Švédsko – Slovensko 0:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:2 (1:1, 5:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 19.02.2022, 12:00 • Home Credit Arena, Liberec • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    55:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají další přesilovku. Filip Jansa přihrál do levého kruhu VOJTĚCHU JIRUŠOVI, který si puk zpracoval a prudkou střelou po ledě trefil skulinu mezi betony Filipa Krejčího. Asistence: Filip Jansa, Jakub Dvořák.
     
    50:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dočkali sedmého gólu, krásnou souhru celého útoku zakončil střelou do odkryté části brány LUKÁŠ PLOS, kterému šikovnou přihrávkou nachystal komfortní pozici Nezbeda. Asistence: Lukáš Nezbeda, Adam Měchura.
     
    39:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští ujeli do přečíslení tří na jednoho a obrovskou šanci proměnili. Josef Vyvial přihrál mezi kruhy na ADAMA SOJKU, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Josef Vyvial, Matěj Vovsík.
     
    38:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ NEZBEDA míchal s pukem za jihlavskou klecí, načež se pokusil najít spoluhráče v předbrankovém prostoru. Kotouč si však do vlastní brány smolně srazil jeden z jihlavských hokejistů. Bílí Tygři i s trochou štěstí využívají další přesilovku a vedou už 6:1! Asistence: Jakub Zajíček, Jan Hampl.
     
    28:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecký uragán pokračuje. Jakub Zajíček ukázal obrovský přehled, když v přečíslení dvou na jednoho zkušeně počkal s přihrávkou přes padajícího obránce. VOJTĚCH JIRUŠ pak z pokleku střelou o tyč propálil gólmana. Asistence: Jakub Zajíček, Jan Hampl.
     
    27:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Za 22 sekund přichází další liberecká trefa, Severočeši teď zápas dost možná definitivně lámou. Filip Kříž přenechal puk MATĚJI LEDNOVI, který vystřelil švihem z prostoru mezi kruhy a modrou čárou. Pěkná rána přistála přesně u tyčky. Asistence: Filip Kříž, Šimon Pavlík.
     
    27:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovku a byla to pěkná akce. Jakub Dvořák od modré čáry přihrál doleva Vojtěchu Jirušovi, který zvedl hlavu a parádně našel MIKULÁŠE JENČOVSKÉHO, na jehož teč z hranice brankoviště neměl Filip Krejčí nárok. Asistence: Vojtěch Jiruš, Jakub Dvořák.
     
    20:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také ve druhé třetině se domácí prosazují hned v úvodní minutě! JAKUB ZAJÍČEK nabral rychlost a ujel po pravé straně. První střelu ještě Filip Krejčí za svá záda nepustil, jenže stejný hráč se dostal ještě k dorážce a procedil kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    07:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovku! Obránce ŠTĚPÁN ŠABATKA dobře nahodil od modré čáry, Daniel Král přes clonu nemohl vidět téměř nic. I proto kotouč našel až v síti za svými zády. Asistence: Marek Chvátal, David Straka.
     
    00:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivní nástup se Bílým Tygrům vyplatil velice brzy. V útočném pásmu si vzal puk FILIP JANSA, který si s ním vybruslil za kruhy na osu kluziště a parádní střelou tahem do horního růžku otevřel skóre utkání. Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Jansa, 21. Zajíček, 28. Jenčovský (Jiruš, Dvořák), 28. Leden (Kříž, Pavlík), 29. Jiruš (Zajíček, Hampl), 39. Nezbeda (Zajíček, Hampl), 51. Plos (Nezbeda, Měchura), 56. Jiruš (Jansa, Dvořák) – 8. Šabatka (Chvátal, Straka), 40. Sojka (Vyvial, Vovsík)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Hampl, Kollert, Kovář, Hladík, Dvořák (A), Meisel – Leden, Nezbeda (C), Jansa, Pavlík, Kříž, Jiruš, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Černý) – Kerber, Sapík (A), Zeman, Vovsík, Chvátal, Šabatka, Číhal – Báťa, Melenovský, Bačkovský, Straka, Zdarsa, Vyvial (C), Jungwirth, Pavelec, Rauš, Sojka.
    bahis siteleri