Švédsko – Slovensko 0:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Slavia Praha
Sobota 19.02.2022, 12:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL extraliga juniorů - o umístění na 13.-19. místě • 3. kolo
Partner:
     
    Je konec. Slavia ve třetí třetině vybojovala vedení na svou stranu a následně nepřipustila výraznější komplikace. Domácí v závěru sice snížili na jednobrankový náskok, tříbodovou výhru pak ale hokejisté z hlavního města potvrdili trefou do prázdné branky.

    Děkujeme za pozornost, z tohoto souboje je to vše. (13:58:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další komplikace už ale hostující hráči nepřipouští a zřejmě pečetí svou výhru trefou do prázdné branky. PETR ŠÍMA využil nepřesné rozehrávky, se zakončením neměl žádný problém. Asistence: Jakub Hofmann.
     
    58:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu snížení na jednobrankový rozdíl. JAROSLAV POUZAR si našel prostor u modré čáry a odtud prostřelil – 3:4. Bez asistence.
     
    58:40
    A Michal Pitter kryje také další střelu českobudějovického celku. Ta letěla od modré čáry. Slávistický brankář stihl zakleknout a střelu lapit.
     
    58:18
    Matouš Masopust se snažil prostřelit braknáře z pravého kruhu z gólmanova pohledu. Střelu ale nasměroval do přemisťujícího se Pittera, který si poradil a pokus vyrazil.
     
    57:15
    Domácí si vyžádali oddychový čas. Hned po něm zůstává domácí brankář na střídačce.
     
    57:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Otřepané klišé nedáš, dostaneš se znovu potvrzuje! Slavia utekla do rychlého brejku, který končí čtvrtou brankou v domácí síti. Strnad poslal přihrávku na MATĚJE KVASNIČKU, kterému se tím pádem otevřela cesta k brance. Před ní si pak Kvasnička počíná sebejistě, domácího brankáře překonal nad vyrážečku. Asistence: Lukáš Strnad, Jakub Hofmann.
     
    56:48
    Obrovská trma vrma před slávistickou brankou! Motor střílel hned po vhazování, ale s touto i všemi následnými pokusy si Pitter poradil.
     
    56:35
    O chvíli později ale domácí vybojovali v útoku kotouč a z toho mohl profitovat Jan Vavřík. Jeho pokus od modré čáry ale také srazil clonící hráč.
     
    56:10
    Směrem dopředu to dnes z pohledu domácího Motoru zkrátka není ono. Nyní se nepodařilo těsně přejít do přečíslení.
     
    55:07
    Dominik Němeček nyní skvěle! Nabral rychlost a z obranného pásma se dostal až na levý útočný kruh, když obešel hned tři domácí hráče. Pak ale neprošla jeho střela, která končí jen na obránci, jenž se stihl vrátit.
     
    53:41
    Matouš Masopust dostal přihrávku na levý kruh z brankářova pohledu. Následně poslal střelu na bližší tyč, kterou ale Pitter viděl a stihl ji schovat v lapačce.
     
    52:42
    Jaroslav Pouzar si najížděl a už se k němu dostávala povedená žabička. Nakonec ale jeden z jeho spoluhráčů přejel útočnou modrou čáru o něco dříve a rozhodčí pískají postavení mimo hru.
     
    52:27
    Kotouč byl zasažen domácí střídačkou, hra se tedy na chvíli zastaví a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    51:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Útočná aktivita ale prozatím domácím nebyla k ničemu, Slavia si totiž bere vedení zpět! FILIP ŠKROMBACH dostal puk na svou hůl a následně ujel domácí obraně. Před brankářem si pak počínal nejlépe, jak mohl – 2:3. Bez asistence.
     
    50:44
    S blížícím se koncem základní hrací doby se zdá být Motor o něco aktivnějším celkem. Nyní se bojuje o puk v rohu obranného pásma Slavie.
     
    48:50
    Jan Vavřík nabral dobrou rychlost a přebruslil soupeřovy obránce. Vavřík pak chtěl přihrávat na najíždějící spoluhráče, ani tato přihrávka ale nebyla z těch nejpřesnějších. Nutno dodat, že mu elou situaci zkomplikovali hned dva slávističtí hráči.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Kříž (Petrásek), 38. Janoch (Vavřík, Remta), 59. Pouzar – 14. Šíma (Strnad, Škrombach), 25. Matuška (Škrombach, Strnad), 52. Škrombach, 58. Kvasnička (Strnad, Hofmann), 60. Šíma (Hofmann)


    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta, Kouba, Willmann, Vaněk, Březina, Placek – Kříž, Turek, Sakhno, Kašpar, Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Sochor, Janoch, Vavřík
    Trenér: Karel Herr

    HC Slavia Praha: Pitter (Volevecký) – Hrdlička, Palát, Stejskal, Němeček, Serov, Kluch, Brotánek – Štrombach, Strnad, Matuška, Míšek, Hofmann, Labuzík, Skoupý, Kvasnička, Šíma
    Trenér: Petr Macek

    Rozhodčí: Lacina, Ondráček – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri