Kobra – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Písek 6:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:1 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 9:4 (kon.) | Kometa Brno B – Žďár n/S 1:2 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 3:5 (kon.) | Bílina – Letňany 1:10 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 9:2 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 3:5 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 0:4 (kon.) | Řisuty – Cheb 6:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
6:2 (4:0, 1:1, 1:1)
HC Stadion Cheb
Středa 23.02.2022, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 41. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Pika, Matula (A), Zich, J. Kučera, Řepka, Malovický – Rendla, Patyk (C), Formánek (A) – Náprstek, Janeček, Okegawa – Sýkora, Čermák, Petráš – M. Kučera, Havlůj, Výrut.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Stadion Cheb: Horák (Kašpar) – Vasilijev, Kulhánek, Kořán, Troška, Leština (A), Strýček (C), Stejskal (A) – Trapl, Hlavatý, Krutina, Ljutov, Fečo, Bubanec, Rozhon, Šťastný, Vašíček.
    Trenér: Michal Jäger

    Rozhodčí: Zeliska – Gregar, Štěpánek.
     
    Dnešní utkání začne s malým zpožděním. Ještě před začátkem rozbruslení se totiž musel vyměnit kus plexiskla. I rozbruslení tak začalo se zpožděním, trvalo navíc jen 15 minut.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:46
    Domácí brankář musel poprvé zasahovat. Od modré čáry nahodil puk Petr Kořán, Stahl si připsal zákrok betonem. Následná rozehrávka Řisut končí na zakázaném uvolnění.
     
    01:25
    Jakub Kučera dostal na levé straně prostor na střelu, tu ale poslal jen do před ním postaveného Davida Trošky, který rozjel rychlou akci Chebu.
     
    02:32
    Patrik Šťastný dobrým napadáním získal kotouč za brankou domácího celu, v přímé ohrožení Stahla to ale nevedlo.
     
    03:59
    Hráčům Řisut se ani nyní nepodařilo ohrozit Adama Horáka v bráně Chebu. O to se nyní pokusili dlouhým nahozením za obranu, u kterého byl první Náprstek. Bylo chybně odpískáno zakázané uvolnění, vhazovat se bude ve středním pásmu
     
    04:36
    První práce pro Horáka. Petr Janeček v rohu vybojoval puk a poslal ho do pravého kruhu na Okegawu, jehož rychlá střela skončila v náruči brankáře.
     
    04:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A domácí se druhou střelou na bránu dostávají do vedení! Cheb chybně rozehrál a k puku se na modré čáře dostal MATĚJ ČERMÁK. Ten si počínal výtečně a přízemní střelou prostřelil Adama Horáka! Bez asistence.
     
    05:08
    Další šance domácího týmu. Roman Formánek zůstal sám mezi kruhy a dostal přihrávku, po teči obránce zamířil mimo tři tyče.
     
    05:48
    Nebezpečná situace také před svatyní Buldoků. David Stahl si ale se zakončením z hole Michala Feča poradil.
     
    06:21
    Hra nyní začala mít slušné tempo. Na druhé straně znovu pálil Okegawa, jeho pokus sice prošel přes hradbu těl u brankoviště, Adam Horák zasáhl.
     
    07:01
    David Stahl zaváhal v rozehrávce a daroval tak puk soupeři. Od modré čáry následně vystřelil Petr Kořán, obránce nadzvedl střelu nad mantinel.
     
    07:21
    Mohlo být srovnáno! Matěj Bubanec dostal přihrávku před branku a tam nadvakrát prověřil Stahla. Domácí gólman si poradil jak s první střelou, tak s ještě nebezpečnější dorážkou!
     
    09:02
    Buldoci netakticky ztratili puk ve svém pásmu a bylo z toho přečíslení, hosté ho ovšem nevyřešili ani zdaleka ideálně a nevystřelili na branku.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Adam Zich – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    10:03
    Stadion kombinoval v útočném pásmu, Janu Strýčkovi ale na modré čáře utekl kotouč a tak se hra přesunula do středu hrací plochy.
     
    10:39
    I následující postupnou akci Chebu Řisut ubránily, puk tentokrát sebraly u své branky a vyhodily ho do pásma soupeře.
     
    11:06
    Domácí i ve čtyřech zahrozili, když Roman Formánek chytře našel Petra Patyka. Kapitán Buldoků byl tváří v tvář s brankářem Horákem, který nakonec byl úspěšnější!
     
    12:04
    Hosté se po skončení přesilové hry pokusili o rozehrávku dlouhou kolmou přihrávkou. Na jejím konci měl být Šimon Krutina, ten ale puk netrefil a je pískáno zakázané uvolnění.
     
    12:43
    Hráči v bílém se usadili v pásmu soupeře. Okegawa přenechal puk Šimonu Náprstkovi, jehož zakončení na přední tyč vykryl brankář.
     
    13:02
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je to o dvě branky! Buldoci se znovu při hře pět na pět dostali ke kombinaci v útočném pásmu. Po pasu zpoza branky dostal puk PAVEL ŘEPKA, jehož střela z první prošla až do sítě! Asistence: Matěj Čermák a Zdeněk Petráš.
     
    13:29
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Michal Fečo – 2 min., podrážení).
     
    13:52
    Domácí hráči zahrozili hned při první příležitosti, Okegawa ale z mezikruží nezamířil přesně. Hosté vyhazují, už se ale znovu musí bránit.
     
    14:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté potřetí inkasují, tentokrát v oslabení! Domácí přesilovková formace téměř celou dobu držela puk v pásmu soupeře. Po přihrávce Petra Janečka vystřelil od modré čáry ADAM ZICH, který laserově přesným zakončením trefil šibenici! Asistence: Petr Janeček a Petr Havlůj.
     
    15:57
    Po delší době musel zasahovat domácí brankář Stahl, se zakončením Michala Feča si ale poradil. Bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    16:13
    Daniil Ljutov to udělal chytře, když zadovkou překvapivě posunul puk před branku, tam ale Feča znovu vychytal gólman.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (František Matula – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (David Troška – 2 min., hrubost).
     
    16:44
    Při hře čtyři na čtyři Řisuty rozjely akci zpoza vlastní svatyně. Adam Zich předal puk Formánkovi, jehož střela skončila v lapačce Horáka.
     
    17:46
    Juja Okegawa chtěl vniknout do pásma, to mu ale obrana soupeře nedovolila. Byl zastaven už na modré čáře.
     
    18:05
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté inkasují počtvrté! ŠIMON NÁPRSTEK dostal až překvapivě hodně prostoru v levém kruhu. Jeho střelu Adam Horák jen zpomalil a právě Náprstek poté puk z brankoviště doklepl za čáru! Asistence: Jakub Kučera a Juja Okegawa.
     
    19:12
    Petr Patyk se po rychlém vjetí do pásma pokusil překvapit brankáře zakončením na přední tyč, tentokrát hosté mohou zůstat v klidu.
     
    19:47
    Jaroslav Vašíček se u svého pásma chytře vyhnul hned třem protihráčům a poté zahájil přečíslení. To skončilo střelou z levé strany, které nadvakrát vychytal Stahl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a Buldoci v ní jasně dominovali. Snad poprvé letos doma dali čtyři góly v jedné třetině a zaslouženě tak vedou. Hráči Stadionu sice měli pár náznaků, všechny ale vychytal brankář Stahl.

    Druhá třetina začne asi v 19:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:08
    Domácí kapitán Petr Patyk se hned dvakrát dostal do dobré střelecké pozice, v obou případech se ale rozhodl pro přihrávku. Spoluhráče ale nenašel.
     
    24:59
    Jaroslav Vašíček prošel přes domácí obránce a dostal se až před brankáře, do zakončení ho už ale nepustila hokejka protihráče.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Janeček – 2 min., podrážení).
     
    26:28
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, že by dali základy velkému obratu? Po vyražené střele Patrika Šťastného se k volnému kotouči dostal PETR ROZHON, který ho už dokázal dostat do sítě.Asistence: Patrik Šťastný a Jaroslav Vašíček.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Michal Fečo – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:31
    Buldokům se zatím nedaří usadit se v pásmu Chebu, který se zatím úspěšně brání.
     
    30:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci podruhé v zápase proměňují přesilovou hru! Znovu v tom měl prsty Adam Zich, který znovu vystřelil od modré čáry. Tentokrát ale puk za záda brankáře před brankou chytře nasměroval PETR HAVLŮJ! Asistence: Adam Zich a Petr Janeček.
     
    37:04
    Petr Janeček tečoval puk směrující na branku, bohužel pro domácí tým ale zamířil jen na vnější stranu tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se skóre sice dvakrát změnilo, Řisuty ale stále mají čtyřbrankový náskok. Po brance Rozhona totiž odpověděl tečí po střele od modré Petr Havlůj. Jinak se hrál vyrovnaný hokej, hosté ale budou muset přidat, pokud chtějí pomýšlet na bodový zisk.

    Poslední třetina začne asi ve 20:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Domácí čekali na první ohrožení branky jen devět sekund. Roman Formánek se dostal ke kotouči v útočném pásmu, obránce tečoval nad.
     
    40:35
    Ondřej Leština vyvezl puk od své branky. Následně střílel Tomáš Kulhánek, Stahl vykopl betonem.
     
    40:57
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Petr Patyk si vyměnil puk s Matyášem Rendlou a zakončil, střela z úhlu ale jen projela brankovištěm!
     
    42:20
    Petr Rozhon byl rozjetý, stejně tak ale domácí Pavel Řepka, který tělem odstavil soupeře a zažehnal nebezpečnou situaci.
     
    42:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vypadá to, že si domácí tenhle zápas nenechají utéct! Zdeněk Petráš z pravé strany už mohl střílet, nakonec ale ještě přihrál ONDŘEJI SÝKOROVI, jehož střela z prvního dotyku se otřela o tyč a skončila v síti! Asistence: Zdeněk Petráš a Petr Patyk.
     
    42:47
    Střídání v týmu HC Stadion Cheb: ze hřiště odchází Adam Horák, přichází Jakub Kašpar..
     
    43:33
    Řisuty se dostaly do dalšího zakončení, střela Jevgenije Piky zprava byla zblokována mimo tři tyče.
     
    44:46
    Domácí brankář rozehrávkou rozjel rychlou akci. Po pasu Adama Zicha tečoval puk Petr Janeček, ze slibné pozice ale Jakuba Kašpara neohrozil.
     
    45:46
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Matěj Malovický – 2 min., podrážení).
     
    46:05
    Hosté nyní přišli o puk ve vlastním pásmu. Zmocnil se ho Zdeněk Petráš, který ho poslal na spoluhráče.
     
    46:38
    Michal Fečo v rychlém protiútoku hledal hokejku spoluhráče, bohužel pro hosty ale neúspěšně.
     
    46:59
    Na druhé straně jely Řisuty do přečíslení tři na jednoho, ovšem celou akci překombinovaly a Cheb tak neinkasoval ve vlastní přesilovce.
     
    47:47
    Hlavní rozhodčí nyní přerušil hru, kotouč se totiž ukryl někde v hradbě těl u mantinelu. Vhazovat se bude u domácí branky.
     
    48:21
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Roman Formánek – 2 min., podrážení).
     
    48:53
    Petr Kořán předvedl své šikovné ruce. Obehrál dva obránce a poslal puk spoluhráči, jeho jmenovec Rozhon ale zakončit nedokázal.
     
    49:33
    Michal Fečo si na modré čáře vyměnil kotouč s dalším hráčem v modrém a vystřelil, David Stahl ale měl prostředek brány pokrytý.
     
    49:36
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Ondřej Leština – 2 min., hákování).
     
    50:32
    Roman Formánek naskočil z trestné lavice a domácí tak budou hrát přesilovou hru.
     
    50:49
    Právě Formánek dostal puk na pravé straně a před brankou našel Jana Výruta, který dnes vůbec poprvé naskočil na led. Brankáře Stadionu ale neohrozil.
     
    51:50
    Cheb už také hraje v plném počtu. Matěj Malovický se na modré čáře vyhnul soupeři a zamířil mezi tři tyče, Jakub Kašpar vykopl.
     
    52:06
    Už to vypadalo, že hosté půjdou do slibného přečíslení, Daniil Ljutov ale bez cizího zavinění upadl a tím celá akce skončila.
     
    53:22
    Cheb nyní propadl v přechodné fázi a přišel o puk. K tomu se dostal Zdeněk Petráš, jehož zakončení na zadní tyč skončilo na betonu Kašpara – stejně jako dorážka Čermáka.
     
    54:27
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Patyk – 2 min., držení).
     
    55:33
    Jevgenij Pika se dostal k odraženému puku ve vlastním pásmu a měl volnou cestu k soupeřově brance. Té také chtěl využít, před brankou ale zakončil mimo!
     
    56:26
    Jan Strýček vyslal tvrdou ránu od modré čáry a Stahl měl co dělat, aby na puk, který směřoval k tyči, dosáhl.
     
    57:24
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Janeček – 2 min., podrážení).
     
    57:43
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tak hosté ještě zaznamenávají čestný úspěch! Stahl sice vyrazil střelu od modré před sebe, na následnou dorážku PETRA ROZHONA ale byl i tentokrát krátký! Asistence: Tomáš Kulhánek a Ondřej Leština.
     
    58:09
    Stadion byl v další šanci, Šimon Krutina ale z velké blízkosti brankáře Řisut neprostřelil.
     
    58:36
    Domácí mohli znovu navýšit své vedení! Petr Janeček byl úplně sám před brankou a vlevo ještě našel Juju Okegau, který už si myslel, že dal gól, Jakub Kašpar ale na poslední chvíli předvedl skvělý zákrok betonem!
     
    59:10
    Petr Rozhon chtěl završit svůj hattrick v dnešním utkání, z pravého kruhu ale mířil jen doprostřed branky.
     
    59:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (David Troška – 2 min., sekání).
     
    Konec zápasu.
     
    Konec zápasu! Řisuty zvládly veledůležitý zápas a ještě drží naději na to, že se vyhnou baráži. Písek totiž prohrál v Táboře a rozhodovat se o účastníkovi play down bude až v sobotu právě na půdě Králů, kam jedou Buldoci. (21:08:40)

    David Klier

    Branky a nahrávky: 5. Čermák, 14. Řepka (Čermák, Petráš), 15. Zich (Janeček, Havlůj), 19. Náprstek (J. Kučera, Okegawa), 31. Havlůj (Zich, Janeček), 43. Sýkora (Petráš, Patyk) – 27. Rozhon (Šťastný, Vašíček), 58. Rozhon (Kulhánek, Leština)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Pika, Matula (A), Zich, J. Kučera, Řepka, Malovický – Rendla, Patyk (C), Formánek (A) – Náprstek, Janeček, Okegawa – Sýkora, Čermák, Petráš – M. Kučera, Havlůj, Výrut.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Stadion Cheb: Horák (43. Kašpar) – Vasilijev, Kulhánek, Kořán, Troška, Leština (A), Strýček (C), Stejskal (A) – Trapl, Hlavatý, Krutina, Ljutov, Fečo, Bubanec, Rozhon, Šťastný, Vašíček.
    Trenér: Michal Jäger

    Rozhodčí: Zeliska – Gregar, Štěpánek
    bahis siteleri