Kobra – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Písek 6:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:1 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 9:4 (kon.) | Kometa Brno B – Žďár n/S 1:2 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 3:5 (kon.) | Bílina – Letňany 1:10 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 9:2 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 3:5 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 0:4 (kon.) | Řisuty – Cheb 6:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
6:2 (4:0, 1:1, 1:1)
HC Stadion Cheb
Středa 23.02.2022, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 41. kolo
Partner:
     
    57:43
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tak hosté ještě zaznamenávají čestný úspěch! Stahl sice vyrazil střelu od modré před sebe, na následnou dorážku PETRA ROZHONA ale byl i tentokrát krátký! Asistence: Tomáš Kulhánek a Ondřej Leština.
     
    42:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vypadá to, že si domácí tenhle zápas nenechají utéct! Zdeněk Petráš z pravé strany už mohl střílet, nakonec ale ještě přihrál ONDŘEJI SÝKOROVI, jehož střela z prvního dotyku se otřela o tyč a skončila v síti! Asistence: Zdeněk Petráš a Petr Patyk.
     
    30:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci podruhé v zápase proměňují přesilovou hru! Znovu v tom měl prsty Adam Zich, který znovu vystřelil od modré čáry. Tentokrát ale puk za záda brankáře před brankou chytře nasměroval PETR HAVLŮJ! Asistence: Adam Zich a Petr Janeček.
     
    26:28
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, že by dali základy velkému obratu? Po vyražené střele Patrika Šťastného se k volnému kotouči dostal PETR ROZHON, který ho už dokázal dostat do sítě.Asistence: Patrik Šťastný a Jaroslav Vašíček.
     
    18:05
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté inkasují počtvrté! ŠIMON NÁPRSTEK dostal až překvapivě hodně prostoru v levém kruhu. Jeho střelu Adam Horák jen zpomalil a právě Náprstek poté puk z brankoviště doklepl za čáru! Asistence: Jakub Kučera a Juja Okegawa.
     
    14:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté potřetí inkasují, tentokrát v oslabení! Domácí přesilovková formace téměř celou dobu držela puk v pásmu soupeře. Po přihrávce Petra Janečka vystřelil od modré čáry ADAM ZICH, který laserově přesným zakončením trefil šibenici! Asistence: Petr Janeček a Petr Havlůj.
     
    13:02
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je to o dvě branky! Buldoci se znovu při hře pět na pět dostali ke kombinaci v útočném pásmu. Po pasu zpoza branky dostal puk PAVEL ŘEPKA, jehož střela z první prošla až do sítě! Asistence: Matěj Čermák a Zdeněk Petráš.
     
    04:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A domácí se druhou střelou na bránu dostávají do vedení! Cheb chybně rozehrál a k puku se na modré čáře dostal MATĚJ ČERMÁK. Ten si počínal výtečně a přízemní střelou prostřelil Adama Horáka! Bez asistence.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 5. Čermák, 14. Řepka (Čermák, Petráš), 15. Zich (Janeček, Havlůj), 19. Náprstek (J. Kučera, Okegawa), 31. Havlůj (Zich, Janeček), 43. Sýkora (Petráš, Patyk) – 27. Rozhon (Šťastný, Vašíček), 58. Rozhon (Kulhánek, Leština)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Pika, Matula (A), Zich, J. Kučera, Řepka, Malovický – Rendla, Patyk (C), Formánek (A) – Náprstek, Janeček, Okegawa – Sýkora, Čermák, Petráš – M. Kučera, Havlůj, Výrut.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Stadion Cheb: Horák (43. Kašpar) – Vasilijev, Kulhánek, Kořán, Troška, Leština (A), Strýček (C), Stejskal (A) – Trapl, Hlavatý, Krutina, Ljutov, Fečo, Bubanec, Rozhon, Šťastný, Vašíček.
    Trenér: Michal Jäger

    Rozhodčí: Zeliska – Gregar, Štěpánek
    bahis siteleri