Švédsko – Slovensko 0:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Slavia Praha
Sobota 19.02.2022, 12:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL extraliga juniorů - o umístění na 13.-19. místě • 3. kolo
Partner:
     
    59:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další komplikace už ale hostující hráči nepřipouští a zřejmě pečetí svou výhru trefou do prázdné branky. PETR ŠÍMA využil nepřesné rozehrávky, se zakončením neměl žádný problém. Asistence: Jakub Hofmann.
     
    58:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu snížení na jednobrankový rozdíl. JAROSLAV POUZAR si našel prostor u modré čáry a odtud prostřelil – 3:4. Bez asistence.
     
    57:15
    Domácí si vyžádali oddychový čas. Hned po něm zůstává domácí brankář na střídačce.
     
    57:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Otřepané klišé nedáš, dostaneš se znovu potvrzuje! Slavia utekla do rychlého brejku, který končí čtvrtou brankou v domácí síti. Strnad poslal přihrávku na MATĚJE KVASNIČKU, kterému se tím pádem otevřela cesta k brance. Před ní si pak Kvasnička počíná sebejistě, domácího brankáře překonal nad vyrážečku. Asistence: Lukáš Strnad, Jakub Hofmann.
     
    51:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Útočná aktivita ale prozatím domácím nebyla k ničemu, Slavia si totiž bere vedení zpět! FILIP ŠKROMBACH dostal puk na svou hůl a následně ujel domácí obraně. Před brankářem si pak počínal nejlépe, jak mohl – 2:3. Bez asistence.
     
    47:25
    A také nebezpečná akce na opačné straně kluziště. Jaroslav Pouzar se z křídla natlačil před branku, kde ještě hledal spoluhráče na vzdálenější tyči. Ten byl ale tísněn obráncem, a tak k zakončení nakonec nedošlo a kotouč jen proklouzal kolem tyče.
     
    39:35
    A ještě před koncem třetiny jsme mohli opět vidět vedení domácí celku! Jan Vavřík ujel do přečíslení, nicméně jeho pokus směřoval pouze doprostřed branky, s čímž Pitter neměl výraznější obtíže.
     
    37:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom máme srovnáno, domácí fanoušci a střídačka se radují! Vavřík poslal kotouč na pravý kruh z brankářova pohledu. Odtud pak napřáhl a trefil se přesně JAN JANOCH – 2:2. Asistence: Jan Vavřík, Jiří Remta.
     
    31:40
    Přesilovková formace domácích zamkla soupeře v jeho pásmu. Po rychlé kombinaci pak nakonec zvoní tyčka Pitterovy branky.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Brotánek.
     
    29:18
    Matouš Masopust ujel soupeřově obraně! Stál tváří v tvář Pitterovi, kterého ovšem nakonec nepřekonal. Pitter si na bekhendové zakončení počkal a dokázal jej dostat mimo nebezpečí své branky.
     
    28:05
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Kříž – 2 min., hákování).
     
    24:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    A přeci jen přichází rychlá branka hostí, a to z nečekané situace. Škrombach vybojoval kotouč v rohu útočného pásma. Odtud dostal kotouč před branku, kde už stál nikým nehlídaný JAN MATUŠKA. Jemu stačilo nastavit hůl a posílá Slavii do vedení. Asistence: Filip Škrombach, Lukáš Strnad.
     
    14:57
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Matuška – 2 min., podrážení).
     
    13:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme srováno. Z poměrně nenápadné akce, kdy se díky nabrané rychlosti dostal do šance PETR ŠÍMA, kterému přihrál do středního pásma Strnad. Šíma následně zamířil naprosto přesně do růžku, kde také kotouč skončil. Výstavní rána, se kterou toho Dominik Ludvík příliš dělat nemohl. Asistence: Lukáš Strnad, Filip Škrombach.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Petrásek – 2 min., držení).
     
    09:06
    Lukáš Strnad ujel společně se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Celou akci vzal na sebe, když zamířil na bližší tyč. Jen těsně kolem ní kotouč prosvištěl a skončil na zadním mantinelu.
     
    01:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A jsou to domácí, kteří se radují z první vstřelené branky! Filip Petrásek nabral rychlost a nacpal se až před branku. S jeho pokusem si ještě hostující gólman poradi, s následnou dorážkou MARCELA KŘÍŽE už nikoli – 1:0. Asistence: Filip Petrásek.
     
    00:48
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Labuzík – 2 min., hákování).
     
    00:25
    Hostující Škrombach měl na hokejce první dobrou šanci utkání! Dostal před brankou až pířliš prostoru a zkusil procpat puk k bližší tyči. Ludvík si ale povyjel a jeho pokus bezpečně vyrazil.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Kříž (Petrásek), 38. Janoch (Vavřík, Remta), 59. Pouzar – 14. Šíma (Strnad, Škrombach), 25. Matuška (Škrombach, Strnad), 52. Škrombach, 58. Kvasnička (Strnad, Hofmann), 60. Šíma (Hofmann)


    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta, Kouba, Willmann, Vaněk, Březina, Placek – Kříž, Turek, Sakhno, Kašpar, Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Sochor, Janoch, Vavřík
    Trenér: Karel Herr

    HC Slavia Praha: Pitter (Volevecký) – Hrdlička, Palát, Stejskal, Němeček, Serov, Kluch, Brotánek – Štrombach, Strnad, Matuška, Míšek, Hofmann, Labuzík, Skoupý, Kvasnička, Šíma
    Trenér: Petr Macek

    Rozhodčí: Lacina, Ondráček – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri