Třinec – K. Vary 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 21.02.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Ondřej KOVAŘČÍK - 7:0
     
    58:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šestá branka z ničeho pravděpodobně vzala hostům definitivně vítr z plachet a domácí se poměrně snadno dostávají k další brance. ONDŘEJ KOVAŘČÍK stál ve správný čas na správném místě a z hrany brankoviště posílá puk do prázdné branky, Lukeš totiž zasahoval u své pravé tyče. Asistence: Milan Doudera, Aron Chmielewski. Stav utkání 7:0.
    57:27 Alan LYSZCZARCZYK - 6:0
     
    57:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale to nevadí i z toho může padnout gól, když se vám daří. ALAN ŁYSZCZARCZYK nic moc nevymýšlel a poslal ze záporného úhlu puk před karlovarskou branku, který se do sítě odrazil od karlovarského brankáře. Třetí střelec první branky na třinecké straně v tomto utkání. Asistence: Tomáš Kundrátek. Stav utkání 6:0.
    29:53 Vladimír SVAČINA - 5:0
     
    29:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tahle branka vypadá z pohledu Habala trochu lacině. VLADIMÍR SVAČINA se prosadil střelou švihem z pravého kruhu. Smutný Habal už opustil své pracoviště po skoro přesně polovině utkání a přenechal místo Lukešovi. Asistence: Tomáš Kundrátek. Stav utkání 5:0.
    28:17 Filip KOMORSKI - 4:0
     
    28:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký tlak Ocelářů pokračoval a je tady branka čistě v polské režii. Aron Chmielewski získal puk v prostoru mezi levým kruhem a brankovou čárou a poslal jej křížně přes brankoviště na úplně volného FILIPA KOMORSKÉHO, který rozšiřuje výčet hráčů, jež se poprvé trefili ve třineckých barvách. Asistence: Aron Chmielewski. Stav utkání 4:0.
    23:30 Andrej NESTRAŠIL - 3:0
     
    23:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům ale přesilovky v této sezóny jdou a opravdu nepotřebují mnoho. Puk se dostal na modrou čáru ke Kundrátkovi, který dal Růžičkovi na jeho levou stranu a domácí snajpr nevystřelil, ale našel křížně na pravém kruhu ANDREJE NESTRAŠILA, jehož střela z první napnula síť. Asistence: Martin Růžička, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 3:0.
    11:46 Martin BAKOŠ - 2:0
     
    11:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se ale nakonec přesilovku podařilo využít. Douderovu střelu od modré Habal vyrazil do předbrankového prostoru, byl trochu dezorientován a toho využil pohotově ke své první brance ve třineckých barvách MARTIN BAKOŠ. Asistence: Milan Doudera, Martin Růžička. Stav utkání 2:0.
    08:44 Martin RŮŽIČKA - 1:0
     
    08:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tuhle nepovedenou pasáž Karlových Varů korunuje MARTIN RŮŽIČKA. S okamžikem, kdy se Adámek vrátil na led, zkusil vystřelit přes Dlapu z jízdy po překročení modré čáry a puk zapadl k pravé Habalově tyči. Asistence: Petr Vrána. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 9. Martin Růžička (P. Vrána), 12. Bakoš (M. Doudera, Martin Růžička), 24. A. Nestrašil (Martin Růžička, Kundrátek), 29. Komorski (Chmielewski), 30. Svačina (Kundrátek), 58. Lyszczarczyk (Kundrátek), 59. O. Kovařčík (M. Doudera, Chmielewski)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Adámek, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Teper, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Svačina – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Bakoš, A. Nestrašil, Hrehorčák – Dravecký (A), Komorski, Lyszczarczyk.
    Trenér: Marek Zadina

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (30. Š. Lukeš) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, D. Mikyska, Pulpán (A), Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Brejcha, P. Šimánek

    Diváci: 2 868
    bahis siteleri