Švédsko – Slovensko 0:4 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 19.02.2022, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    62:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Hosté zavezli puk do pásma, ze druhé vlny si na přihrávku najel ADAM TITLBACH, který přesnou střelou zkompletoval svůj hatrrick a rozhodl o výhře svého týmu! Asistence: Adam Buzek.
     
    59:32
    Velký závar na domácím brankovišti, kam se dostal puk po střele od modré čáry. Obrana Energie v čele s brankářem Ebenstreitem ale nakonec svou svatyni uhájila.
     
    57:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí ztratili puk za vlastní brankou, Benák jej poslal před ní, kam si najel ADAM TITLBACH, a parádně vymetl horní růžek domácí branky! Adam Benák, Aleš Mazanec.
     
    57:23
    Domácí mohli definitivně nakročit k vítězství, přečíslení dvou proti jednomu nakonec řešil střelou z pravé strany Pastor, Jansu ale nepřekonal.
     
    52:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí prohráli buly, Kubíček ale dokázal zastavit puk na modré. Akce energetiků pokračovala, puk se po sérii odrazů dostal mezi kruhy na VÍTA ZAHEJSKÉHO, jehož několikrát tečovaný pokus nakonec zaplul do branky! Asistence: René Kubíček.
     
    45:27
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Smýkal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:22
    Krásná akce Petra Holejšovského! Domácí forvard si vzal puk u pravého mantinelu, na modré čáře se protáhl přes bránícího hráče a švihem zakončil, puk se ale zatřepetal v lapačce Jansy!
     
    38:15
    Hosté si mohli vzít zpět ztracené vedení při vlastním oslabení. Váňovi odskočil puk v útočné třetině, čehož využil k úniku Mazanec. Hostující forvard střílel Ebenstreitovi mezi betony, ale neuspěl. Následně ještě z rohu posílal přihrávku před branku na najetého Benáka, který ale kotouč netrefil!
     
    36:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se dlouho nemohli dostat ke střele, nakonec se ale v přesilové hře prosazují, když se k odraženému puku na brankovišti dostal PETR PAVELEC, který ho poslal za Jansova záda! Asistence: David Poizl, Vít Zahejský.
     
    33:59
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Marek Hořejší – 5 min., krosček + osobní trest do konce utkání, krosček + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Anton – 2 min., hrubost).
     
    33:21
    Energetici mohli udeřit při vlastním oslabení, kdy Pavelec po dobrém napadání spoluhráče dostal přihrávku zpoza branky mezi kruhy. První střelou ale trefil jen Jansu, z následné baseballové dorážky těsně minul!
     
    32:14
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Postl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:07
    Krásná akce domácích! Váňa poslal od pravého mantinelu parádní přihrávku přes osu do prostoru kruhů, kde našla zcela volného Holejšovského, který však z první minul plzeňskou klec!
     
    31:20
    Domácí měli na svých holích vyrovnání! Bálek se nejprve krásně prokličkoval v prostoru pravého kruhu a vypálil na Jansu, ten jeho pokus vyrazil do strany, kde číhal na dorážku Poizl, jenže jeho rána orazítkovala pouze tyč plzeňské branky!
     
    29:01
    Domácí dlouho obléhali útočné pásmo, k finální šanci se ale nedostali. Udeřit tak mohlo vzápětí na druhé straně, kde se hosté dostali do přečíslení dvou proti jednomu, ránu jednoho z plzeňských hráčů ale skvěle vyrazil Ebenstreit svým ramenem!
     
    25:53
    Mähler se z pozice obránce dostal do zajímavé šance, sám z pravého kruhu ale plzeňskou branku přestřelil!
     
    23:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici snižují! DAVID POIZL vypíchl Hromádkovi puk na červené čáře, dostal se do samostatného úniku a doslova procpal puk mezi Jansovými betony do branky! Asistence: Matyáš Bálek, Jakub Anton.
     
    21:32
    Skóre se ale mohlo měnit i na druhé straně, kde se k puku na brankovišti dostal Holejšovský, backhandem jej ale nedostal přes natažený Jansův beton!
     
    21:10
    Hosté mohli zvýšit své vedení už na tři branky! Přečíslení tří proti dvěma táhl z pravé strany Benák, šikovně ale poslal puk do druhé vlny na Reisera, ten ale trefil pouze Ebenstreita!
     
    19:17
    V závěru třetiny mohli domácí snížit. Přečíslení dvou proti jednomu vedl z pravé strany Mikeš, který nakonec i sám z pravého kruhu vypálil, trefil však pouze gólmana Jansu.
     
    16:35
    Velké šance na obou stranách! Domácí nejprve parádně založili útok a vykombinovali až do šance, kterou neproměnil jeden z hráčů Energie. Hosté následně v protiakci vytvořili před Ebenstreitem veliký závar, který zakončila tvrdá střela od modré, kterou ale domácí gólman i přes houf těl parádně vyrazil!
     
    13:50
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Nick Mähler – 2 min., podrážení).
     
    12:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je velká smůla pro Energii. Domácí vyhráli buly v útočném pásmu a přehráli puk na modrou, tam ale přeskočil hůl obránci Mählerovi a do brejku se dostal ADAM TITLBACH, který samostatný únik také parádním blafákem proměnil! Asistence: Aleš Mazanec.
     
    08:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Vhazovalo se nakonec ve středním pásmu a plzeňští museli začít s rozehrávkou až za vlastní brankou. Po založení puk dostal do jízdy na pravé křídlo Řehoř, který přihrávkou přes osu našel na opačné straně najetého ADAMA BENÁKA, který puk z první uklidil za Ebenstreita! Asistence: Denis Řehoř, Adam Buzek.
     
    07:10
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Zdeněk Šmíd – 2 min., hákování).
     
    06:15
    První velká šance Plzně! Mazanec se uvolnil krásně v útočném pásmu a ještě poslal přihrávku za beky na Benáka. Talentovaný mladíček zkusil blafák, při kterém pošle puk brankáři mezi betony, Ebenstreit ale jeho záměr přečetl!
     
    02:10
    Další šance Varů. Šmíd dostal zpoza branky puk mezi kruhy, z první ale trefil jen beton brankáře Jansy!
     
    01:36
    Holejšovský dostal puk na levém kruhu a sám se řítil na Jansu, dostal se s pukem ale až příliš blízko a trefil jen výstroj dobře postaveného brankáře Jansy!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 24. Poizl (Bálek, Anton), 37. Pavelec (Poizl, Zahejský), 53. Zahejský (Kubíček) – 9. Benák (Řehoř, Buzek), 13. Titlbach (Mazanec), 58. Titlbach (Benák, Mazanec), 63. Titlbach (Buzek)


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Kubíček "C", Mähler, Anton "A", Smýkal, O. Postl – Pavelec, Pastor, Šmíd, Bálek, Zahejský, Poizl, Holejšovský, M. Váňa "A", Mikeš.
    Trenér: Eismann

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Hromádka, Lučan "A", Skála, Buzek "A", Prošek – Řehoř, Kučera, Hořejší "C", Bílek, Pittr, Reiser, Titlbach, Benák, Mazanec, Kaiser, Makovec.
    Trenér: Kořínek

    Rozhodčí: Hlinka – Herles, Pěkný
    bahis siteleri