Třinec – K. Vary 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 21.02.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:26
    Rozhodčí Mrkva vyloučil Vladimíra Svačinu (TRI) za faul při forčekingu v útočném pásmu.
     
    21:07
    Tomáš Kundrátek se snažil na modré čáře zastihnout puk a v tom okamžiku jej vysokou holí srazil Ondřej Beránek (KVA). Další početní výhoda pro Třinec, navíc dvojnásobná. Kundrátkovo zranění bylo s krví.
     
    14:38
    Další přesilovka pro Třinec. Vít Jiskra (KVA) sekl v útočném pásmu přes hůl Martina Růžičky a je z toho početní výhoda pro domácí.
     
    10:11
    Lukáš Pulpán (KVA) zahákoval v obranném rohu aktivního Alana Łyszczarczyka a třinečtí Oceláři získávají první plnohodnotnou přesilovou hru v utkání.
     
    06:40
    Parkkonen končí ve třinecké brance a s Kacetlem posunuli třineckou branku. Skončil tam ale vinou třineckého faulu – za vysokou hůl je vykázán obránce Marian Adámek (TRI). Hra bude pokračovat přesilovou hrou Energie po komerční přestávce.
     
    02:53
    Hosté ale přesilovou hru nehráli moc dlouho. Tomáš Rachůnek (KVA) se provinil podrážením v útočné třetině a tak nás čeká pravděpodobně 94 sekund hry čtyř proti čtyřem.
     
    02:27
    Nepovedené střídání Jakuba Tepera (TRI). Pár sekund po šanci Černocha byl opět tento hráč s Koblasou aktivní v útočné třetině a aby z toho nebylo ohrožení pro třineckou branku, raději zatáhl za záchrannou brzdu – hákování.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 9. Martin Růžička (P. Vrána), 12. Bakoš (M. Doudera, Martin Růžička), 24. A. Nestrašil (Martin Růžička, Kundrátek), 29. Komorski (Chmielewski), 30. Svačina (Kundrátek), 58. Lyszczarczyk (Kundrátek), 59. O. Kovařčík (M. Doudera, Chmielewski)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Adámek, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Teper, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Svačina – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Bakoš, A. Nestrašil, Hrehorčák – Dravecký (A), Komorski, Lyszczarczyk.
    Trenér: Marek Zadina

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (30. Š. Lukeš) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, D. Mikyska, Pulpán (A), Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Brejcha, P. Šimánek

    Diváci: 2 868
    bahis siteleri