou tyč, odkud mohl zakončovat do prázdné brány. Na poslední chvíli ho vyrušil obránce hostů, a nedokázal tak přesně zamířit!
     
    10:40
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Šimon Krutina vyhrál vhazování na modrou čáru, kde kotouč chytil MICHAL FEČO. Ten nahodil kotouč na bránu. Martin Nedvěd měl zakrytý výhled a nepříliš prudký puk mu propadl za záda. Asistence: Šimon Krutina, Patrik Šťastný.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Čermák (Kuchta, Voříšek), 47. Čejka (Dvořák, Čermák), 50. Kuchta (Mlynář, Voříšek) – 11. Fečo (Krutina, Šťastný), 16. Rozhon (Strýček, Kořán)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Kliment, Čermák, Nepokoj, Benák, Dvořák, Kabelka, Krejčí – Mlynář, Voříšek, Kuchta (C) – Čejka, Třetina, Bulín – Tecl, T. Ludvík (A), Holenda – Kalač
    Trenér: Richard Cachnín

    HC Stadion Cheb: Horák (Kašpar) – Vasiliev, Kulhánek, Kořán, Troška, Leština (A), Strýček (C), Stejskal (A) – Trapl, Fečo, Krutina, Liutov, Novotný, Krejsa, Rozhon, Šťastný, Vašíček
    Trenér: Michal Jäger

    Rozhodčí: Jan Grygera – Pavel Blažek, Dominik Viskot

    Diváci: 307
    bahis siteleri