Švédsko – Slovensko 0:4 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 19.02.2022, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    62:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Hosté zavezli puk do pásma, ze druhé vlny si na přihrávku najel ADAM TITLBACH, který přesnou střelou zkompletoval svůj hatrrick a rozhodl o výhře svého týmu! Asistence: Adam Buzek.
     
    57:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí ztratili puk za vlastní brankou, Benák jej poslal před ní, kam si najel ADAM TITLBACH, a parádně vymetl horní růžek domácí branky! Adam Benák, Aleš Mazanec.
     
    52:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí prohráli buly, Kubíček ale dokázal zastavit puk na modré. Akce energetiků pokračovala, puk se po sérii odrazů dostal mezi kruhy na VÍTA ZAHEJSKÉHO, jehož několikrát tečovaný pokus nakonec zaplul do branky! Asistence: René Kubíček.
     
    36:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se dlouho nemohli dostat ke střele, nakonec se ale v přesilové hře prosazují, když se k odraženému puku na brankovišti dostal PETR PAVELEC, který ho poslal za Jansova záda! Asistence: David Poizl, Vít Zahejský.
     
    23:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici snižují! DAVID POIZL vypíchl Hromádkovi puk na červené čáře, dostal se do samostatného úniku a doslova procpal puk mezi Jansovými betony do branky! Asistence: Matyáš Bálek, Jakub Anton.
     
    12:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je velká smůla pro Energii. Domácí vyhráli buly v útočném pásmu a přehráli puk na modrou, tam ale přeskočil hůl obránci Mählerovi a do brejku se dostal ADAM TITLBACH, který samostatný únik také parádním blafákem proměnil! Asistence: Aleš Mazanec.
     
    08:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Vhazovalo se nakonec ve středním pásmu a plzeňští museli začít s rozehrávkou až za vlastní brankou. Po založení puk dostal do jízdy na pravé křídlo Řehoř, který přihrávkou přes osu našel na opačné straně najetého ADAMA BENÁKA, který puk z první uklidil za Ebenstreita! Asistence: Denis Řehoř, Adam Buzek.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 24. Poizl (Bálek, Anton), 37. Pavelec (Poizl, Zahejský), 53. Zahejský (Kubíček) – 9. Benák (Řehoř, Buzek), 13. Titlbach (Mazanec), 58. Titlbach (Benák, Mazanec), 63. Titlbach (Buzek)


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Kubíček "C", Mähler, Anton "A", Smýkal, O. Postl – Pavelec, Pastor, Šmíd, Bálek, Zahejský, Poizl, Holejšovský, M. Váňa "A", Mikeš.
    Trenér: Eismann

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Hromádka, Lučan "A", Skála, Buzek "A", Prošek – Řehoř, Kučera, Hořejší "C", Bílek, Pittr, Reiser, Titlbach, Benák, Mazanec, Kaiser, Makovec.
    Trenér: Kořínek

    Rozhodčí: Hlinka – Herles, Pěkný
    bahis siteleri